Şimdi Ara

Crytek Türkiye Ofisi Lansman Röportajı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah razı olsun cevat abicim adam gibi adamsın

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • taşın altına elini koydu firma. Türkiyeyi lafla sözle değil ancak bu şekilde ilerletebiliriz zaten yatırım yatırım yatırım...
  • I Love Bsc :D
  • Çok güzel haber ! Çokta güzel röportaj olmuş emeğinize sağlık BSC ekibi. Cevat YERLİ çok güzel adımlar atıyor devamını dilerim.

• Adamsın Cevat yerli,dili ve aksanına takan çocuklara da birisi şeker versin boş boş konuşup durmasınlar...
  • 07:02 deki gülüş de adam bağırıyor ben türküm diye valla çok gururduydum allah razı olsun cevat baba yürü be arkandayız

• Yok abi Türk milletine iyilik yaramaz adamlar burada ofis açıyorlar hala b.k atmaya çalışıyorsunuz adamlara neymiş adamın aksaanı bozukmuş komiksiniz gerçekten komik.Yaptığınız eleştiriler yapıcı ve doğru olsa tamam ancak dediğim gibi komiksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Birtek benmi takılıyorum muhabirlerin bukadar rahat kıyafetlerle röportaj yapmasına ? Konuştukları adamlar holdinglerin üst düzey müdürleri. Hepsi takım elbiseli , bilgi cevheri , yüksek mevkili insanlar. Bsc ve donanımhaberin muhabirlerinin kıyafetlerinden izlerken ben tedirgin oluyorum . Hiç olmazsa bir gömlek tercih etmelisiniz. Bırakın şu ipli , ipli kapişonlu kazakları, mavi kot pantolonları lütfen.

Medya kesiminin neredeyse tamamı böyle malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Evet artık cevat yerliye yalanırız lütfen lütfen diye T_T bunu görmek bile sinir bozucu o adamı sevmiyorum türk ve oyunu türkçe diye

Sen neresin malısın gülüm? Nikinle birlikte yaz da ona göre münasip bi cevap verelim.
  • adamı sevmem oyunlarını sevmem ama

yiğidi öldürüp hakkını verme zamanı

bu cidden güzel bir iş ve güzel bir başlangıç

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Birtek benmi takılıyorum muhabirlerin bukadar rahat kıyafetlerle röportaj yapmasına ? Konuştukları adamlar holdinglerin üst düzey müdürleri. Hepsi takım elbiseli , bilgi cevheri , yüksek mevkili insanlar. Bsc ve donanımhaberin muhabirlerinin kıyafetlerinden izlerken ben tedirgin oluyorum . Hiç olmazsa bir gömlek tercih etmelisiniz. Bırakın şu ipli , ipli kapişonlu kazakları, mavi kot pantolonları lütfen.

Bide cevat yerli warface icin burda degilim degilim demesine ragmen dh li eleman ısrarla soru soruyo o konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevat yerli şu yorumları görse Türkçe oyun yaptığına da Türkiye ye ofis açtığına da pişman olur

• Crytek'ten Beklenen Atılım Üniversite Bitirmek Şartmı Bilmiyorum :D Ama Gerçekten Güzel Bir Atılım Olmuş Üniversiteyi Okuyup Geliyorum Crytek :)

• Bu kafayla siz bu ofisi bile hak etmiyorsunuz... yorumlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Cevat yerli şu yorumları görse Türkçe oyun yaptığına da Türkiye ye ofis açtığına da pişman olur

Adam ofisi kapatır daha da İstanbula gelmez
  • daha ilk adımda sınıfta kaldık, yazık
  • Akıllı olsaydınızda siz açsaydınız crytek gibi bir firma...

• ben lise son öğrencisiyim yazılım mühendisliği okuyup okumamak konusunda kararsızdım. bu habere gerçekten sevindim eminim crytekden sonra başka firmalarda ofis açıp türkiyede oyun sektörünün gelişmesine katkıda bulunur.

• mukkemmel bı şey olmus turkıyede ofıs acmaları
  • Türkiye neden gelişemez? cevap bu başllıkta yapılan bazı yorumlarda görülebilir, Crysis 1 çıkmadan önce yada çıktıktan sonra o dönemde bu eleştirileri yapanlar ne yapıyordu acaba? ağzınızın suyu akıyordu türkçe oyun oynayacağız diye, Bu firmanın üst düzey ofis açmasının nedenlerinin ileriye dönük düşünün zaten yaptığınız ve takıldığınız konuların ne kadar saçma olduğunu göreceksiniz.

Teşekkürler Crytek Türkiye de oyun severlere türkçe oyunun ne olduğunu tanıttığın ve şuan gelişmesi için izlediğin yol için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.