Şimdi Ara

Crytek Türkiye Ofisi Lansman Röportajı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birtek benmi takılıyorum muhabirlerin bukadar rahat kıyafetlerle röportaj yapmasına ? Konuştukları adamlar holdinglerin üst düzey müdürleri. Hepsi takım elbiseli , bilgi cevheri , yüksek mevkili insanlar. Bsc ve donanımhaberin muhabirlerinin kıyafetlerinden izlerken ben tedirgin oluyorum . Hiç olmazsa bir gömlek tercih etmelisiniz. Bırakın şu ipli , ipli kapişonlu kazakları, mavi kot pantolonları lütfen.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @stun

Ben de İngiliz edebiyatı okuyorum, sen de benim gibi adamın aksağanın ne muhteşem oldugunu anlayabilecek kulağımız var, adama neden bu kadar yüklenmişler anlamakta güçlük çekiyorum. Aynen haklısın, Türkiye lokalizasyonu şu son dönemde iyice gelişmeye başladı, Cevat Yerli'nin bu adımıyla umarım diğer firmalar da Türkiyeye önem vermeye başlar.

• Ayrıca farkındaysan ingilizce düşünmekten türkçe kelime seçimi yapmakta zorlanıyor, Türkçeyi bu kadar koruyabilmesi bile saygıya değer. Ama 2. nesil den sonra asimile olmayan tek insan kalmaz, bir phd okumuştum, Amerika'da asimile olmadan en uzun yaşıyan aile 3.nesil de asimile olmuş.

• smalsrol
    17.01.2013 23:46:30

adam '' sağlık '' (sektörü) kelimesini düşünemedi.. '' medical '' dedi.. ben orda durdum... bi oha çektim.. acaba orada mı dogdu yada dogma buyume oralımı diye...

• deerhunter1980
    17.01.2013 23:34:50

şimdi... gerçekten söyle bana... crysis 2 yi açtın hangi dili seçtin almanca mı türkçe mi .? yada ps3 sahibiysen sony oyunu için geçerlı 2 dilinde geçtiği bir oyunda hangi dili seçtin :? ben düşünüyorum kı.. bu adam ingilizceyi seçerdi...

• iyi...cevat biraz düzeltmiş türkçeyi :) önceden daha fenaydı.Avrupada yaşaya yaşaya unutmuş kendisi,anlayışlı karşılamak lazım

quote:

Orijinalden alıntı: paschendale

Yorumlar biraz abartılı olmuş sonuçta sürekli olarak yurtdışında çalışıyorlar.Cevat Yerli nin böyle konuşması normal karşılanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 17 Ocak 2013; 23:59:34 >
  • İnşallah Türkiye ofisinde de oyun yaparlar çok sevindim böyle bir habere ama bazı arkadaşlar konuşmaya takılmış böyle şeylere takılmayalım hangi firma hangi stüdyo Türkçe seslendirmeli oyun yaptı ve Türkiye'de ofis açtı teşekkürler Cevat Yerli

• deerhunter1980
    17.01.2013 23:34:50

ben sana demıyorum kı bu adamın damarı - milliyetçılıgı yok ... var ki burada ofis açıyor adam... gene turkiye için birşey yapıyor.. ama asimile olmak kaçınılmaz..

• @stun

Turkce kardesim.Eger onumde ki urunde veya her ne ise turkce secenegim varsa baska hic bir dili secmem.Ana dilimden daha iyi anlayip konusabildigim bir dil yok.Buradaki bazi insanlarimiza gercekden uyuz olmuyorumda degil hani buna parantez acayim.Gayet guzel turkce konusabilen insanlar bir araya geldiginde hala almanca konsuyolar.Yaninda bir alman olur ayip olmasin diye herkesin anlayabilecegi dili konusursun ama yaninda alman yok konusan iki kisininde turkce super ama konusurken almanca tercih ediyolar iste buna sinir oluyorum.

• 01:51'de Pulp fiction-Ucuz Roman filminin afişini var kim ne derde desin yavaş yavaş türkiye'ye olan ilgi artıyor..crytek'e ve cevat yerliye teşekkürler
  • Arkadaşlar, Cevat Yerli'nin konuşmasından ziyade CryTek'in Türkiye ofisi ile ilgili konuşsak daha iyi olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deerhunter1980

@stun

Turkce kardesim.Eger onumde ki urunde veya her ne ise turkce secenegim varsa baska hic bir dili secmem.Ana dilimden daha iyi anlayip konusabildigim bir dil yok.Buradaki bazi insanlarimiza gercekden uyuz olmuyorumda degil hani buna parantez acayim.Gayet guzel turkce konusabilen insanlar bir araya geldiginde hala almanca konsuyolar.Yaninda bir alman olur ayip olmasin diye herkesin anlayabilecegi dili konusursun ama yaninda alman yok konusan iki kisininde turkce super ama konusurken almanca tercih ediyolar iste buna sinir oluyorum.

Ben sana şunu söyliyeyim, Ben türküm ama türkçe oynadıgım veya türkçe izlediğim tek film yoktur ( türk yapımı hariç) . Berbat çeviriler ile oyunun havasını bozuyorlar hatta çoğu yerde çevirenin yanlış anlamasndan dolayı oynayanlar hikayede bazı noktaları anlamıyorlar.

• Aşırı takdir ettiğim kişilerden biridir Cevat Yerli gurur duyoyorum Yerli Kardeşlerden müthiş insanlar.
  • almanyada yaşayanların turkcesı boyle oluyo cryz 3 beklendı cok dırk 11 yenı teknolojı daha ıyı gırafık olcak bu grafık 11 yenı cod kullanılcak galıba hadı hayırlısı benı crytek kın warfare oyunu daha heyacan verdı o oyun call of duty yarişır gıbı gelıyo bana ,cırysz dekı turkçe dekseği olur cevat yerlıden bu oyun danda ağiırlığinı koyar , crysz 1 ,rın 2 den daha ıyı soyledı oyuncunun ne oynadığinı bılıyolar değer verıyolar

• smalsrol
    18.01.2013 00:18:10

o kaliteden kaynaklanıyor... bende gow un yeni oyununu turkçe dublaj oynamayı düşünmüyorum..yada infamous 2 yi turkçe dublaj oynamadım

• ağza bak ağza

• remember niye rimembır değil diye kıyamet koptu.metal gear derken neden cığır dendi diye kıyamet koptu.şimdide sağlık yerine neden medical dediği için kıyamet kopucak:D şunu iyi bilmek lazım türkiyede herkes ingilizce bilmiyor buna bende dahil.türkçe oyun varken ingilizcesini ben şahsen oynamam.ingilizcesi iyi olup oynayan vardır bişey diyemem.ama türkçe oyun yapmak gereksiz demek çok büyük yanlış..uncharted 3'ü bile türkçe oynamamızda crytek'in dolaylı yoldan büyük katkıları var.Ben şahsen türk oyuncu olarak yürekten teşekkür ediyorum.

• Başarılarını devamını bekliyorum Almanyadaki Ofislerinde CryEngine 3 le eğitim vermeleri gerçekten Oyun geliştiricilerine çok iyi olucaktır. Bu bir başlangıç oldu eğer ceryteck Türkiyede iyi işlere imza atarsa ve bu bütün dünyada yankı yapacak birşey olursa Diğer frimalarında anında Türkiyeye yatırım yapmalarına Referans olur.

• Crysis 4'te İstanbul'da geçsin artık. :D
  • Adam Ne güzel yatırım yapmış siz hala adamın dili böyle dili şöyle adam almanyada yaşamış hep ing konuşuyo adam napsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.