Şimdi Ara

Crytek: İnsanları Grafiklerle Etkilemek İnanılmaz Derecede Zorlaşıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlar grafik motoruna verdikleri paralar yüzünden çökecekler.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sadece grafıkle olmaz...

• Silent hill 1 ilk çıktığı zaman ps1 de oyunu kısa aralarla toplamda 7-8 kere bitirdiğimi hatırlıyorum. Keza buna benzer çok oyunuda oynaeken keyif alıp tekrar bitirme hissi oluşuyordu. Ama günümüzde istedikleri kadar güüzel grafik yapsınlar bazı oyunlar var bitirmek bile işkence oluyor -ki geçip 2. ye oynayım oyunu. Onun için grafikle etkilemeyi bırakıp grafigin yanında hikayesi ve oynanışıylada saran oyun yapsınlar bir zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY DJ

burdakiler grafik istemiyoruz demiş fakat oynanışı ve hikayesi müthiş olan grafikleri ahım şahım olmayan bi oyunu yerden yere vurmasını biliyosunuz. oyun çıktığında direk grafikler hiç iyi değil cümlesi oluyor. burda crytek'i savunduğumu düşünmeyin ben gerçekleri söylüyorum.

Bkz. Skyrim. Oyun bir o kadar güzel ama oyunun grafikleri berbat diyenler vardı zamanında

Şaka bir yana insanlara hiç bir şekilde yararlanamazsın. İlla eleştirecek birşey bulurlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Bir oyun çok iyi grafiklere sahip olabilir ancak hikayesi size bir şey vermiyorsa zevk alamazsınız.

Aynı şekilde düşünüyorum.97-98'de CryEngine'mi vardı Doom oynayıp gizli yer arıyorduk.Hem ayrıca grafik, oyuncuların çoğunluğunun önem sırasında 1'de yer alsaydı CS oynanmazdı bu kadar.CS:GO, Steam üzerinde DOTA'dan sonra en çok oynanan 2. oyun.Ben bile CoD ve BF'den dönüp alıştım oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 5 Ekim 2014; 14:46:50 >
  • Kendi adlarına göre konuşsunlar.

• Crytek aynen 'herşey grafiktir yeiaa' diyen bebelere dönmüş. Biri bunlara grafiklerden önce oynanışın, senaryonun, oyun dinamiklerinin gerektiğini söylesin.
  • Grafik gerçekten de keşfedilmesi bu kadar zevkli bir unsur mu? Yeni bir oynanış şekli üretmek hiç mi zevkli olmaz bir oyun yapımcısı için? Oynanışın tekrar edilmesinin üstünü grafik örter mi? Tanrıyı mı görecen mübarek n'apcan bu kadar grafiği?

• Yeni nesil geldi tabiki iyi seyler görmek istiyoruz .
    Ama bunu dengeli bir seklilde yapsanız çok seyn istemeyiz . Oynanış ,grafik .ses. hikaye .senaryo .
    Vs vs

Misal Ryse iyi ama oynanış çok yavan .

• Grafikler 10 üzeründen 10, fizikler her oyunda olduğu gibi beni tahmin etmedi kaldı hikaye zırvalığı, yani bir hikaye yapmak yada uydurmak neden bu kadar zor çözemiyorum, sonuç ben sadece grafikler için almam.

• adamlardan bu grafiğin fazlasını istemiyo ki kimse :) "o grafiğin içini doldurun!!!" diye haykırıyo millet!!!

• Grafikler yüzünden mi Minecraft gibi yalnızca 12 poligonluk kutudan oluşan bir oyun milyonlar satıyor ve satmaya devam ediyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY DJ

burdakiler grafik istemiyoruz demiş fakat oynanışı ve hikayesi müthiş olan grafikleri ahım şahım olmayan bi oyunu yerden yere vurmasını biliyosunuz. oyun çıktığında direk grafikler hiç iyi değil cümlesi oluyor. burda crytek'i savunduğumu düşünmeyin ben gerçekleri söylüyorum.

Aynen öyle...
  • Hala Wii oynuyorum. Wii U grafikleri bile bana yetiyor ki PS4 sahibiyim. Grafik gunumuzde cok onemli ama bu gunlerde insanlar retro oyunlara ilgi duyuyorsa aslinda insanlarin artik grafik ve isik teknolojilerine doydugu ve eskisi gibi sade veya guzel sanatsal grafiklerle daha dolu hikaye ve kurgulu oyunlar istiyorlar demektir.

Crytek Ilk Crysis ve ilk FarCry oyunu ile bu dengeyi yakalamisti. Ama ne Crysis 2-3 nede Ryse bunu basaramadi. Pc'de insanlar belki grafige onem verebilir cok fazla para harciyorlar bilgisayarlarina hak veririm ama konsollarin oyun gelisimini belirledigi ve yonlendirdigi gunumuzde grafik hep 2. Planda kalacaktir.
  • Kendin ettin kendin buldun Cevat gardaş...
  • Ryseda buyuk bir potansiyel vardi halbuki dovus mekaniklerini batman ya da shadow of mordor gibi cesitli yapsalar, dusman cesidini arttirsalardi on numara oyun olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis 3 beni çok etkiledi daha iyi olabilirdi tabi ama görsellik muazzamdı.Singleplayer olarak cod bf crysis moh başkada sağlam yapım yok.Codu oynamadım herkes senaryo modu iyi diyor öyleyse coddan sonra ikinci sırayı crysis alır.

• Call of Duty'nin grafiklerine saydırıp saydırıp burda "grafik isteyen yok ki adam gibi konu vs vsvs olsun yeter " diye konuşanlar var birde...
  • crysis 3 bir şaheser ryse ise sonsuzluk ve ötesi ,yeter artık bu iş çok zorlaştı.
  • Hayat su değildir ama su hayattır, Herşey grafik değil ama Grafik herşey gibim bişey olurdu. Crysis 3 oynadığım zamanlarda red alert 2 yi oynarken hiç grafik kıyaslaması yaptığımı hatırlamıyorum. Kimi oyun grafik kalitesi aratmıyor demekki. 80 li nesil final fight, punisher, snow brosla büyüdüğümüz için emeğe saygı duyuyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.