Şimdi Ara

CRYSİSZEDELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forma uzun zamandır girmiyodum bi crysis bölümüne girdim hekesin crysiste bi şikayeti war şahsen benimde tabi özellikle ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhoOp -- 24 Ocak 2009; 11:28:20 >

• crysis bence iyi optimize edilmiş bir oyun siz birde gta 4 ü deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: texas11111

crysis bence iyi optimize edilmiş bir oyun siz birde gta 4 ü deneyin

haklısın
  • hereye rağmen crysis forewer
  • Yeni pc topladığım için sorunsuz oynuyorum
  • Bence iyi bir oyun
  • Bugün büyük bir hevesle aldım ama ekran kartı kaldırmadı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben oyun çıktıktan 1 sene sonra toplattım PCyi çok rahat en yüksek ayarlarda oynadım.Ama çıkışla beraber toplatsaydım oynayacaımı sanmıoyorum...
  • Bende 3 ghz işlemci 4 gb bellek var. Ekran kartı olarak 6600GT takınca düşük ayarlarda oynuyorum.. Ama 9600GT takınca en yüksek ayarlarda sorunsuz oynayabiliyorum.. Yüksek ayarlara çıkınca gerçekten muhteşem bir oyun olduğunu anlıyorsunuz.

Bu arada ben oyunu bitirebilmiş değilim.. Herkesin takıldığı yerde takıldım. Mağarada dolaştım dolaştım çıkışı bulamadım canım sıkıldı bende orda bıraktım
  • üstüne oyun tanımıyorum herşeye ragmen CRYSİS la nasıl oynuyasaım geldi akşam eve gidemde oyunda dedigi gibi yapcem
    (ver ayarı şu .....)verjem ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 16 Şubat 2009; 15:38:07 >
  • Yaaa arkadaşlar bu arada oynayasım geldi tekrar. Bitireyimde kalmasın. mağara bölümünden nasıl çıkıyorduk.. Ben en son bir yere geldim. Büyük cam vitrinleri olan bir yer. Camın öbür tarafında uzaylların ahtapot gibi aletleri havalanıyor. Gerisini geçemedim..
  • http://www.trcrysis.com/crysis-tam-cozum/

tam çözümden yardım alabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

http://www.trcrysis.com/crysis-tam-cozum/

tam çözümden yardım alabilirsiniz

Maalesef anlatım eksik. Tam çözüm demişler ama mağara bölümünden söz eden yok bu makalede. Demekki orayı onlarda geçememiş ve yazarkende atlamak zorunda kalmışlar

• camın tersi istikametine hareket et ışıklar sönecek acılınca o organizma gibi olan yamyamalrdan biraz hakkın rahmmetine kavuştur beölüm geciyor oke
    eger hala gecemediysen bi ss koyda daha rahat yardımcı olalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.