Şimdi Ara

CRYSİS WARHEAD E FPS REKORU :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CRYSİS WARHEAD DE FPS REKORU KIRDIM 60 FPS ALDIM BENİM MÖNİTÖRÜN 1680X1050 DESTEKLİYO EKRAN KARTIM DA 9800GTX AMP EDİTİON RAMLER 3 GB KİNGSTON 800MHZ DDR2 İŞLEMCİDE İNTEL CORE 2 DUO E6750 BU SİSTEMLE 60 FPS ALDIM İŞTE O FPS Yİ ALDIĞIM AYARLAR

1024X768
    16XAA
    VSYNC AÇIK
    HERŞEY FULL İN İYİ DE
    MONİTİON BLURR FULL EN İYİDE
    BU AYARLARDA 60 FPS ALIYORUM

AYNI AYARLARDA
    1680X1050
    4XAA
    VSYNC AÇIK
    HERŞEY FULL EN İYİDE
    MONİTON BLURR FULL EN İYİ DE

15 İLE 20 FPS ALIYORUM MİN.15 MAX.20 FPS ALIYORUM AYARLARI BÖLE DEĞİŞTİRDİĞİMDE SİZCE NASIL?

• 15 20 az gibi yaw
    ben crysiste 30 40 arası aldım adam yokken falan 65e dayandı.
    warhead de denemedim daha (sistem imzamda)
  • fazla uçmayalım istersen.havaya bakarkenmi aldın 60fps
  • 16xAA ile 60 FPS almak mı? Herşeyi kapatsan bile Crysis'de AA acayip kasıyor sistemi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

16xAA ile 60 FPS almak mı? Herşeyi kapatsan bile Crysis'de AA acayip kasıyor sistemi.

Yok gerçektende 60 fps ama çöznürlülük dikkatini çektimi hiç 1024x768 bu çöz. de 60 fps alırsın
  • duvara doğru bakarken alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

duvara doğru bakarken alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ekran kartları hep tuzak yav alın bitane kısık mısık oynayın fazla abartmayın GDDR5 lere de aldanmayın ..
  • :):) Haklı.
    quote:

• 60' mı bi ss koy yav meraklandırma insanları
  • ss koymayı bilsem koyarım dostum
  • Büyük iddia sahiplerinin nedense hepsi ss koymayı bilmez.
  • Walla hd 4850 kartım war 1680*1050 en ileri oynuyorum vsync kapalı aa kapalı bölüme göre değişiyo bazı bölümlerde min 15 max 30 işlemci e2160 1.8 o.c siz 2 gb ram samsung 223 bw silver power+ 500 wt.....ekran kartından çok memnunum crysisi fll olarak çok akıcı bir şekilde oynuyorum.....
  • 60 fps mi.Hadi len diyeceğim ama aıp olacak şimdi.. :))Kardeş fraps yükle programı aç aşağıya çek oyundayken print screen ile bir foto çek de buraya koy bakalım bi neymiş o..
  • arkadaslar warhead 16xaa destekliyor muydu? Cevap hayır! Bahsettigin ya af yada bir düzenbazlık bu!
    Sİmdi hersey en ileri demissin eh 1024*768 ve hersey full nerde aldın bakim bu degeri ve aa kactaydı ayrıca baktıgın yer nerdeydi! Neyle ölcüm yaptın vsync i kapatınca durumda nasıl bir değişme gözlüyorsun!
  • quote:

havaya bakarken de alır
  • Duvara ve havaya bakarken olurda bi çatışırken yada varil filan atarken dene
  • BEn Sparkle Calibre 8800 GT - AMD 5200 - 2 GB DDR800 de herşey en ileri 8x aa da 1400x1050 de 15 ile oynadım:D hava atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcinonline -- 12 Ekim 2008; 10:13:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalcinonline

BEn Sparkle Calibre 8800 GT - AMD 5200 - 2 GB DDR800 de herşey en ileri 8x aa da 1400x1050 de 15 ile oynadım:D hava atma

max fps miydi saka bi yana ortalamalar önemli 8xaa acmıssın hersey en ileri diyorsun ve 8800gt ki aa da cöküs durumu malumdur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.