Bildirim
Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (74. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben oyunu pre-paid'le aldığım için, çıktıktan 2 gün sonra hemen geldi . Tabii ki türkçe değil.
-
yuh yaaaa bu site amma pahalı satıyor...
Hepsiburada'dan Crysis'i bugün 30 YTL'ye aldım. Hızlıal 50 YTL'ye satıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: memphis1tr
hizlial.com da hızlı gönderi var burdan da hemen sipariş ederseniz gelir.
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=21.003.0534.0023
-
Arkadaşlar bu buzlu bölümü nasıl geçicez la daha ilk crysis'i bile bitirememiştim ben burada takıldım biri yardım etsin bana kaldım gene ya
-
oyun bende olsa sana seve seve yardım ederim ama yok -
max güc yapıp o konteynırların üstüne çıkıcaksın sonra dışarı atlayacaksın sniper dürbünüyle 3 tane cinli suitli herifi bide uzaylıyı öldürüceksin sonra zıplaya zıplaya devam ediceksin sonrasını anlatmiim zaten -
yukarıya doğru zıpla
(ciddiyim) -
Hocam sabahtan beri zıpladım orada demekki iyi zıplayamamışım dur evde bir daha zıplıyım cok sagolasın -
quote:
Orjinalden alıntı: realcem
Hocam sabahtan beri zıpladım orada demekki iyi zıplayamamışım dur evde bir daha zıplıyım cok sagolasın
Maximum güçte iken zıpla hocam boşa zıplarsın yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 22 Eylül 2008; 20:39:30 > -
aaaahhhh ah zıpla zıpla şu oyunda benim pc ye bi zıplasa bende piskoyu zıplatsam konteynırlardan dağlardan taşlardan -
-
quote:
Orjinalden alıntı: feriox
Bu arada oyunun kastığından şikeyet eden arkadaşlar içinbir patch çıkmış. Ayrıntları ve indirme linki için buraya bakın
http://www.cryturkiye.com/
"Mster" tarafindan Warhead optimize patch'i açiklandi. Habere göre bu performans patch'i "Enthusiast" ayarinda yaklasik 60% ile 70% arasi daha fazla FPS veriyormus ve üstelik görüntü kalitesi daha da artiyormus!
Yüklemek için sunu yapmaniz gerekiyor:
1. "Crysis Warhead" oyun klasörün içine girin: ...Electronic Arts -> Crytek -> Crysis Warhead
2. Ek dosyanin içinde olan autoexec.cgf File'i alip Crysis Warhead Klasörün içine aktarin
(Eger normal görüntüye geri dönmek isterseniz, o zaman sadece autoexec.cgf dosyayi silmeniz gerekiyor.)
Bazı ayarlar düşürülmüş görüntü kalitesinin artmasına zaten imkan yok.
-
Oyun normal olarak tek cd dimi,2.cd multi player için? -
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Oyun normal olarak tek cd dimi,2.cd multi player için?
oyun 8.5 gb lık 2 dvd ile gelir büyük ihtimal crysis wars ve crysis warhead -
quote:
Orjinalden alıntı: mamacık
arkadaşlar oyunu adlıdm fakat 1. bölümün başındaki tanıtım videosu bitti ama hiçbirşey çıkmıyor ne yapmalıyım
bendede aynı sorun var vıdeo yu ızledım sonraasında ekran karanlık kalıyor,ekran kartını guncellemeyı denedım ama benım ekran kartının guncelı yok (ati mobility rodeon x1700) ne yapmalıyım yardım edersenız sevınırım... -
quote:
Orjinalden alıntı: gs_mert
quote:
Orjinalden alıntı: mamacık
arkadaşlar oyunu adlıdm fakat 1. bölümün başındaki tanıtım videosu bitti ama hiçbirşey çıkmıyor ne yapmalıyım
bendede aynı sorun var vıdeo yu ızledım sonraasında ekran karanlık kalıyor,ekran kartını guncellemeyı denedım ama benım ekran kartının guncelı yok (ati mobility rodeon x1700) ne yapmalıyım yardım edersenız sevınırım...
sizin oyunlar korsan galiba -
@yamitarukannochi
1680-1050 xp dx9 enthusiast (very high) ayarlarda 25-30 fps de oynarsın .vistada daha düşük performas verebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genculus -- 22 Eylül 2008; 21:20:23 > -
9 günlük tatilde crysis warsda efsane olacam İnşallah. -
crysis wars ne multiplayer oyunu mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: feriox
Oyunu aldım şu anda kuruluyorMerak eden olur diye söyliyeyim Kadıköy Platin elektronikten aldım.
hocam bende ordan aldım ş..... 50 ytl dedilerrr aldım ama ne yapayım.karaborsa satıoo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X