Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Oyunu Türkçe oynayanlar, seslendirmeler nasıl? Seslendirmeler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

seslendirmeler süper..burdan bi ark.daş telsiz konuşmaları duyulmuo falan diodu yalannnnnn..herşey duyuluo açık radyodan gelen ses bile var
    Türkçe mi peki?
  • quote:

quote:

Oyunu Türkçe oynayanlar, seslendirmeler nasıl? Seslendirmeler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

seslendirmeler süper..burdan bi ark.daş telsiz konuşmaları duyulmuo falan diodu yalannnnnn..herşey duyuluo açık radyodan gelen ses bile var

açık radyoda ne çalıyo power fm falanmı
  • best fm :D:D:D
  • quote:

quote:

sesendirenler hala aynı mı
  • seslendirmeler süper arkadaşlar radyo var bi yerde haberler veriliyor haberlerde amerikalıların korelilere bir an önce adayı boşaltmalarını söylüyor...
    bi yere gidiyorsun koreliler anons yapıyor kendi askerlerine gaz maksadıyla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

quote:

quote:

sesendirenler hala aynı mı

Seslendirme yönünden kaygınız olmasın muhteşem,küfürler gırla gidiyor Saykonun seside aynı
    Bu oyuna kötü diyen oyundan anlamıyodur bana göre,ilk oyuna göre müthiş aksiyon var dakika durmuyor insanın kalkıp halay çekesi geliyor
    Cevat Yerli sen harbi kral adamsın

• cevahirdeki mavishopa oyun geldi mi acaba yarın gitsem var mıdır ellerinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

cevahirdeki mavishopa oyun geldi mi acaba yarın gitsem var mıdır ellerinde

Mavi bilgisayarda yok oyun En azından internet sitelerine koymamışlar oyunu ... Stokta olmasa bile koymaları lazım ama neyse ...

Vatanda var

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34860

Internetten alırsan ertesi gün elinde olur sanırım

Değiştirme: Mavi bilgisayar değilmiş. Mavishop'muş. Şimdi tekrar bakınca farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 23 Eylül 2008; 0:48:21 >

• 2600xt ile crysisten daha çok kasıyor driverlarla düzelir biras inşallah oyun crysisten çok daha güsel. çift elde taşınan uzi benzeri silah çok hoşuma gitti. silahlar için cephaneyi kendi alıyor buda güsel. kamplarda daha iyi olmuş. atmosfer daha iyi. tek sorunu kasması. crysis 2 debir bölüm nomadle bi bölüm sayko ile oynarıs. bu adamın ismi bilmiyom tam :) ama seviyom keratayı. oynamıcam diyen arkadaşlara tavsiye olunur.
  • Arkadaşlar bu ilerledikçe detayların belirmesi saçmalığını giderecek bir config dosyası varmı acaba. Resmen 10metre geriden yerdeki lahanamsı bitkinin üzerine yürüdükçe dahada netleşiyor yada kum torbaların etrafını saran teller üzerine gittikçe netleşmeye başlıyor 1680*1050 full + 16xAF denedim yinede sonuç alamadım ilk oyunda dağlara kadar netleşmeyi sağlayabiliyorduk fakat bunda 20metre ilerisi çamur gibi.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

Arkadaşlar bu ilerledikçe detayların belirmesi saçmalığını giderecek bir config dosyası varmı acaba. Resmen 10metre geriden yerdeki lahanamsı bitkinin üzerine yürüdükçe dahada netleşiyor yada kum torbaların etrafını saran teller üzerine gittikçe netleşmeye başlıyor 1680*1050 full + 16xAF denedim yinede sonuç alamadım ilk oyunda dağlara kadar netleşmeyi sağlayabiliyorduk fakat bunda 20metre ilerisi çamur gibi.?

evet ya düzeltme imkanı yok mu gıcık kaptım ona
    bide 2resim linki veren arkadas orda bi yerde kola makinası var yanına git havaya bak

• quote:

Arkadaşlar bu ilerledikçe detayların belirmesi saçmalığını giderecek bir config dosyası varmı acaba. Resmen 10metre geriden yerdeki lahanamsı bitkinin üzerine yürüdükçe dahada netleşiyor yada kum torbaların etrafını saran teller üzerine gittikçe netleşmeye başlıyor 1680*1050 full + 16xAF denedim yinede sonuç alamadım ilk oyunda dağlara kadar netleşmeyi sağlayabiliyorduk fakat bunda 20metre ilerisi çamur gibi.?

bende gıcık kaptım o işe anti alasing ayarlarıyla ilgili olabilir açamıorus ki görelim
  • ya arkadaşlar crysiste de vardı warhead'de de var.enerji ve güç barları yamuk.3-5 derece gibi bi açısı var.bence cok cirkin gözüküyo.varmı bi nedeni
  • oyun yeni eLime geçti 1280*1024 de 30 40 fps arası cok rahat oynanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominqUndone -- 23 Eylül 2008; 9:10:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

ya arkadaşlar crysiste de vardı warhead'de de var.enerji ve güç barları yamuk.3-5 derece gibi bi açısı var.bence cok cirkin gözüküyo.varmı bi nedeni

bence çok güzel duruyor
  • sesler nasıl hocam "burger kafa" varmı yine
  • quote:

quote:

bende gıcık kaptım o işe anti alasing ayarlarıyla ilgili olabilir açamıorus ki görelim

BENCE PİSKONUN GÖZLERİDEN MİYOP VAR UZAĞI GÖREMİYOR DAHA ÖNCE NOMAD LE OYNUYORDUK ONUN GÖZLERİNDE SORUN YOKTU DEMEKKİ SONUÇTA ONLARIN GÖZLERİNDEN OYNUYORUZ...

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

arkadaşlar ben burda takıldım
    http://img502.imageshack.us/my.php?image=crysis2008092223094350za5.jpg
    http://img517.imageshack.us/my.php?image=crysis2008092223101204ev6.jpg

sag tarafta kutu kola makinası var tavanı cokmus yukarıya zıplıyacaksın

• quote:

quote:

bir kaç komut var.

r_texturesStreaming 0
    e_view_dist_ratio_detail 30 (yada 35)
    e_view_dist_ratio_vegetation 45 (yada 50)
    e_detail_materials_view_ dist_xy = 2048 (yada 4096)
    e_detail_materials_view_dist_z 128
    e_terrain_texture_lod_ratio 1
    e_lod_ratio = 7

Biraz (%20+) fps kaybı olucaktır ve bölüm önyüklemeleri uzayacaktır ama o sorun artık kafanızı sıkmıcak.

http://rapid****share.com/files/149502181/autoexec.cfg.html

edit:
    r_UsePOM textureları az da olsa bulanıklaştırır. r_UsePOM 0 işinizi görebilir kum torbaları vs de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 30 Eylül 2008; 0:24:49 >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.