Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu orjinal aldım ama elime daha ulaşmadı. merak ettiğim bikaç soru vardı oyunu oynayanlar yanıtlayabilirse sevinirim.
    multiplayer ayrı bi oyun mu ve sadece internet üzerinden mi oynanıyor? önceki crysis deki gibi lan üzerinden oynanacak IA var mı? ve multiye IA vs dışında başka yeni birşey eklenmiş mi?

En önemlisi de editör programı dvd içinde mevcut mu? (multiye yeni harita yapmak için soruyorum)
  • Oyunu aldım şu anda kuruluyor Merak eden olur diye söyliyeyim Kadıköy Platin elektronikten aldım.
  • Bu arada oyunun kastığından şikeyet eden arkadaşlar içinbir patch çıkmış. Ayrıntları ve indirme linki için buraya bakın
    http://www.cryturkiye.com/
    "Mster" tarafindan Warhead optimize patch'i açiklandi. Habere göre bu performans patch'i "Enthusiast" ayarinda yaklasik 60% ile 70% arasi daha fazla FPS veriyormus ve üstelik görüntü kalitesi daha da artiyormus!

Yüklemek için sunu yapmaniz gerekiyor:

1. "Crysis Warhead" oyun klasörün içine girin: ...Electronic Arts -> Crytek -> Crysis Warhead
    2. Ek dosyanin içinde olan autoexec.cgf File'i alip Crysis Warhead Klasörün içine aktarin
    (Eger normal görüntüye geri dönmek isterseniz, o zaman sadece autoexec.cgf dosyayi silmeniz gerekiyor.)

• quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Bu arada oyunun kastığından şikeyet eden arkadaşlar içinbir patch çıkmış. Ayrıntları ve indirme linki için buraya bakın
    http://www.cryturkiye.com/
    "Mster" tarafindan Warhead optimize patch'i açiklandi. Habere göre bu performans patch'i "Enthusiast" ayarinda yaklasik 60% ile 70% arasi daha fazla FPS veriyormus ve üstelik görüntü kalitesi daha da artiyormus!

Yüklemek için sunu yapmaniz gerekiyor:

1. "Crysis Warhead" oyun klasörün içine girin: ...Electronic Arts -> Crytek -> Crysis Warhead
    2. Ek dosyanin içinde olan autoexec.cgf File'i alip Crysis Warhead Klasörün içine aktarin
    (Eger normal görüntüye geri dönmek isterseniz, o zaman sadece autoexec.cgf dosyayi silmeniz gerekiyor.)

Bu patchi kim çıkarttı firma değil galiba mod gibi birşey mi

• yahu bu oyun cok kasıyor türkçede ettim bi hışımla oyuna girdim ama ancak orta ayarlarda oynayabiliyorum
  • beyler bu gün heryeri gezdim ama bulamadım.ankarada hiç bi yerde yok gezdiğim yerlervatanbilgisayar,armada remzikitapevi,4 tane teknosa,cepa nezih,d&r hiçbirinde yok ne zaman gelecek bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

beyler bu gün heryeri gezdim ama bulamadım.ankarada hiç bi yerde yok gezdiğim yerlervatanbilgisayar,armada remzikitapevi,4 tane teknosa,cepa nezih,d&r hiçbirinde yok ne zaman gelecek bu oyun
    Hafta sonuna kadar gelir. Ben Adana'dayım, hafta sonunu bekliyorum.
  • Türkçe dil paketleri nete düştü mü?
  • oyunu alıp oynuyanlar ss atısın çok merak ediyom nasıl bi oyun olmuş gerçi videolar çok güzeldi ama...
  • benim imzadaki sistem oyunu kaldırırmı 1680x1050 fulldx10
  • arkadaslar oyun harika ozellikle havaalanındaki kulede buyuk uzaygemisini gordukten sonra gercekten tedirgin oldum etkiledi beni savas ucaklarının caresizligi ;birde kopruyu havaya ucurduktan sonra nehirde gecen sinematik oda muthisti.
  • oyunu bügün aldım orjinalini 2 cd çıktı için den tek cd ile oyunnu kurdum oynadım 2 . cfd yi istemedi 2 .cd taktım gene oyunu kurmaya başladı neiş analamdım
  • beyler oyunu alanlar ss atsın ayrıcana oyunun kabını ve cd lerininde ss atsınlar pls
  • Benim oyun yarın sabah geliyormuş çatlayacam meraktan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewye

oyunu bügün aldım orjinalini 2 cd çıktı için den tek cd ile oyunnu kurdum oynadım 2 . cfd yi istemedi 2 .cd taktım gene oyunu kurmaya başladı neiş analamdım

iki cd birisi crysis wars sadece mp için ikinci crysis warhead sp
  • birazdan geliyor oyunu kadıköyde platin game den aldım yerin telini isteyene verebilirim yazıcıoğlunu geçtikten sonra sağda nalburların bulunduğu sok.
  • pinky baba bi çatlayan sen diilsin bende çatlayacam ay bayılazaam
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Benim oyun yarın sabah geliyormuş çatlayacam meraktan.
  • oyunu kurma sınırı varmı 3 kere falan kuruluyomuş en faz la öyle bişey varmı
  • buyrun ss ler oyun içi ss lerden birazdan kurulduktan sonra...

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

• arkadaşlar oyunu adlıdm fakat 1. bölümün başındaki tanıtım videosu bitti ama hiçbirşey çıkmıyor ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.