Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben normal crysis de herşey full weryhight vede ayrıca 4xaa monition blurr 1680x1050 çöz.te sürüm 2.21 de 15 fps alıyom ama takılma falan olmuyo bana çok akıcı geliyo umarım bundada öle olur
    quote:

Orjinalden alıntı: genculus

@yamitarukannochi

1680-1050 xp dx9 enthusiast (very high) ayarlarda 25-30 fps de oynarsın .vistada daha düşük performas verebilir

• oyunu yüklüorum oyun orj. bu arada hiç orj. oyun yüklemediğimden iki saat serial number ı aradım meersem kitabcığın arkasında yazıomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 22 Eylül 2008; 21:56:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: çekirge1

crysis wars ne multiplayer oyunu mu?

Evet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

quote:

Orjinalden alıntı: çekirge1

crysis wars ne multiplayer oyunu mu?

Evet.

sst çorumlu :D
    sen hangi siteden aldın kaç günde getircekler bi bilgin var mı aral game çarşamba sizde olur dedi
  • Hepsiburada bugün kargolıcaz dedi heralde korgoladılar ya yarın ya çarşamba.Bu akşam yola çıkarsa tarın 3-4 çorumda olur İnşallah.
  • mavishop bugün yollamış benimm oyunu tahiminim yarın elime geçer. Bir kere önceden bitirmiştim şimdi birde türkçe olarak bitiririz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Hepsiburada bugün kargolıcaz dedi heralde korgoladılar ya yarın ya çarşamba.Bu akşam yola çıkarsa tarın 3-4 çorumda olur İnşallah.

aral da kargolamıs ama kargo şirketi daha aracı yollamamıs gelse de oynasak bu arada bana pm den bir ara msnini yollarmısın
  • Oyunu bugün türkçe orjinal bende aldım vatan bilgisayardan. Tek kelime ile gene muhteşem bu sefer bütün ayarları xp de de sona kadar açabiliyoruz sadece dx10 yok ben oc li 8800 gt ile bütün ayarlar sonda 1280-1024 te 25-35 fps arası oynayabiliyorum. Ama birde grafik ayarını bir kademe düşürünce birden acayip bir fps yükseliyo 35-45 arasına fırlıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

oyunu yüklüorum oyun orj. bu arada hiç orj. oyun yüklemediğimden iki saat serial number ı aradım meersem kitabcığın arkasında yazıomuş

Türkçe di mi aldığınız oyun?,D&R a gelmiş mi acaba bilen var mı???
  • merhabalar,Oyunda Koca uzay gemisini bir türlü öldüremedim yanda ki mavi ısınları vuruyorum tık yok uzay gemısınde yahu nasıl alt edecegim bu hayvanı
  • Arkadaşlar burada kaldım yine nasıl geçicem yardım

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)
  • Arkadaşlar oyunla ilgili görüşlerim şunlar...

15 Dakikalık bir oynamadan sonra bunları yazıyorum bilginize. Merak eden ve oyun eline ulaşmamış arkadaşlar için...Yani çok kaliteli bir inceleme değil.

1- Oyunda optimizasyon daha iyi diyebilirim daha akıcı oynanıyor. Bilgisayarıma format atıcaktım ama şuanda müsait olmadığından dolayı atamadım bu haliyle 1280x1024 no aa no af Bütün ayarlar en yüksekte ( XP ) 20-30 fps akıcı bi şekilde oynuyorum bazı yerlerde düşmeler oluyor fakat bazı ayarları kısarsak daha akıcı olabilir oyun. ( bazı arkadaşlar 20-30 fps yi beğenmiyebilir ama benim için yeterli.)

2- oyundaki herşeyle etkileşim arttırılmış mesela aşağıda ss de görülen ağaç yaprakları ile crysis de etkileşimde bulunamıyorduk ama bu oyunda fazlasıyla iyi olmuş dokunduğumuz an yapraklara dokunmuş hissi veriyor... Yapraklar hareklerinize göre şekil değiştiriyor...
    3- Oynanabilirlik ile ilgili ise silahlarımıza eklenmiş olan yeni uzi tarzı silah gerçekten güzel çift taşıyabiliyoruz ve çok etkili. Bunun dışında silahla vuruş hissi gayet doyurucu en azından bu günlerde çıkan Clear sky dan çok çok iyi. Eski oyuna göre adamlar daha çabuk öölüyorlar. bunun dışında ölen
    adamların silahlarını almak için eskisi gibi "F" tuşuna basmamıza gerek yok
    .

• quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Arkadaşlar burada kaldım yine nasıl geçicem yardım

sola bak

herşeyide burda sormak yanlış biraz arayın cevabı ya

EKLEME:::: O GİRDİĞİN YERDE İYİ BAK BİDE GERİ GİT GELDİĞİN YERDE YOL AYRIMI VARSA DİĞER TARAFA DÖN AMA GEÇİCEN ORDAN İLLAKİ ORALARDA Bİ YERDE NORMAL KAPI OLUCAK..... ama çilingir çaırman gerekicek geçmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 22 Eylül 2008; 22:55:02 >

• saolasın Erhandeep :) güzel ss ler ve haberler
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Oyunu bugün türkçe orjinal bende aldım vatan bilgisayardan. Tek kelime ile gene muhteşem bu sefer bütün ayarları xp de de sona kadar açabiliyoruz sadece dx10 yok ben oc li 8800 gt ile bütün ayarlar sonda 1280-1024 te 25-35 fps arası oynayabiliyorum. Ama birde grafik ayarını bir kademe düşürünce birden acayip bir fps yükseliyo 35-45 arasına fırlıyo

Acaba hangi mağazasından aldın?İşallah Topkapı'dan almışsındır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Arkadaşlar burada kaldım yine nasıl geçicem yardım

sola bak
    herşeyide burda sormak yanlış biraz arayın cevabı ya

Sola bakıyorumda bir şey anlamadım olmuyor

Düşük fps alanlar bunu yapsın uçuyor oyun garfiklerde mükemmelleşiyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_26665940/tm.htm

• Oyunu Türkçe oynayanlar, seslendirmeler nasıl? Seslendirmeler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Oyunu Türkçe oynayanlar, seslendirmeler nasıl? Seslendirmeler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

çok sesli
  • quote:

Oyunu Türkçe oynayanlar, seslendirmeler nasıl? Seslendirmeler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

birde aynı adam mı seslendiriyo bizim psikoyu :D
  • quote:

seslendirmeler süper..burdan bi ark.daş telsiz konuşmaları duyulmuo falan diodu yalannnnnn..herşey duyuluo açık radyodan gelen ses bile var
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.