Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani şimdi bu cıkacak oyun full değilmi yoksa orjinalimi sadec full anlamadım cıkmadı derken bu cıkan ne?
  • oyuna başladım ilk önce şunlara değinim
    -crysis 1 ne kadar sakinse warhead rambo 4 gibi
    - düşmanlar işkine göre daha çabuk ölüyor, daha uyanıklar daha fazlalar
    - optimizasyon iyi ilkine göre
    - bence grafik kalitesi düşmüş oyunun
    - ram kullanımı 1.3 gb a kadar çıkıyor(min 2 gb ram i olmayanlar ram alsınlar ilk önce)
  • quote:

Orjinalden alıntı: orca

yani şimdi bu cıkacak oyun full değilmi yoksa orjinalimi sadec full anlamadım cıkmadı derken bu cıkan ne?

Şu An Oynadiklari Crysis Warhead E3 Demo Galiba
  • Steam Download Platformü bu ay yeni bir Rekora ulasti ve nedeni de.... Warhead! ilk 24 saat içinde o kadar çok indirilmiski, simdiden ve Eylül ayi bitmeden en çok satan oyunu oldu ve gittikçe satis rakkamlari yükseliyor... Steam üstelik Crysis'in komple paketini satiyor (Crysis + Warhead) ve bu paket bile 3üncü sirada yer aldi...
    Bu Crytek sirketi için çok güzel bir haber ve umarim Türkiyede 'de Warhead oyunu yeni bir Rekora ulasir...
    Aral'a göre Warhead Türkiyede ayin 22sinde çikacak!

http://www.cryturkiye.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=34

• 4 saatte oyun mu biter ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

4 saatte oyun mu biter ya.

kardeş bende millete onu anlatmaya çalişiyorum dinliyen yok sonradan anliycaklar ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Steam Download Platformü bu ay yeni bir Rekora ulasti ve nedeni de.... Warhead! ilk 24 saat içinde o kadar çok indirilmiski, simdiden ve Eylül ayi bitmeden en çok satan oyunu oldu ve gittikçe satis rakkamlari yükseliyor... Steam üstelik Crysis'in komple paketini satiyor (Crysis + Warhead) ve bu paket bile 3üncü sirada yer aldi...
    Bu Crytek sirketi için çok güzel bir haber ve umarim Türkiyede 'de Warhead oyunu yeni bir Rekora ulasir...

http://www.cryturkiye.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=34

super haberler saol :) Cryengine3 ve 2010-2011 yeni projeler(gerçekliğe daha da yaklaşmak-Crysis 2) cepte gibi şu anda Crytek için.

• eğer bu oyun ek paket ise almıycam boşuna bekliyip heveslenmeyim bilen varmı kac gb bu oyun kimde orjinal varsa bir zahmet yazın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alpello

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: alpello

BEYLER KÖTÜ HABER OYUN KISA SÜRÜYO BİTTİ BENİM OYUN 4,5 SAAT FALAN OLDU GALİBA....

Zor'da

Ve pc yüksekte çalıştırmadığı için oyundan tam zevk alamadım.....

TOTTO FİNİTTO

ek paket değilmi şimdi bu tam versiyon mu

evet oyun için crysis yüklenmesi gerekmiyo yani serinin 2inci oyunu değilmiş zaten öyle duydum...... ARA OYUN gibi bişeymiş....

orjinalini almaya deymez multiplayer yok
    "
    Nasıl Multiplayer yok ya? Orijinal oyun 2 cd ile geliyor. Biri "Warhead diğeri "Crysis wars" yani multiplayer oyunu
    7 tanesi yeni 21 harita ile geliyor hemde Crysis'e verilen her kuruşa değer.

brk arkadaşımızın verdiği menu ss'ine bakın multi yok bende isterim olmasını cd üstünde yazıyo wars diye ama acaba benmi yükleyemedim (cdyede baktm aslnda hakkında bişe yoktu

• quote:

Steam Download Platformü bu ay yeni bir Rekora ulasti ve nedeni de.... Warhead! ilk 24 saat içinde o kadar çok indirilmiski, simdiden ve Eylül ayi bitmeden en çok satan oyunu oldu ve gittikçe satis rakkamlari yükseliyor... Steam üstelik Crysis'in komple paketini satiyor (Crysis + Warhead) ve bu paket bile 3üncü sirada yer aldi...

çıktıgı gece steam forumlarına bakıyorduk kardeşimle.millet bayagı heyecanlıydı.başladıgında foruma download u gösteren ss ler yagdı

çıktıktan 5 dakika sonra yüzde 2 de olan ve 900 kb ile indiren birini ss ini gördüm,biz ne zaman görücez acep o hızları

warhead-birinci
    2 li paket-üçüncü
    crysis-beşinci sırada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 21 Eylül 2008; 0:52:02 >

• Ek paket olduğu için uzun sürmez.Genelde ek paketlerin özelliği kısa ama daha fazla heyacan vardır.

Kısa olması normal yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 21 Eylül 2008; 0:55:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: disorderpunk

quote:

super haberler saol :) Cryengine3 ve 2010-2011 yeni projeler(gerçekliğe daha da yaklaşmak-Crysis 2) cepte gibi şu anda Crytek için.

Böyle haberler alınca bende çok seviniyorum. Crytek'e ve Yerli kardeşlere Minnet duyuyorum ve emeklerinin karşılığını almalarını istiyorum.
    Hala bu oyun ek paketmi diye soran arkadaşlar var dumura uğrattınız beni yazılanları hiçmi okumuyorsunuz arkadaşlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Ek paket olduğu için uzun sürmez.Genelde ek paketlerin özelliği kısa ama daha fazla heyacan vardır.

Kısa olması normal yani

Yani Bu Durumda Haklıymışım Değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Ek paket olduğu için uzun sürmez.Genelde ek paketlerin özelliği kısa ama daha fazla heyacan vardır.

Kısa olması normal yani

Kısa olmasını bekliyordumda bu kadar kısayı hiç tahmin etmemiştim.
  • valla benim oyun lite versiyon çıktı sanırım, 5.9 gb, 30 dakkada bitti exe hatası ...
    ne güzel 30-50 fps arası oynuyordum...
    bu işte bi sorun var ama bakalım...
  • demo diyorsunda 5 saat demo mu olur ??
  • crysis : 6.69 GB yer kaplıyor.

crysis warhead : 5.56 GB yer kaplıyor.
  • herkesin kafası karıştı heralde demo muydu çıktı mıydı neydi diye
    cevat aga açıklama yapıyormuş bu şakaydı asıl oyun 1 ay sonra diye
  • Crysis warhead anladığım kadarıyla sadece single..crysis war denilen sadece multiplayer mı olacak yoksa warhead 2 opsiyonlumu dağıtılıyor steamdem
    single single+multi ben bunu pek anlamadım...
  • Arkadaşlar birşey soracağım. Ben şimdi bu oyunu hiç oynamadım ve almak istiyorum. Bu Warhead, 2007'de çıkan ilk oyunun extension pack'i gibi birşey mi? Yani bu oyun ilk oyunu komple kapsıyor + ek paket mi var, yoksa konusu bolumleri tamamen farklı baska bir oyun mu?
    Ona gore ya sadece bunu, yada ikisini birden alacam.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.