Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 gb ddr2 667 mhz
    saphire 512mb hd 3650 ekran kartı
    160 gb harddisk

high(gamer) 1024*768 cozunurlukte kasmadan oynayabiliyorum
  • arkadaşlar ben amd 4600+ 2 gb ram 160 gb hd ati hd 3650 ekran kartım var ve 460w high power psu var crysis warheadı hangi ayarlarda oynarım
  • Oyunu 1-2 saat kadar önce kurdum. Ilk izlenimlerimse, pek bir degisiklik hissetmedim ilk cikan Crysis ile arasinda ama sonucta cok begendigim bir oyun. Degisiklik olup olmamasi önemli degil benim icin. Yine ayni sekilde heyecan hat safhada

Bir de oyunu oynarken bisey farkettim, Logitech G15 klavyem var, hicbir ayarla oynamadigim ve hicbirsey yüklemedigim halde klavyemdeki Lcd ekranda oyunla ilgili bilgiler cikti. Oyunu oynarken sürekli Lcd ekranda bilgiler gösteriliyor. Cok hosuma gitti. Harita yüklemelerinde, silah durumunu falan hepsini gösteriyor. Iyi düsünülmüs bir olay.

• Kesin raflarda 23'ü değil 24 ünde görürüz

Vay güzel.Bendede o klavyeden var.Genelde oyunlar için ayrı netten indiriyordum.Bunun böyle hazır gelmesi güzel olmuş.Sevincim arttı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 20 Eylül 2008; 21:40:55 >
  • Türkçesi Çıktıgı Zaman Biri Bana Pmden Haber Versin Bari İngilizce Versiyonunu Değil Türkçe Olarak Oynamak İstiyorum.
  • oyun içi ssler isterüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joen.Tuerk

Oyunu 1-2 saat kadar önce kurdum. Ilk izlenimlerimse, pek bir degisiklik hissetmedim ilk cikan Crysis ile arasinda ama sonucta cok begendigim bir oyun. Degisiklik olup olmamasi önemli degil benim icin. Yine ayni sekilde heyecan hat safhada

Bir de oyunu oynarken bisey farkettim, Logitech G15 klavyem var, hicbir ayarla oynamadigim ve hicbirsey yüklemedigim halde klavyemdeki Lcd ekranda oyunla ilgili bilgiler cikti. Oyunu oynarken sürekli Lcd ekranda bilgiler gösteriliyor. Cok hosuma gitti. Harita yüklemelerinde, silah durumunu falan hepsini gösteriyor. Iyi düsünülmüs bir olay.

o süper

• @Joen.Tuerk

G15 klavye desteği Crysis de de vardı zaten ama 1.1 patch'i kurman şartıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

@Joen.Tuerk

G15 klavye desteği Crysis de de vardı zaten ama 1.1 patch'i kurman şartıyla.

hadi yaa anaa..

Hiç oyundayken kapağı açmamıştım
  • amd 5000 2 gb ddr2 ram palit 8600 gt sonic+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selimovskii -- 20 Eylül 2008; 22:38:02 >

• BEYLER KÖTÜ HABER OYUN KISA SÜRÜYO BİTTİ BENİM OYUN 4,5 SAAT FALAN OLDU GALİBA....

Zor'da

Ve pc yüksekte çalıştırmadığı için oyundan tam zevk alamadım.....

TOTTO FİNİTTO
  • Maalesef oyun acayip kısa bu kadar bekledik oyunu ve total 5 saat'te bitirdim. Biraz daha uzun yapmaları lazım şunu veya oyuna 4 karakter koyacaklar her karakter'in 5 saatlik oynanış senaryosu koyacaklar mis gibi olur.
  • ben zaten cryteke senaryo göndericem bu gdişle
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

BEYLER KÖTÜ HABER OYUN KISA SÜRÜYO BİTTİ BENİM OYUN 4,5 SAAT FALAN OLDU GALİBA....

Zor'da

TOTTO FİNİTTO

ek paket değilmi şimdi bu tam versiyon mu

• quote:

Orjinalden alıntı: realcem

İmzamdaki sistemle 1680x1050 no aa 19-30 fps arası takılmadan oynatıyor fakat bu oran bu sisteme göre çok düşük malesef buda üzücü çogu arkadaşımız hala p4 kullanırken böyle bir oyunu bu şekilde piyasaya sürmek anlamsız olmuş ben orjinalini almaktan vazgeçiyorum..

yuuuh bu sistemde bile 30FPS veriyorsa diyecek biseyim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Eylül 2008; 23:28:52 >

• İmzamdaki sistemle 1680x1050 no aa 19-30 fps arası takılmadan oynatıyor fakat bu oran bu sisteme göre çok düşük malesef buda üzücü çogu arkadaşımız hala p4 kullanırken böyle bir oyunu bu şekilde piyasaya sürmek anlamsız olmuş ben orjinalini almaktan vazgeçiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

DH video inceleme TR'de ciktigi zaman gelir herhalde

güner sende hangi oyun ciksa dh video incelemesine takiyon dur bi bismillah da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

BEYLER KÖTÜ HABER OYUN KISA SÜRÜYO BİTTİ BENİM OYUN 4,5 SAAT FALAN OLDU GALİBA....

Zor'da

TOTTO FİNİTTO

evet oyun için crysis yüklenmesi gerekmiyo yani serinin 2inci oyunu değilmiş zaten öyle duydum...... ARA OYUN gibi bişeymiş....

orjinalini almaya deymez multiplayer yok

• quote:

quote:

quote:

Zor'da

TOTTO FİNİTTO

evet oyun için crysis yüklenmesi gerekmiyo yani serinin 2inci oyunu değilmiş zaten öyle duydum...... ARA OYUN gibi bişeymiş....

Öyle Deme Crysis Oynanılmayacak Oyunmu

• quote:

quote:

quote:

Zor'da

TOTTO FİNİTTO

"
    Nasıl Multiplayer yok ya? Orijinal oyun 2 cd ile geliyor. Biri "Warhead diğeri "Crysis wars" yani multiplayer oyunu
    7 tanesi yeni 21 harita ile geliyor hemde Crysis'e verilen her kuruşa değer.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.