Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Beyler Şu An Oynadiğiniz Ek Paket Üzülmeyin Oyunun Full Versiyonu Daha Çikmadi
  • nasıl yani şimdi bu ek paketmi mutlti yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Ya Beyler Şu An Oynadiğiniz Ek Paket Üzülmeyin Oyunun Full Versiyonu Daha Çikmadi

kendindemisin
  • quote:

Ya Beyler Şu An Oynadiğiniz Ek Paket Üzülmeyin Oyunun Full Versiyonu Daha Çikmadi

• Warhead ek paket değil ve Multiplayer oynamak istiyorsanız orijinal oyunu alacaksınız bu kadar basit
  • Arkadaşlar bende HD 2900 pro ekran kartı 4 GB ram var.Gel gelelim Warhead'da objelerin üzerindeki dokular düzgün çıkmıyor belli bir süre sonra çıkıyor.Sizce neden kaynaklanır.Crysis 1'de öyle bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunslingerofMoon -- 21 Eylül 2008; 0:07:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Warhead ek paket değil ve Multiplayer oynamak istiyorsanız orijinal oyunu alacaksınız bu kadar basit

Şu An Sendeki Warhead Bak Bakalım Boyutuna 16 Gb Yer Kaplıyorsa Dediğin Doğrudur Ozaman Benim Yanlışım Vardır
    4 Saate Oyunmu Bitermiş Güldürmeyin Beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan87x

Arkadaşlar bende HD 2900 pro ekran kartı 4 GB ram var.Gel gelelim Warhead'da objelerin üzerindeki dokular düzgün çıkmıyor belli bir süre sonra çıkıyor.Sizce neden kaynaklanır.Crysis 1'de öyle bir sorun yok.

bendede bazen öyle oluyor bende anlamadım
  • Arkadaşlar warheadi yeni oynamaya başladım ve çok etkilendim açıkcası.Etkilendiğim noktaları paylaşayım.Oyun çok çok daha akıcı hale gelmiş.Crysisle arasında dağlar kadar fark var bence performans olarak ayrıca savaş yaptığımız alanlar crysise göre çok daha geniş buda bir +.Şu ana kadar çok güzel fpsler aldım.Patlamalarda çatışmalarda da o güzel fps devam ediyor.Artık yavaş yavaş halletmeye başlamışlar bu kod olayını galiba.
     Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)  Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)  Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)
     Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)  Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 21 Eylül 2008; 0:16:39 >

• Bendeki Warhead'e bakamam çünkü yok orijinalini bekliyorum.
    Yukarda yazmıştım yine yazıyorum Orijinal oyun paketinde 2 adet dvd var 1 tanesi oyunun kendisi yani Warhead
    2. dvd ise Multiplayer için ismide Crysis Wars Israrla Orijinal alınız,Taklitlerinden sakınınız
  • hemen bitti bu ya
  • Şu Oyunu Oynayan Birisi Baksın Kaç Mb Yer Kaplıyo 16 Mb'ise Tamam Diyecem Bu Oyun Full Versiyon.
    Bu Kadar Çabuk Bitmemesi Lazim Diyoruz Alıntımızı Alıp Dalga Geçiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 21 Eylül 2008; 0:20:30 >
  •  Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)  Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)
     Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)  Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)
     Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

• quote:

Arkadaşlar bende HD 2900 pro ekran kartı 4 GB ram var.Gel gelelim Warhead'da objelerin üzerindeki dokular düzgün çıkmıyor belli bir süre sonra çıkıyor.Sizce neden kaynaklanır.Crysis 1'de öyle bir sorun yok.

r_texturesStreaming 0 yapman yeterli. Konsolda con_restricted 0 ve ardından bunu giriceksin.

@brk_066 saol bilgiler ss ler için. 4800 serisi bu oyunda çok iyi artık, eskisi gibi diiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 21 Eylül 2008; 0:26:05 >
  •  Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)
     Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)
    isteyen olursa daha da çekip koyarım
    @disorderpunk önemli değil hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 21 Eylül 2008; 0:24:22 >

• quote:

Şu Oyunu Oynayan Birisi Baksın Kaç Mb Yer Kaplıyo 16 Mb'ise Tamam Diyecem Bu Oyun Full Versiyon.
    Bu Kadar Çabuk Bitmemesi Lazim Diyoruz Alıntımızı Alıp Dalga Geçiyorsunuz

yaw çıldıracam birisi baksın artık kaç mb yer kapladiğini söylesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: disorderpunk

quote:

r_texturesStreaming 0 yapman yeterli. Konsolda con_restricted 0 ve ardından bunu giriceksin.

Çok teşekkür ederim bilgin için.Hemen deniyicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

quote:

• Kimse Bize Kulak Asmıyor Bu Oyunun Yüklendikten Sonra 16 Mb Yer Kaplamasi Lazim Eğer Öyleyse Bilinki Full Versiyon.
    Çabuk Bitiyor Çabuk Bitiyor Diyorsunuz Ben Şüphelendim Bence Full Versiyon Değil.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.