Bildirim
Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (68. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
TÜRKÇESİ ÇIKTI MI? cevap veren yok ondan büyük yazdım. -
turkcesi cıktı hepsi buradada linkini onceki sayfalarda verdim.bu arada ingilizcesini oynadıktan sonra internetten indirdigim turkce dublajını oynadım ve tam bir hayal kırıklıgı turkcesinde hicbir telsiz gorusmesi yok ucaklar bomba atarken telsiz konusmaları oluyordu onlarda yok insallah orjinal turkceside bunun gibi degildir yoksa ingilizce seslendirmeler ile arasında daglar kadar fark var.oyunu silip orjinal ingilizce versiyonunu tekrar kuracagım turkcesinde oyundan bir tat alamadım -
quote:
Orjinalden alıntı: turexx
turkcesi cıktı hepsi buradada linkini onceki sayfalarda verdim.bu arada ingilizcesini oynadıktan sonra internetten indirdigim turkce dublajını oynadım ve tam bir hayal kırıklıgı turkcesinde hicbir telsiz gorusmesi yok ucaklar bomba atarken telsiz konusmaları oluyordu onlarda yok insallah orjinal turkceside bunun gibi degildir yoksa ingilizce seslendirmeler ile arasında daglar kadar fark var.oyunu silip orjinal ingilizce versiyonunu tekrar kuracagım turkcesinde oyundan bir tat alamadım
nasıl bir dublaj indirdin bilmiyorum.Ama eminim orjinalinde bunlar olmaz, siparişimi verdim mavishop'tan pzt gelecekmiş bana da herhalde salı günü gelir
oyun elime ulaşınca buraya yorumlarımı yazarım anlattığın gibi dublaj sorunu var mı diye
-
Oyun aral'a gelmiş TAMAMEN TÜRKÇE
http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0684 -
quote:
Orjinalden alıntı: anatolian warrior
quote:
Orjinalden alıntı: disorderpunk
quote:
Orjinalden alıntı: kaan87x
Arkadaşlar bende HD 2900 pro ekran kartı 4 GB ram var.Gel gelelim Warhead'da objelerin üzerindeki dokular düzgün çıkmıyor belli bir süre sonra çıkıyor.Sizce neden kaynaklanır.Crysis 1'de öyle bir sorun yok.
r_texturesStreaming 0 yapman yeterli. Konsolda con_restricted 0 ve ardından bunu giriceksin.
@brk_066 saol bilgiler ss ler için. 4800 serisi bu oyunda çok iyi artık, eskisi gibi diiller.
bendede sapphire 4850 var bendede bazen öyle oluyor bende yapmalımıyım
4850 ile bende de oluyor heralde oyun hızlı çalışşın diye böyle yapmışlar
-
Oyunun orijinal ve Türkçe olanı YARIN çıkıyor. Bir aksilik olmazsa tabii -
ya ben havalanı gibi bi yerdeyim büyük bi canavar geldi ortalıkta dolaşıor ve her taraf yaratık dolu ne yapıcam orda yahu deli dana gibi dolaşıorum ortada -
@turexx
o türkçe dublajı işe yaramaz mı yani? -
beyler bu oyunun demosu yok mu?? ve türkiye de hepsiburada.com dışında d&r da falan satılmaya başlandı mı???? -
İlk oyunda seslendirmeler gayet iyiydi? -
Şimdi internette gezerken gördüm oyunun Türkçe dil paketi nete düşmüş bile. -
quote:
Orjinalden alıntı: crazytown_
ya ben havalanı gibi bi yerdeyim büyük bi canavar geldi ortalıkta dolaşıor ve her taraf yaratık dolu ne yapıcam orda yahu deli dana gibi dolaşıorum ortada
uçağın içinde bi kutu var içinde PAX diye bi silah var onu alıcan sonra kırmızı büyük canavarı indiricen..... -
Piyasada dolaşan o türkçe dublaj dosyaları ilk oyunun türkçe dil paketi. Oyunun sadece menülerini ve oyun içindeki konuşmalar hariç çıkan yazıları türkçe yapıyor. sesler yok adamlar milleti kandırmaya çalışıyor. Elinizdeki türkçe dil paketini oyunun ilgili yere atın göreceksiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: burakkcbyk
Oyunu bitirdim.Tüm ara videoları izledim.Türkçe dublajının mükemmel olacağı kanısındayım.Nomad'in sesi yeter zaten
.
Orijinal alacağım.Online bakımdan güzel olacaktır.
oyunda nomadla değil psikola oynayacaz -
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Şimdi internette gezerken gördüm oyunun Türkçe dil paketi nete düşmüş bile.
ONU BİRİSİ KENDİ YAPMIS
demoyu soran arkadas demosu yok ve oun aralda mavide fln satsıa başlandı -
quote:
Orjinalden alıntı: texas11111
quote:
Orjinalden alıntı: burakkcbyk
Oyunu bitirdim.Tüm ara videoları izledim.Türkçe dublajının mükemmel olacağı kanısındayım.Nomad'in sesi yeter zaten
.
Orijinal alacağım.Online bakımdan güzel olacaktır.
oyunda nomadla değil psikola oynayacaz
harbiden he nomad ismi bile en fazla 10 kere falan geçiyo cümlede
not:ama oyunun sonuna doğru konuşuyoruz nomadla baba naber diye
-
Türkçe paketi yükledim ama sanki çok eksik geldi bana. -
ohh iyi ya bu akşam eve gidip indireyim hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 21 Eylül 2008; 21:26:30 > -
o türkçe paket ilk oyunun türkçe paketi de ondan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X