Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir üstteki resmin az ilersinde kaldım bende.
    Sağ tarafta geminin olduğu yerde yanında buzullar var. Onların üzerine zıplayıp, geminin tam orta noktasında kocaman bir giriş var. Ordan içeri gireceksin.

Gelelim benim kaldığım yere. Bende o gemiden girdim. Sonra 2 tane adam öldürüp, geminin içinde yerde kocaman bir delik açılmış. Oradan içeri düştüm. Sonra sanki yemekhane gibi biryere geldim. Karanlık bir ortam. O yemekhane deki adamları öldürdüm. sonrası orda kaldım öyle. Bir kaç kapı var. Hepssinde kırmızı ışık yanıyor. Açılmıyorda. İçeri düştüğüm delikten accaba geriye gidermiyim diye baktım ama geri zıplayamaıyor. Çok yüksek.
    O yemek hanedeyim arkadaşlar. Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Bir üstteki resmin az ilersinde kaldım bende.
    Sağ tarafta geminin olduğu yerde yanında buzullar var. Onların üzerine zıplayıp, geminin tam orta noktasında kocaman bir giriş var. Ordan içeri gireceksin.

Gelelim benim kaldığım yere. Bende o gemiden girdim. Sonra 2 tane adam öldürüp, geminin içinde yerde kocaman bir delik açılmış. Oradan içeri düştüm. Sonra sanki yemekhane gibi biryere geldim. Karanlık bir ortam. O yemekhane deki adamları öldürdüm. sonrası orda kaldım öyle. Bir kaç kapı var. Hepssinde kırmızı ışık yanıyor. Açılmıyorda. İçeri düştüğüm delikten accaba geriye gidermiyim diye baktım ama geri zıplayamaıyor. Çok yüksek.

Kardeş gece görüşünü aç sağ tarafta coca-cola veren aletlerden var orda makinaların bir tanesi yere uzanmış yatıyo onun üstüne çık yukarı bak yukarda kocaman delik olacak ordanda süper güçle zıpla ..

• sağolasın. Allah razı olsun. Sayende eğlenmeye devam.
    quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

quote:

Kardeş gece görüşünü aç sağ tarafta coca-cola veren aletlerden var orda makinaların bir tanesi yere uzanmış yatıyo onun üstüne çık yukarı bak yukarda kocaman delik olacak ordanda süper güçle zıpla ..

• Merhaba Arkadaşlar,
    Daha önce bu konuya cevap yazmıştım ancak ondan sonra format atıp sistemime xp yükledim ufak donmalar vardı vistada tamamen kayboldu.
    Bugün arkadaşımla saat 14:00 dan beri baştan başlayıp oyunu bitirdik gerçekten bu kadar harika bir oyun şu zamana kadar oynamamıştım. çok zevkli ilk oyundan daha sürükleyici ve daha zevkli. core gibi uyuz eden bölümler yok. bir kere başına oturduk ve 5 saatte bitirdik. gerçekten mükemmel bir oyun. eğer orjinalini almaya gücünüz yoksa en azından korsanını alıp bu oyunu oynayın. gerçekten türkler bir işe el attımı gerçekten yapıyor. harika bir oyun. buyrun oyunun sonlarından bir caps benden size hediye..

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

Not: Bu arada oyun xp yükledikten sonra imzamdaki sistemle 1024x768 Çözünürlükte ve Normal (yani orta) ayarlarda hiç takılmadan oynanmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkyk -- 12 Ekim 2008; 19:37:01 >

• @turkgamer
    Eğer Orginalini Almaya Gücünüz Yoksa Korsanını Alın Dediğine Göre Sen De Orginal Aldın Galiba
    Herneyse Mevcut Yerlerde Oyun Şu An Türkçe Orginal Olarak Satılmakta Fiyatı İse Sudan Ucuz Zaten Bu Oyunu Korsan Alıp Yada 1 Takım Torrent Vb Gibi Sitelerden İndirenler Emeğe Saygısızlık Etmiş Sayıyorum.
    Çünki Oyun O Kadarda Pahalı Değil Orginal'i Tüm Oyun Severler Edinebilirler Yeterki Oyunu Sevsinler Sevmeleri Yeterli Ne Yapıp Ne Edip Orginali Edinebilirler.
    Eğer Biz Korsan Alıp Torrent Vb Gibi Sitelerden Crysis'i İndirmeye Devam Edersek Cevat Yerli Crysis'in İlerki Yeni Nesil Devam Serilerinde Bizi Belkide Umursamaz Bile.
  • video klasöürünü sildim arka plandaki o bilmem ne adalarının resimi de gitti
    herneyse oyuna ucuz diyoruz arkadasla geçen msn konusmam
    4 kişi ortak crysis warheadı aldık
    iyi yapmıssınız orginal aldınız değilmi
    hayır olm biz senin kadar zengin değiliz bu nasıl bir zihniyettir okulda orda burda benim 2 katım para harcayan adama bak ya
    bu ülke hayatta bi yere ilerliyemez cevat yerli 10 ytlde satsa gene korsanı geçemez satıs oranları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 12 Ekim 2008; 21:45:05 >

• quote:

teşekkürler sayende geçtim ;)

• Oyun çok kısa, ekranda jenerik akarken '' ee bu kadar mı yani '' dedim kendi kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 12 Ekim 2008; 22:19:02 >
  • Şimdi de burda takıldım yardım arkadaşlar

Nere gitcez harita da çalışmıyoo malum :))

• bende 2 kez bitirdim oyunu , en son deltada bitirdim

bu crysisin deli eden bi tarafı var beni

uzaktaki adama kesin nişancı dürbününü açıyorum 2 şarjör boşaltıyom anca ölüyo

niye yapımcılar 9canlı yapıyo korelileri, oyun genelide öyle adamlar çok zor ölüyo

yapımcılara duyrulur , kafadan vurunca daha çabuk ölme gibi olaylar istiyoruz, böyle 2 şarrjör boşaltınca sinir oluyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

Şimdi de burda takıldım yardım arkadaşlar

Daha açıklayıcı resimler gösterirsen yardımcı olurum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

Şimdi de burda takıldım yardım arkadaşlar

Daha açıklayıcı resimler gösterirsen yardımcı olurum ..

Oraya geçtim burda takıldım.. ikinci holdeki treni bul dio ama ben bulamadım :)

• geldiğin değil de diğer tarafta bi kontrol odası daha var oraya git
  • Abicim hiç hatırlamıyorum gösterdiğiniz yerleri ..

Etrafı iyice kolacan edin umarım bir yol vardır ..

Yani ben en ufak bir yelde bile takılmadım , problem sizde .
  • crysis warstan bir ss
    su foruma bi resim koyamıyorum ya
    neysehttp://img380.imageshack.us/my.php?image=benveskorsf7.jpg
  • Bende aynı şeye sinir oluyorum. Ama işte her şey karşılıklı. Onlarda bizi vuruyor, gücümüz artıyor sonra. Aynısı onlar içinde geçerli. Nerden bulmuşlarsa bizim nano giysilerden artık.
    Oyunu bitiren arkadaşlar. İlerleyen yerlerde bu korelilerin nano giysiyi nerden aldıklarını söyleniyormu?
    Yani bizimle aynı terziden mi diktiriyorlar?

quote:

Orjinalden alıntı: Honey Sweety

bende 2 kez bitirdim oyunu , en son deltada bitirdim

bu crysisin deli eden bi tarafı var beni

uzaktaki adama kesin nişancı dürbününü açıyorum 2 şarjör boşaltıyom anca ölüyo

niye yapımcılar 9canlı yapıyo korelileri, oyun genelide öyle adamlar çok zor ölüyo

yapımcılara duyrulur , kafadan vurunca daha çabuk ölme gibi olaylar istiyoruz, böyle 2 şarrjör boşaltınca sinir oluyom

• quote:

Orjinalden alıntı: turkgamer

Merhaba Arkadaşlar,
    Daha önce bu konuya cevap yazmıştım ancak ondan sonra format atıp sistemime xp yükledim ufak donmalar vardı vistada tamamen kayboldu.
    Bugün arkadaşımla saat 14:00 dan beri baştan başlayıp oyunu bitirdik gerçekten bu kadar harika bir oyun şu zamana kadar oynamamıştım. çok zevkli ilk oyundan daha sürükleyici ve daha zevkli. core gibi uyuz eden bölümler yok. bir kere başına oturduk ve 5 saatte bitirdik. gerçekten mükemmel bir oyun. eğer orjinalini almaya gücünüz yoksa en azından korsanını alıp bu oyunu oynayın. gerçekten türkler bir işe el attımı gerçekten yapıyor. harika bir oyun. buyrun oyunun sonlarından bir caps benden size hediye..

Not: Bu arada oyun xp yükledikten sonra imzamdaki sistemle 1024x768 Çözünürlükte ve Normal (yani orta) ayarlarda hiç takılmadan oynanmıştır...

Yine Oyunun Türkçesi olucak mı?

• Evet oyun türkçe bu arada bende korsanında bitirdim oyunu ancak bu güzel oyunu yapan cryteke katkı için orjinal almayı düşünüyorum...

ayrıca yukarda 2.hol demiş orda arkadaşım yukarda senin resmindede gözüküo bi yer var onun karşısında bi yer daha var orda ngirceksin orda kontrol düğmesine bascaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

video klasöürünü sildim arka plandaki o bilmem ne adalarının resimi de gitti
    herneyse oyuna ucuz diyoruz arkadasla geçen msn konusmam
    4 kişi ortak crysis warheadı aldık
    iyi yapmıssınız orginal aldınız değilmi
    hayır olm biz senin kadar zengin değiliz bu nasıl bir zihniyettir okulda orda burda benim 2 katım para harcayan adama bak ya
    bu ülke hayatta bi yere ilerliyemez cevat yerli 10 ytlde satsa gene korsanı geçemez satıs oranları

:) haklısın nese bg.sfd dosyası background yani o adaların oldugu arka plan cidden iyi yapmıssın siyah suan bende arka plan ve turuncu renkte tutuyorum oyunu cok cok hos oluyor

• dün akşam oyunda bug buldum

duvarın dibine sığıncam derken bi baktım duvarın içinden geçtim kuleye girdim sonra tekrar denedim gene oldu, oyundan cıktım girdim olmadı
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.