Şimdi Ara

CRYSİS WARHEAD BİTMİŞ OYUN SAVE DOSYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bitirmiş olduğum warhead ın %100 save dosyasını verim dedim...belki bir yerlerde takılan olmuştur...işine yarayan olur..söylemedi demeyim 90 mb yakın dosyadır....

(içindeki dosyaları vista için söyluyorum Belgelerim-my game-crysis warhead-save dosyasının içine atıyoruz)

http://rapid*share.com/files/147836341/crysis_warhead_save.rar
    aradaki yıldızı kaldırın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanim -- 24 Eylül 2008; 9:50:30 >

• Acaba denilenlere göre oyun çok kısamı ne kadarda bitirdin.
  • Oyun cok kısa normal bir kullanıcı için en fazla 6 saat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeRvAnTeS_Tr

Acaba denilenlere göre oyun çok kısamı ne kadarda bitirdin.

evet oyun gerçekten kısa ..ben aralıklarla oynadığım halde 3 günde bitirdim...tamamen aralıksıznormal bi oyuncu 6-7 saatte oyun bitirilenebilir...
  • O zaman kasmadan keyfini çıkaralım
  • ben de dün aldım biraz önce bitti çok kısa gerçi daha çok oynarım ben onu, acayip güzel mekanlar var dolaşmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

ben de dün aldım biraz önce bitti çok kısa gerçi daha çok oynarım ben onu, acayip güzel mekanlar var dolaşmak lazım

aynen bende şu an onu yapıyorum zaten......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havaalanındaki dev kirmizi yaratigi nasil patlatiyoruz yaw

granade launcher ile girisiom yok,emp takiyorum granade launcher a gene tik yok.Sinir oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRkFoX -- 24 Eylül 2008; 20:37:43 >
  • bende dün saat 18:15 sularında aldım ve iftardan sonra saat 11 e kadar vebugün gene 19:30 gibi başladım ve simdi bitirmis bulunuyorum yani 7 7,5 saat de bitirdim cok kısa hemde cok vede oyunu inanması zor ama 1 kere bile ölmeden bitirdim(oynadıgım zorluk derecesi zorun 1 altı)
  • ben bugun aldım saat 16:00 gibi kurdum girdim oyuna 22:40 ta oyun bitmişti genelde <delta seviyesinde oynadım> ilk oyuna gore çok basıt ve herşey çok net ve yenı silahlar daha bi yenılık katmış ve oldurmeyi dahada kolaylaştırmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrykn -- 24 Eylül 2008; 23:06:46 >
  • ya arkadşlar, çok kıs çok kısa deyipte yanıltmayın insanları.

neye göre kısa? Crysise göre mi? başka oyunlara göre mi? sizin hayallerinize göremi?

kaç günden beri "oyun çok kasıyor" ve "oyun çok kısa"dan başka birşey okumuyoruz.
    yapmayın ya, soğutacaksınız milleti oyundan, hemde daha başlamadan.

eğer amaç bir an önce sonu görmekse ve ona göre oynanıyorsa her oyun kısa.
    fakat herşeyi yaparak, her köşeyi görüp her detayın tadını çıkararak oynanacaksa oyun hiç de kısa değil.
    tabii daha da uzun olsa daha iyi olurdu - bana kalırsa hiç bitmesin.
  • hiç pc başından kalmadan tam 4 saatte bitirdim oyunu... Çok kısaymış gerçekten... Oyunu normal zorlukta bitirdim...
    Kayıtlara baktım da.. ilk kayıtlı oyun : 13:25 Son kayıtlı oyun 17:30 Varın siz hesaplayın işte...
  • Ben oyuna öğlen oturdum akşam bitti. Yaklaşık 5 saat ömrü var.
  • arkadaşlar size bir sorum olacak ben daha önce crysisin normalinide oynıyamadım nedeninide bilmiyom yani çok dunuyor oyundayken xp dede kasıyordu 2 gb ocz rem var g33 çipsetli intel anakart var ekran kartım 1 gb 2900pro bunu burdan 2 nci el olarak aldım önce 3870asus almıştım fakat 55 nm üretim olduğu halde 2900pro dan daha fazla ısınıyordu ve gene crysisi oynamıyordu normla yarlarda aa kapalı iken bile kasıyordu işlemcim e6550 var ve e2160 var hatta nisan aynıda q9300 aldım ama hepsinde sonuç aynı powerimde tagan 700 watt bilem bi ardadaş tavsiye edebilirmi bu 2 oyun benim sistemimimi sevmedi vistadada oynamadı bunuda ilave edeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.