Şimdi Ara

crysis sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu yanlış yeri ise özür dilerim.Ben crysis güzelce kurdum güzelce oynuyorum ama oyun yüklediğimde hiç bir hareket yok ne silahım ne yumruk öyle dolaşıyorum oyunda öldüğümde ise yeniden başlışor kamera yerde ve hiç hareket edemiyorum bu neden olabilir yamasınıda kurmuşdum sistem intel dg33bu anakart,palit 2600pro sonic ekran kartı,core 2 duo 2,33 ghz işlemce 2x1 gb ocz 800 mhz vista upgrade ram var neden böyle yapıyor ne yapcağımı bilemiyorum.800x600 yaptım yine aynı ne yapmam gerekiyor acaba.Yani kayıtlı oyunu açınca kara ekran geliyo sesler geliyo ama anlamadım gitti ne yapayım lütfe cevaplarınızı esirgemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alemdar11 -- 17 Ağustos 2008; 22:15:52 >

• Oyun orjinal değise yamayı kurmaman gerekir. Sorun büyük ihtimalle bundandır. oyunu kaldır yeniden kur ancak yamaları kurma.
  • yamaları kuruyorum birde no dvd carckleyip oynuyorum ama kayıtlı oyun aç dedikten sonra açılıyo ama kara ekran var başka çözümü olan yokmu acaba
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm inşallah birşey olmaz bundan sonra ilgilenenlere teşekürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zumerozkan

Arkadaşlar sorunu çözdüm inşallah birşey olmaz bundan sonra ilgilenenlere teşekürler.

Arkadasım eh bi paylas istersen ki sorun yasayanlar rahatca arama modunda cözüme ulassınlar
  • Oyunu silip güzelce aha doğrusu ingilizce dili kurdum öbürkülerinii kurmadım daha sonra hiçbir yama kurmayıp sadece türkçe yamasını kurdum sonra dvd crackini yapıp oyuna girdim bu kadar tabi bu kurmadığım ya 1.1 idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.