Şimdi Ara

oyundaki problem (lütfen yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim şöyle bir problemim var mesela GTA SA oynarken W ye 2,3 saniye basıyorum bırakıyorum kendi kendine adam ilerlemeye başlıyor sağa sola gidemiyorum problem ne olabilir lütfen yardım edin 1 ay öncesine kadar böyle bir problem yoktu (diğer oyunlardada aynı problem var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyaziD -- 25 Haziran 2006; 12:09:27 >

• tuşun takılıyorr bendede eski mouse oluyordu bir kere tıklıyosun 7-8 kere tıklıyoduve mouse hareket etmiyodu mouseyi yeniledim geçti
  • klavye ve mouse yeni zaten onlardan değil maxpayne de yapmıyor bu problemleri yinede sağol
  • Denetim masasına giriyorsun ... Ordan erişilebilirlik seçeneklerini buluyorsun.

Daha sonra aşağıdaki resim gibi klavye sekmesindeki tüm işaretleri kaldırıyorsun

Daha sonra da Tamam dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 25 Haziran 2006; 12:29:58 >

• ya oradaki araylar normal maxpayne ve knight haric bütün oyunlarda bu sorun var
  • bu olaya bir çözüm yok mu ya
  • başka kalvye denedinmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet denemiştim ama sorun çözüldü yardım edenler teşekkürler

sorun alt+tab menüsünü değiştiren bir uygulamadan kaynaklanıyormuş programın adı topdesk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.