Şimdi Ara

Crysis Remastered’ın “Crysis açar mı? ” grafik ayarı, 4K’da RTX 3080’e resmen kök söktürdü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KelKodVer kullanıcısına yanıt

    Yok Crysis  

  • Bende grafiksel açıdan bu kadar performansı törpüleyecek bir fark göremedim, muhtemelen kart sattırmak amaç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Water kullanıcısına yanıt
    çünkü mesut çevik aman partnerimiz bize kızmasın diye kart ile ilgili olumsuz tek laf bile etmeye cekiniyor. bu yüzden Tr de donanım ile alakalı incelemeler eğer içerisinde sponsor varsa izlenmez :)

  • Zamanında 8800 Ultra bile ağlamıştı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 - 3 tane oyun için 10000 liraya kart alınmaz, senelerdir aynı hikaye

  • optimizasyon iyi değilse ekran kartını gereksiz zorlar o yüzden grafikleri kötü olan bu oyun pek üzerinde durmamak lazım

  • White Water kullanıcısına yanıt
    Eskidendi Donanım Haber, forumlarda hep profesyonel kişiler olurdu, ben de 2012 de Türkiye'nin ilk 3770K işlemcisini alıp incelemiştim basından önce, şimdi popüler ''dehe '' instagram gibi sadece... Çok acı...
    (2006'den beri burdayım hesabım 2007)

  • Olsun ya. Biz de tam iki katını verir 3090 alırız.

  • Black_34 kullanıcısına yanıt
    8800 ultra ağlıyorsa 3080 ağlaması normal

  • White Water kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.Kurumsallaşmanın getirdiği bir hantallık var DH de

  • Belki kaç senelik oyunu optimize etmedikleri icindir belki hani remastered olmadan öncede kapsıyordu diğer PC lerde

  • tam bi aptallık , remaster orjinali kadar bile iyi görünmüyor , ekran kartını zorluyormuş , maharet güzel grafikleri sistemi zorlamadan vermek.

  • Hocam çıktığı dönemde gerçekten başyapıt bir oyundu grafiksel açıdan. Dönemin kartları o kadar iyi olmadığı için hepsi patates olmuştu. Fakat şimdiki durum bir değil. Kartlar artık çok güçlü. Oyun motorlarıda belli bir stabilite kazandı. Misal Doom Ethernal.

    Olayın patlak verdiği yer Doom Eternal gibi grafiksel bir şaheser 4K Ultrada iyi bir performans verirken, kötü bir remastered oyunun kartları bu derece zorlaması oyunun optimizasyon özürlüsü olduğunu gösterir. Veya yapımcılar eski günleri yad etmesi için böyle bir rezillik çıkardılar. "Bu kart Crysis açar mı?" Bu modayı geri getirmek istiyıorlar anlaaşılan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyisi yeni nesil x box alacan keyfine bakacan game passle

  • Oyunun optimizasyon sorunu olduğu çok belli. Rdr2, Cod, BF ve nice grafikli oyunlar 3080'de sorun çıkartmıyorken Crysis Remastered mı sorun çıkartacak?

  • Demekki yeni oyun yapsalar kimse oynayamayacak.

  • 8K TL'lik ekran kartı takacağın sisteme toplamda 15K TL harcayıp güncel oyunda zorlanmak pes diyorum

  • eskilerden bir mesaj ama el... diye başlayan meşhur atasözümüz olacağı üzere forumlarımızı öldüren de bu oldu. çünkü 1. si böyle arak haberler alınırken aynı moderasyonu alamıyoruz. o haberlerin asıl sahibi olan forumların modları çok açık fikirli kişiler. düzgün eleştirdin mi mutlu oluyorlar. bak şunu yanlış yapmışsınız. bak şunu yapın diyebilen kullanıcıyı dinledikleri için forumları da kanalları da muhteşem seviyelerde.

    oysa bizdeki forumlar? ya abi biz de ordan alıyoz oraya git-bunlar naif olanlar- bana ne kardeşim. bas git. zaten imlaya da uymamışsın diye banlıyor  beceriksiz yabancı dilleri de caba.

    yani hem videonun asıl sahibi değiller hem de videoların sahibiymişçesine büyüklenebiliyorlar. bunlar da forumları bitirdi türkiyede. şu anda face biraz revaçta o da nato kafa nato mermer adminleri olduğu için bi şey değişmiyor.


    kaç defa gereksiz yere mesajım silindi. kaç defa sama sapan sebeplerden yasak yediğimi bilmem şuralarda. bi şekilde biz geliyoruz. ama bıkan kişiler de az değil.

    hiç unutmam bi cahal vardı. adama nvidia fx5500 diyorum. bak nvidia. herif o ekran kartı değil cpu diye gülücük atıyor ve arkadaşı olan mod da beni banlıyor yanlış bilgiden. e kullanıcı ilkokullu, mod liseli olunca benim gibi old schoollar küsüyor.


    kendi videolarını çıkarmalarının etkisi, misal ben alcatel idol 4 telefonumun incelemesini sanırım burak şolt dan izlemiştim. adam elinde telefonla canlı video çekmişti diye hatırlıyorum. -kendisine teşekkürler- hala da o telefonu kullanırım. arada kanser etse de hala iş görüyor.

    dahası yabancı sonuçta yabancı. ne kadar güveneceksin? eğer bir video her foruma yetiyorsa ben kaynağından izlerim. ve adamın yaptığı hile hurdayı da kabullenirim. ama misal onların bilerek veya bilmeyerek yaptığı bi hatayı belki türkiyedeki birileri bulabilecek? bu senin forumunu belki dünya üzerinde farklı bi yere taşıyabilir. ama vizyonsuzluk had safhada olduğu için olmadı asla.





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.