Şimdi Ara

Crysis benchmark tool (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: annihilator

quote:

Orjinalden alıntı: numerik

bunu kullanmak için crysis pc de yüklü olmasımı lazım

eh biraz :S

eyw dedim acaba ....
    neyse
  • quote:

quote:

Demosu da yeter aslında

@ogulcanozugenc

Şimdi karşılaştırdımda, evet bu kadar az fark olacağını tahmin etmiyordum. Ki ekran kartının daha yolu var, ama fan sesi duymamak için bu hızlarla yetiniyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: MrRain

quote:

quote:

Demosu da yeter aslında

@ogulcanozugenc

Şimdi karşılaştırdımda, evet bu kadar az fark olacağını tahmin etmiyordum. Ki ekran kartının daha yolu var, ama fan sesi duymamak için bu hızlarla yetiniyorum

yaw benimkininde varda 100 de 100 yapmak gerekiyor fanı ki öyle iğrenç uğultu bi ses var
    en son 625/2100/1400shader. yaptım. test etmedim fakat yanı 100 de 100 yapınca 660/2150/1450 denedim rahat herşey.

• annihilator senin windows ayarlarin nasil bir ss ekleyebilirmisin ?

birde ogulcanoz hocam

575/1350/900 de deneme sansin oldumu tesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

annihilator senin windows ayarlarin nasil bir ss ekleyebilirmisin ?

birde ogulcanoz hocam

kumandanın verdiği programla olmadı min. 600 e düşüyor core. ramde 1998 e düşüyor. enteresan değilmi başka bir program varsa onlada deneyebilirim.

610/1350/1000 ayarlarında şuan. artıyor ama azalmıyor. kendiliğinden fabrikadan oc olduğu için defaul olarak görüyor bu değerleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

annihilator senin windows ayarlarin nasil bir ss ekleyebilirmisin ?

birde ogulcanoz hocam

kumandanın verdiği programla olmadı min. 600 e düşüyor core. ramde 1998 e düşüyor. enteresan değilmi başka bir program varsa onlada deneyebilirim.

610/1350/1000 ayarlarında şuan. artıyor ama azalmıyor. kendiliğinden fabrikadan oc olduğu için defaul olarak görüyor bu değerleri.

rivatuner ile azaltabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_18332167/tm.htm

• Arkadaşlar yukarıdada belirttim

App warning - game.cfg not found. Can still proceed but current game settings cannot be set in app.

hatası alıyorum crysis demo yuklu neden acaba ? crysis demo sorunsuz oynuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bomanti

Arkadaşlar yukarıdada belirttim

App warning - game.cfg not found. Can still proceed but current game settings cannot be set in app.

hatası alıyorum crysis demo yuklu neden acaba ? crysis demo sorunsuz oynuyorum.

path i duzgun ayarlamamissindir

screen shot yolla bakalim
  • Sorunu çözdüm ayarları yaptıktan sonra Queu kısmına taşımıyormuşum ondan hata veriyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomanti -- 24 Kasım 2007; 2:29:08 >
  • -e2160@3.3 ghz
    -x1950xt
    -2*1 gb ram

Crysis benchmark tool
  • quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

-e2160@3.3 ghz
    -x1950xt
    -2*1 gb ram

Crysis benchmark tool

off amma gelisiyor ya teknoloji

8800gt ile aldigim skor aa siz

Crysis benchmark tool

• @anihilator

2 'dir fake skor veriyorsun cfg dosyları ile oynamışsın sanırım

az önce

cpu : 3.510
    vga : 675/1690/2250 ile tekrar test yaptım hemde 3-5 kere ama avg:42 fps den yukarı çıkamadım
    yoksa senin gtx 1000/2000/3000 hızlarındamı çalışıyor

edit: Verdiğin ss te program 2 kere çalıştırılmış gözüküyor taskbarda neden acaba ?

buda benim 1024 pixelde aynı ayarda sonuç sana ancak yetişmişim enteresan değilmi ?

Crysis benchmark tool

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 24 Kasım 2007; 3:38:20 >

• quote:

Ben de bi 7300 ümle deneyim demiştim ama az önce sildim benchmarkı
  • Quad 3 GHZ
    MSI 8800 GTX 610/2000 shader hız default ayarda
    1280*1024
    4xAA High detay

Crysis benchmark tool
  • benchmark tool tam olarak ne işe yarıyor beyler ben olayı anlayamadım..
  • Dünya kadar para ver sistem topla 50 fps göreme işe bak ya

Kafam rahat benim crysis gibi bir derdim yok. Allah sizlere sabır versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

@anihilator

2 'dir fake skor veriyorsun cfg dosyları ile oynamışsın sanırım

az önce

cpu : 3.510
    vga : 675/1690/2250 ile tekrar test yaptım hemde 3-5 kere ama avg:42 fps den yukarı çıkamadım
    yoksa senin gtx 1000/2000/3000 hızlarındamı çalışıyor

edit: Verdiğin ss te program 2 kere çalıştırılmış gözüküyor taskbarda neden acaba ?

buda benim 1024 pixelde aynı ayarda sonuç sana ancak yetişmişim enteresan değilmi ?

Crysis benchmark tool

Dogru konus sen kimsin ya? Herhangi bi CFG ile oynamissam ya da skor fake ise Allah belami versin. Allahim ne kadar kompleksli bi adamsin. sen 42 almissin ben 47 almisim bu senin icin dunyanin sonu demek, di mi? Biri seni gectigi anda aglamaya basla hemen fake imis yok 2 tane varmis filan allahim ya

• q6600 @3.0ghz
    MSI 8800GTX @ 625/2125
    2gb ocz reaper 900mhz 4-4-4-15

37.462

Arkadas nasi 47 almis ise :pPpp
  • quote:

Dogru konus sen kimsin ya? Herhangi bi CFG ile oynamissam ya da skor fake ise Allah belami versin. Allahim ne kadar kompleksli bi adamsin. sen 42 almissin ben 47 almisim bu senin icin dunyanin sonu demek, di mi? Biri seni gectigi anda aglamaya basla hemen fake imis yok 2 tane varmis filan allahim ya

gayet doğru konuşuyorum ortada bu kadar skor varken YALAN, FAKE skor veriyorsun çokmu aptal görünüyoruz oradan bakınca ? daha öncede yaptın bunu sustum ama yeter DÜRÜST OL karşında aptal yok. ben 1024 de Ultra ile o skoru alacam sen 1280 de gtx ile , tabi yersek
  • sen aglama, dayanamam dostum...

skorlar budur en ufak bir oynama, fake varsa Allah benim belami bin kere versin... Duz install edilmis Crysis ustune benchmark tool'la run edilip SS'ler alinmistir, bunun disinda bisey yani SS ile oynama, CFg ile oynama filan bisey yaptiysam da Allah bin kere belami versin.

daha once de yaptin diyosun ortada hayvan gibi SSler vardi onlari nasi degistirmis olabilirim. Her neyse ya. Aglama sen diye ekran kartini downclock edicem. Yeter ki gencler mutlu olsun, 5 fps ile gecildim diye kendini alkole vurmasin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.