lutfen tum resimlere dikkatlice baktikdan sonra sorulari sorun tesekkurler
bu da bagimsiz shader overclocku not sadece 8800 serisinde var
eger sizde shader bazli kisim cikmazsa
"Enable driver - level hardware overclocking"teki işareti kaldırdım. Power User'den "RivaTuner\System" yolunu izleyip "NVAPIUsageBehavior"a 1 değerini verdim.
"OK" diyerek Rivatuner'i kapatın.
g92 gts kullananlarin rivatuner 0.6 yi kullanabilmeleri icin bu islemi yapmalari zorunludur
RivaTuner 2.06'nın Program Files'deki klasörüne girin. RivaTuner.cfg isimli dosyayı not defteri benzeri bir yazılımla açın. "[GPU_10DE]" bölümünün altında çeşitli kodlar var. En sona satır oluşturarak, G92 GTS'nin için gerekli olan G92 = 600h 'yi ekleyin.
Yani, tam olarak şöyle bir görüntü olacak:
Bu durumda, bir sorun kalmayacaktır. Fan hızını değiştirebilir, her türlü hız aşırtmayı yapabilir, hardware monitor'u kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeOfFuture -- 23 Eylül 2008; 21:08:02 >
Artık Bu başlık altında CeOfFuture (furkan) arkadaşımıza , riva tuner ile ilgili sorunlarınızı aktarabileceksiniz, kendisi elinden geldiğince sorularla ilgilenecektir
Kendisine bu paylaşımı-fedakarlığı için çok teşekkür ediyorum
birde bende sıcaklık pes 2008 full detayda oynadım sıcaklık 70 derece normalmii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 4 Kasım 2007; 11:30:17 >