Şimdi Ara

Crysis benchmark tool (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Dogru konus sen kimsin ya? Herhangi bi CFG ile oynamissam ya da skor fake ise Allah belami versin. Allahim ne kadar kompleksli bi adamsin. sen 42 almissin ben 47 almisim bu senin icin dunyanin sonu demek, di mi? Biri seni gectigi anda aglamaya basla hemen fake imis yok 2 tane varmis filan allahim ya

gayet doğru konuşuyorum ortada bu kadar skor varken YALAN, FAKE skor veriyorsun çokmu aptal görünüyoruz oradan bakınca ? daha öncede yaptın bunu sustum ama yeter DÜRÜST OL karşında aptal yok. ben 1024 de Ultra ile o skoru alacam sen 1280 de gtx ile , tabi yersek

e6600 3600mhz
    4*1gb 800mhz 5 6 6 18 twinmos ram
    610/2000 8800gtx

avg. 37fps 1280x1024 herşey high (nvidia ayarları kalitede)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 24 Kasım 2007; 13:30:04 >

• quote:

sen aglama, dayanamam dostum...

skorlar budur en ufak bir oynama, fake varsa Allah benim belami bin kere versin... Duz install edilmis Crysis ustune benchmark tool'la run edilip SS'ler alinmistir, bunun disinda bisey yani SS ile oynama, CFg ile oynama filan bisey yaptiysam da Allah bin kere belami versin.

daha once de yaptin diyosun ortada hayvan gibi SSler vardi onlari nasi degistirmis olabilirim. Her neyse ya. Aglama sen diye ekran kartini downclock edicem. Yeter ki gencler mutlu olsun, 5 fps ile gecildim diye kendini alkole vurmasin.

o kadar kendinden emin isen denetim masası ayarlarını vs herşeyini kontrol et, şöyle bir düşün nasıl olur diye, seninkinse eşdeğer sistemlere 13 fps fark atıyorsun ki bunun ortalama bir değer olduğunu düşünürsek yaklaşık onlardan % 33 hızlı olduunu gösteriyor ve Ultrayada 5 fps fark atıyorsun buda ortalama %10 ediyor, elindeki kart SLI mi acaba ?

• herseyimi kontrol ettim sevgili dostum merak etme... diger oyunlarda bir ustunlugum oldugunu sanmiyorum (3d06 skorum 15.200) sadece Crysis'te bu boyle, sebebini de bilmiyorum.
  • quote:

herseyimi kontrol ettim sevgili dostum merak etme... diger oyunlarda bir ustunlugum oldugunu sanmiyorum (3d06 skorum 15.200) sadece Crysis'te bu boyle, sebebini de bilmiyorum.

o halde bunun tek açıklaması olabilir AA çalışmıyordur sen aktif etsende.
  • Calisiyor, daha once yolladigim SS'lere bakabilirsin. Calismasa 60 filan olur FPS heralde.
  • Arkadaşlar yine skorlar arasında ciddi tutarsızlık var. Topiğe girip bu sayılar nedir diyecekler için güvenilir bir test sonucu vereyim.

Crysis benchmark tool

Crysis benchmark tool

Kaynak :http://www.techspot.com/article/73-crysis-performance/page3.html

Eğer fake skor tartışmaları devam ederse topiği direk kilitleyeceğim bilginiz olsun..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @Soultrap biz kullanıcılar kendi yaptığımız testleremi inanacaz yoksa bunlaramı ?

Neyse şimdi "annihilator" 1680 x 1050 no AA ile test sonucu versene bende hemen yapıyorum aynı şekilde. Bu tabloda ortak çözünürlük 1440 veya 1680 var olmazsa 1440 'ta da yapoarız.
  • quote:

@Soultrap biz kullanıcılar kendi yaptığımız testleremi inanacaz yoksa bunlaramı ?

Neyse şimdi "annihilator" 1680 x 1050 no AA ile test sonucu versene bende hemen yapıyorum aynı şekilde. Bu tabloda ortak çözünürlük 1440 veya 1680 var olmazsa 1440 'ta da yapoarız.

Isteyen istediğine inansın beni ilgilendirmiyor.

Yalnız bu testteki değerler benimkilerle ve üstte skor vermiş birkaç arkadaşın değerleriyle tamamen örtüşüyor.

Ama bazı 8800GT ve 8800GTX ler SLI skorları alıyor maşallah.
  • quote:

@Soultrap biz kullanıcılar kendi yaptığımız testleremi inanacaz yoksa bunlaramı ?

Oke hemen 1680x1050 noAA hersey high yapiyorum (normalde bu ayarlarda oynuyorum ztn)
  • quote:

quote:

Oke hemen 1680x1050 noAA hersey high yapiyorum (normalde bu ayarlarda oynuyorum ztn)

bende yapayım.
  • bende 1680 x 1050 no AA ile oynuyorum ve işte sonuç.

Crysis benchmark tool

işlemcinin etkisini görebilmek için şimdi birde cpu testi yapacam.

evet buda cpu testi

Crysis benchmark tool

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 24 Kasım 2007; 14:18:20 >

• benim skor kumandanın yanında hikaye kalmış

Crysis benchmark tool

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 24 Kasım 2007; 14:25:07 >
  • DX9 1680X1050 HIGH noAA 42.37FPS
     Crysis benchmark tool
  • benim skor az, başka birinin gtxle skoru ultradan fazla. ne iş anlamış değilim neyse.
  • soyle bisey var kumandan senin skorun dusuk
    Soultrap'in yayinladiginda 1680x1050 high 37.5fps almis GTX (ne ekran karti ne islemcide OC var), sen 35 almissin. Ayrica cok onemli bi nokta da su, Soul'un yayinladigi makale demo dikkat ederseniz ve (en azindan bende) demoyla normal oyun arasinda bazi yerlerde ciddi FPS artisi oldu, ve islemcim de ekran kartim da OC'li. Onlar OC'siz ve demoda 37 almis ben OC'li gercek oyunda 42 almisim anormal bisey yok, ama sizin sistemlerde yavaslik var gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

benim skor az, başka birinin gtxle skoru ultradan fazla. ne iş anlamış değilim neyse.

Senin skorun cok cok az, 21fps almissin. Makalede GTX ile (tekrar ediyorum ki o makaledeki islemci OC'siz E6700, ekran kartlarinda da OC yok, ve demo benchmark'i) 37 almislar dikkat edersen.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ogulcanozugenc

benim skor az, başka birinin gtxle skoru ultradan fazla. ne iş anlamış değilim neyse.

Senin skorun cok cok az, 21fps almissin. Makalede GTX ile (tekrar ediyorum ki o makaledeki islemci OC'siz E6700, ekran kartlarinda da OC yok, ve demo benchmark'i) 37 almislar dikkat edersen.

farkındayım. OC ile ilgili bir sorun var. 3dmark skorlarıda düştü bi anda. stabil değil bilgisayar. voltaj arttırıyorum değişen bişey yok.

• Demo ile full sürüm oyun, GPU benchmark testi arasında neredeyse hiç performans farkı yok.

Ve verdiğim test sonuçları tamamen demo ile birlikte gelen gpu benchmark ı kullanmış..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Valla ayni ayarlardaki demo ve retail GPU bench'lerde benim sonuclar en az 3 fps farkediyor. Etmese bile adamlar overclocksuz 37 almisken benim overclockla 42 almam (quad core 3.3GHz CPU ile bu arada, adamlarinki dual core 2.66GHz.) cok absurd degil.

bu arada yeri gelmisken Quad ve Dual'in CRYSIS'teki farkini Cevat Yerli'nin agzindan aciklayayim

Cevat Yerli diyor ki, Quad'in oyundaki islevi FPS'nin dusecegi yerlerde CPU utilization'un artmasiyla FPS'nin dusmesine engel olmasi (ki bi makalede dual-quad Crysis karsilastirmasi okumustum , avg FPS pek farketmiyordu ama Min FPS Dual ve Quad arasinda fark vardi, ozellikle cok dusman olan yerlerde adamlarin AI'sini CPU yonettigi icin Quad ise yariyor ve FPS'nin dususunu azaltiyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 24 Kasım 2007; 14:44:47 >
  • quote:

soyle bisey var kumandan senin skorun dusuk
    Soultrap'in yayinladiginda 1680x1050 high 37.5fps almis GTX (ne ekran karti ne islemcide OC var), sen 35 almissin. Ayrica cok onemli bi nokta da su, Soul'un yayinladigi makale demo dikkat ederseniz ve (en azindan bende) demoyla normal oyun arasinda bazi yerlerde ciddi FPS artisi oldu, ve islemcim de ekran kartim da OC'li. Onlar OC'siz ve demoda 37 almis ben OC'li gercek oyunda 42 almisim anormal bisey yok, ama sizin sistemlerde yavaslik var gibi.

dün kurduğum bir windows var driver vs.. tanıtacam onu halledip yeniden test yapayım bakalım. Bu arada benim sürücü 169.09.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.