Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malicalik13

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Keşke bütün yabancılarda sizin gibi oto zırh kullanmasa

Ben de to zırh kullananlara rastlıyorum.Ama onlara karşı da bir starteji geliştirdim.Önce vur-kaç yapıyorsun adamın zırhı devreye giriyor.Seni farketmeyeceği bir yere geçiyorsun.Sonra zırhı giysi kendisi kapatınca Allah ne veridyse sıkıyorsun hemencecik ölüyor.Ayrıca arkalarından izleyip pelerine geçtiği anda da vurulabilir.Çoğunlukla acemiler kullanıyor zaten,çok sıkıntılık bir durum değil.Bir modülün israfı bana göre.Üstelik yere düşünce bile mal mal açıyor zırhı.Defalarca adamları öyle vurdum.Yere düşüyor zırhı açtığı için adam net görünüyor ve ölüyor.

Bende onu diyorum çoğu kişi kullanıyor keşke kullanmasalar tek okla öldürüyorum yoksa Mesela sende ölürsün :D
    Edit:Oyundaki adın neydi senin bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 31 Aralık 2013; 3:13:23 >

• quote:

quote:

quote:

Ben de to zırh kullananlara rastlıyorum.Ama onlara karşı da bir starteji geliştirdim.Önce vur-kaç yapıyorsun adamın zırhı devreye giriyor.Seni farketmeyeceği bir yere geçiyorsun.Sonra zırhı giysi kendisi kapatınca Allah ne veridyse sıkıyorsun hemencecik ölüyor.Ayrıca arkalarından izleyip pelerine geçtiği anda da vurulabilir.Çoğunlukla acemiler kullanıyor zaten,çok sıkıntılık bir durum değil.Bir modülün israfı bana göre.Üstelik yere düşünce bile mal mal açıyor zırhı.Defalarca adamları öyle vurdum.Yere düşüyor zırhı açtığı için adam net görünüyor ve ölüyor.

Bende onu diyorum çoğu kişi kullanıyor keşke kullanmasalar tek okla öldürüyorum yoksa Mesela sende ölürsün :D
    Edit:Oyundaki adın neydi senin bu arada ?

Dostum yayı benden başkası kullandığında deliye dönüyorum zaten odada kızgınlıkla tur atıyorum resmen.Ama bazen Marshall alıyorum onda da bu zımbırtı var.Cidden hemen zırh devreye girince keskin nişancılar öldüremiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nano görüş ve Vizörünüzü kullanın. Zaten takım arkadaşınız keskin nişancı olduğunda bas bas bağırıyor. Size açık alanlardan uzak durup keskin nişancının olabileceği yerleri hafiften ve ona görünmemeye çalışarak nano görüşle taramak kalıyor. Yerini tespit ettiğinizde Vizörle hemen işaretleyin. Bunları yaparken olduğunuz yerde sap gibi durmamaya özen gösterin ki sizi fark ederse dahi tek arışta vuramasın. Onu işaretlediğinizde hemen bulunduğu tepeden inecektir ya da saklandığı delikten çıkacaktır. Çünkü bilecek ki oyuncular işaretlenen birini bulunca hemen üstüne çullanmak için o tarafa doğru giderler.

Oyunda bol şans.
  • quote:

quote:

Kendimi acemi gibi hissettim

• Ben video çekemiyorum ama karahan_1900(Ömer Alatay) kardeşimiz çekip youtube'a koyuyor ve facebook sayfasından da paylaşıyor. Onlara bi göz atın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

Nano görüş ve Vizörünüzü kullanın. Zaten takım arkadaşınız keskin nişancı olduğunda bas bas bağırıyor. Size açık alanlardan uzak durup keskin nişancının olabileceği yerleri hafiften ve ona görünmemeye çalışarak nano görüşle taramak kalıyor. Yerini tespit ettiğinizde Vizörle hemen işaretleyin. Bunları yaparken olduğunuz yerde sap gibi durmamaya özen gösterin ki sizi fark ederse dahi tek arışta vuramasın. Onu işaretlediğinizde hemen bulunduğu tepeden inecektir ya da saklandığı delikten çıkacaktır. Çünkü bilecek ki oyuncular işaretlenen birini bulunca hemen üstüne çullanmak için o tarafa doğru giderler.

Oyunda bol şans.

Teşekkürler hüzde 99 aynı stratejiyi uyguuluyorum zaten

• Ne olduysa oyun içinde yazı yazamıyorum ayarlarda da pek birşey bulamadım nedendir bu?
    Konuşmak için yazma yeri açılıyor ama harfler işlemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troiler

Ne olduysa oyun içinde yazı yazamıyorum ayarlarda da pek birşey bulamadım nedendir bu?

O tür buglar oluyor mesela üst tarafta da yazmıştım.Elime direk kalkan alınca bırakamıyorum bıraksam da silah geri gelmiyor.Bir kere bende de chat kapanmıştı ama sonra düzeldi.

• İyi bari kalıcı bir şey değilse sorun yok:) Oyun güzelmiş yalnız aldığıma deydi. Tek şeyi şu modüllere alışmak zor. Bende uğraşmayı tamamen kestim levellar arttığında ilerde ayarlarım diye.
  • quote:

Ne olduysa oyun içinde yazı yazamıyorum ayarlarda da pek birşey bulamadım nedendir bu?

Alt+tab yapınca düzeliyor beyler.
  • quote:

bazen banada oluyodu çözümünü baya önce yazmıştım. Alt tab yap masaüstüne gel tekrar oyuna gir olana kadar devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

quote:

bazen banada oluyodu çözümünü baya önce yazmıştım. Alt tab yap masaüstüne gel tekrar oyuna gir olana kadar devam et.

Nazar değdirdiniz. Bende olmuyordu bugün ilk defa rastladım. Düzeltemedim de çıkıp yeniden girince anca düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar herkese :).arkadaşlar crysis 3 niklerinizi imzalarınızda görüyorum eklemek istiyorum ama menüde arkadaş ekleme yerini bulamadım?
  • Arkadaş Listesine girdiğin zaman orda EKLE yazdığını göreceksin hemen isminin altında. Ordan ismi tam olarak yazarsan bulabilirsin.
  • gözümün önünde yazıyormuş zaten görmemişim. eyv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viky -- 3 Ocak 2014; 21:46:53 >
  • Sizce seri ateş hangi silahlarla iyi oluyor? Bu aralar Scar ile kullanıyorum. Ve oldukça iyi. Bazı kişiler Feline ile kullanıyor. Feline zaten ateş hızı yüksek bir silah. Seri ateş fayda sağlıyor mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emou

Sizce seri ateş hangi silahlarla iyi oluyor? Bu aralar Scar ile kullanıyorum. Ve oldukça iyi. Bazı kişiler Feline ile kullanıyor. Feline zaten ateş hızı yüksek bir silah. Seri ateş fayda sağlıyor mudur?

Tabi sağlıyor. Geçenlerde Skyline'da Feline ile oynuyorduk. Hepsi iyi oyuncuydu. Bir kaç kişi Feline kullanınca herkes kullanmaya başlıyor varsa envanterinde. Tabi hal böyle olunca da Şarjörü geniş ve Seri Ateş'i olanlar diğerinden üstün oluyor.
    Bir de şöyle bir artısı var. Yakın mesafelerde adama atınca adam ne olduğunu anlamadan ölüyor(Seri Ateş ile). Ama ben Scar+Laser+Seri Ateşi çok kullanırım. Bir de Merkezi Mağara gibi haritalarda Grendel ile bir harika olur. Alacaksın Grendel'i yanına Manevra Kabiliyeti + Seri Ateş + Geri Alıcı (üçü de şart) ve silah modülü olarak Refleks Görüş + Alt Tutacak + Namlu Ağız Baskısı(bu üçü de şart) takacaksın. Sonra alta koyduğum resimler gibi oynamana bakacaksın.

Kendinizi kaptırırsınız Grendel'in harikalığına.
    Resimlerin küçük önizlemelerini de ekledim. Buyrun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 4 Ocak 2014; 16:00:49 >

• Vallahi bilemiyorum daha önce bunun konusu geçmişti baş sayfalarda istersen oralara bi bak. Evet ben tamamladım 5 seviyeyi de. Hatta imzamda bir oyunum daha var. Onu da 50 levelde bırakmıştım.
    Aslında bakarsan ilk başta sık sık kullansam da şu an aklıma bile gelmiyoe silahların kamuflajı mı varmış neymiş. Onları kafana takmasan iyi edersin. Zaten bir işe yaramıyorlar. Zırh zaten kamuflajı yapıyor daha ne olsun.
  • Ben oradaki Maksimum Rütbeye ulaşıldı yazısını hiç beğenmiyorum. Sonuna kadar giysiyi başlatacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emou

Ben oradaki Maksimum Rütbeye ulaşıldı yazısını hiç beğenmiyorum. Sonuna kadar giysiyi başlatacagım.

İyi de en durmak zorunda kalacağın yer (300. seviyede) yani 5 kere yeniden başlattıktan sonra aynen o yazı yazacak. Bu sefer napacaksın ki madem o yazıyı sevmiyorsun.
    Aslında ben de sevmiyorum. Çünkü her seferinde XP'lerin orda sayılması güzel bişey ama saymıyor napacan. Yedek hesabımla mı devam etsem diyorsam da kalsın boş ver, bi kaç xp için değmez diyorum.
    Her şeye rağmen 300. seviyenin simgesi çok hoş duruyor. Tabi şimdilerde herkeste olan bişey olduğundan pek değeri kalmadı ama yine de güzel.
    Aslında Battefiled'daki gibi renkli olaydı her şey daha iyiyidi. Crytek neden her şeyini mavili yeşilli tonlarda yapmak zorunda bilmiyorum. Başka renkler göreydik iyiydi. Neyse....

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.