Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni crysis hakkında bi bilgi,ufak bi kırıntı yok mu?duyurulursa ne zaman duyurulur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKTOR

yeni crysis hakkında bi bilgi,ufak bi kırıntı yok mu?duyurulursa ne zaman duyurulur sizce?

Yeni Crysis felan yok be kardeşim. Bitti Crysis serisi. 2015'te Homefront 2 çıkacak, şimdi Rise'ı yeni bitirdiler zaten. Başka ufak tefek projeleri var. Ve bunların dışında Warface henüz tam anlamıyla çıkmış değil.
  • DOSTLAR BUGÜN SİZ GİTTİKTEN SONRA 2 TANE OYUNDA KALAYIM DEDİM İKİ TANE HİLECİ RASTLADIM. İKİSİ DE SINIRSIZ MERMİ VE HIZ HİLESİ KULLANIYORDU. BEN DE O SIRA AÇIKMI VİDEO ÇEKİP PROGRAMIM DİYE DENEYEYİM DERKEN BAKTIM KAYDEDİYORUM. İLKİNİ(AlMuSys) KAYDETTİM DEDİM AMA VİDEO 3-5 SN GEÇ BAŞLAMIŞ ANCA TEKMELETTİĞİM ANA YETİŞEBİLMİŞ. İKİNCİSİ İSE SÜREKLİ BİZİMLE OYNAYAN VE BENİM DE ARKADAŞ LİSTEMDE OLAN BİR **** İMİŞ(Lodalelo).
    EA HELP'TEN HİLECİ RAPORLAMA BÖLÜMÜNE VİDEOLARIYLA VE ÇEKTİĞİM RESİMLERLE GÖNDERDİM. LAKİN BİZE 14 GÜN VERİN, İLGİLENECEĞİZ YAZIYORDU. BEN DE ORIGIN'DEN BU ŞAHISLARI ARADIM İKİSİ DE İSMİNİ DEĞİŞMEMİŞ ŞANSIMA.
    PROFİLLERİNE GİRDİM VE "KULLANCIYI RAPORLA" BÖLÜMÜNDEN "HİLECİ"Yİ SEÇTİM VE RAPORLADIM.

Kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 8 Ocak 2014; 0:59:54 >
  • loladelo isimli arkadaşı ben de yakalamıştım sanırım. Hatta yanlış hatırlamıyorsam gel hilene bakayım diyerek videoya da aldım. Eve gidince bir bakayım o muydu başkası mıydı? Serdar eğer sende böyle ingilizce ve şikayet sayfası bilgisi tecribesi varsa sana yollayabilirim videoları falan. Yakaladığımızı atalım ki meydanı boş bulmasınlar
  • Dünyanın işi bitmez derler ya,aynı şekilde hackerleri şikayet etmekte bitmiyor.Fakat etkili şikayetler hem ibret hemde gelecek Crytek oyunlarında insanlara ders olur.Önemli olan geri dönüşün çabuk olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Hopefully this forum, you kapattırıs.

Bu bölüm şaka dimi

Birde EA help in bir faydası olmaz şuradan Arkazon nickli yöneticiye siteye üye olup özel mesaj olarak gönderin kesin çözüm için.

http://www.crysis.com/forums/viewtopic.php?f=65&t=59890

Evet o bölüm şaka oldu:) Google çeviri ile çevirirken o kısmı biraz hızlı geçmişim , türkçe ingilizce karışık devrik bir şey yapmış işte.
    Söylediğin kişiye de ulaşıcam en kısa zamanda.

• ArchangeL8535 kullanıcısına yanıt
    Kerem sen nerdesin Allah aşkına yaa. Ben hile diyince mi çıkıp burdayım diyecektin. O videodaki Tango lu isme sahip olan sen misin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

loladelo isimli arkadaşı ben de yakalamıştım sanırım. Hatta yanlış hatırlamıyorsam gel hilene bakayım diyerek videoya da aldım. Eve gidince bir bakayım o muydu başkası mıydı? Serdar eğer sende böyle ingilizce ve şikayet sayfası bilgisi tecribesi varsa sana yollayabilirim videoları falan. Yakaladığımızı atalım ki meydanı boş bulmasınlar

Ya pek fazla böyle şeyler yoktur bende ama bir yerden başlamak lazım. Normalde videoda çekmem ama çekmek zorunda bırakıyorlar. Keşke şu wallhack(nametag) hilesini kullananları da anlamanın bir yolunu bulsam da videoya alsam.
    Ama varsa böyle videoların gönderebilirsin bana. Şu Arkazon'u bulabilirsem ona göndericem.
  • ArchangeL8535 kullanıcısına yanıt
    Face de nerde paylaşmışsın fıtık olduğunu göremedim, bilemiyorum, kimseden de duyamadım maalesef, eee sen de söylemedin ki "arkadaşlar yakında ameliyatım var, dualarınızı eksik etmeyin"diye.
    Ben arkadaşlarımın profiline girip kurcalamayı sevmem. Da senin paylaşımların benim haber kaynağında neden gözükmüyor onu da anlayamadım ya neyse.
    Keremim benim forum 24 saat açık, şu senin siteye de gireyim olmazsa. Haberleşelim...
  • Abi mycrysis(crysis.com) forumuna ne olmuş öyle. Eski nickimle giriş yapamıyorum(Crysis 2 mycrysis.com üyeliği). Yeni üyelik açtım e-posta adresime aktifleştirme maili gelmedi. O yüzden de içeri sokmuyor "hesabınız henüz aktifleştirilmedi" diyor.
    Arkazon denen herifi google'da aratarak buldum hemen ama herife ulaşamıyorum iyi mi.
  • Aslında crytek'in bütün oyuncuları tarayıp kendi bulması gerekiyor hilecileri ama neyse
  • Abi benim anlayamadığım olay bu kadar kaliteli bir oyun yapıyorsun tamam has güzel de Neden en dandik hile programı bile senin oyununu single modu geçtim Online modda hackeleyebiliyor. Ya insan bir tanecik, ufakcık bi güvenlik önlemi alır. Hiiiiççç bir şey yapmamışlar. Ya normalde Trainerlar, bilgisayar programlama dillerinden biriyle yazılarak oluşturulurlar, çoğunlukla da C++ ile. Ama nalet Crysis'e basit RAM üzerindeki bilgileri değiştiren CheatEngine programıyla hack yapılıyor. Aklım almıyor yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 7 Ocak 2014; 17:20:19 >
  • Tahminimce mevcut motorun free olarak kullanımda olduğu ve çoğu modcu tarafından bilindiğinden bu kadar kolay hacklenebildiğidir.
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    O kısmıında haklısın ama bu MOD'lamaya açık olan Crysis 2 için geçerli olur sanırım. Hem zaten Crysis 3'ün Single ve Multiplayer kısımlarını ayrı iki Crytek grubu yaptı. Yani o kadar zaman harcadıktan sonra ortaya bunu mu çıkartabildiler. Sonuçta Single mod ile aynı şekilde tasarlanmıyor ki bu Multiplayer.
  • Aynı şekilde derken,zati mevcut motor aynı.iki ayrı gurup yapsada,sonuçta yemeğin yapıldığı kazan aynı.
  • Selam beyler bi sorum olacak bu ZA iGame serverları kime ait bu sunuculara girmem yasaklanmış da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 8 Ocak 2014; 18:40:17 >
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar ZA iGame #1-2-3 vs sunucularının hiç birinde admin yazdığına rastlamadım. O sunucular zaten kuralsızdır. Bana kalırsa bunları Crytek açtırmıştır. Crysis 2'de de vardı böyle sunucular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

Şimdiye kadar ZA iGame #1-2-3 vs sunucularının hiç birinde admin yazdığına rastlamadım. O sunucular zaten kuralsızdır. Bana kalırsa bunları Crytek açtırmıştır. Crysis 2'de de vardı böyle sunucular.

Bende ilk başta zaten bu serverlar crytekin değilmi yazdım ama sonra crytek niye banlasın diye düşündüm sonradan mesajı düzelttim.
    Bi fikrin varmı bu konuda senin nasıl veya niye ?
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da Crytek'in sunucu firmalarına ikazıyla reklam amaçlı da olsa oyuna yönelik her çeşit moddan sunucu açmışlar.
    Açılan sunucular şu şekilde:

ZA iGame #1 – HUNTER
    ZA iGame #2 – HUNTER
    ZA iGame #3 – MEDLEY – Mixed modes
    ZA iGame #4 – MEDLEY – Mixed modes
    ZA iGame #5 – TDM
    ZA iGame #6 – TDM
    ZA iGame #7 – Crash Site and Spears
    ZA iGame #8 – Crash Site and Spears
    ZA iGame #9 – Extraction and CTF
    ZA iGame #10 – Extraction and CTF
    ZA iGame #11 – Assault
    ZA iGame #12 – Assault
    ZA iGame #13 – HUNTER
    ZA iGame #14 – DM
    ZA iGame #15 – DM

Ve bunlar hiç kapanmıyor çünkü reklam olsun ve kullanıcılar girip sunucu kalitesini ölçebilsin diye açık tutuluyorlar. Gerçekten yanlış hatırlamıyormuşum Crysis 'de de sürekli açık olan böyle sunuclar var.
    Bu aslında oyunun Multiplayer bölümünün ölmemesi için. Çünkü oyun 1 yılı geçirdiğinde haliyle oyuncular da artık yeni oyunlara yöneliyorlar ve sunucu almıyorlar(nadir ve nostaljik kişiler hariç).

Mesela benim sürekli oynadığım ve sürekli içinde oyuncu olduğunu bildiğim 2 sunucu: #4 ve #6.

Ve bir şey daha ekleyeyim. Bu sunucuların Adminleri gizli herhalde. Kendilerini açığa vurmuyorlar sanırım. Yani sunucular taa Crysis 3 Alpha'dan beri var. Her sunucuya bir veya bir kaç admin atanmış olabilir.
    Ya da şöyle bir şey olabilir. Sunucuda belli bir Ping'in üzerindeki oyuncuya otomatikmen Banlama yapılıyor olabilir. Mesela ben ARMAGEDDON sunucusundan aynen bu şekilde banlıyım(Hala devam ediyor mu biliyorum ama).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 8 Ocak 2014; 20:26:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

Şimdi baktım da Crytek'in sunucu firmalarına ikazıyla reklam amaçlı da olsa oyuna yönelik her çeşit moddan sunucu açmışlar.
    Açılan sunucular şu şekilde:

ZA iGame #1 – HUNTER
    ZA iGame #2 – HUNTER
    ZA iGame #3 – MEDLEY – Mixed modes
    ZA iGame #4 – MEDLEY – Mixed modes
    ZA iGame #5 – TDM
    ZA iGame #6 – TDM
    ZA iGame #7 – Crash Site and Spears
    ZA iGame #8 – Crash Site and Spears
    ZA iGame #9 – Extraction and CTF
    ZA iGame #10 – Extraction and CTF
    ZA iGame #11 – Assault
    ZA iGame #12 – Assault
    ZA iGame #13 – HUNTER
    ZA iGame #14 – DM
    ZA iGame #15 – DM

Ve bunlar hiç kapanmıyor çünkü reklam olsun ve kullanıcılar girip sunucu kalitesini ölçebilsin diye açık tutuluyorlar. Gerçekten yanlış hatırlamıyormuşum Crysis 'de de sürekli açık olan böyle sunuclar var.
    Bu aslında oyunun Multiplayer bölümünün ölmemesi için. Çünkü oyun 1 yılı geçirdiğinde haliyle oyuncular da artık yeni oyunlara yöneliyorlar ve sunucu almıyorlar(nadir ve nostaljik kişiler hariç).

Mesela benim sürekli oynadığım ve sürekli içinde oyuncu olduğunu bildiğim 2 sunucu: #4 ve #6.

Ve bir şey daha ekleyeyim. Bu sunucuların Adminleri gizli herhalde. Kendilerini açığa vurmuyorlar sanırım. Yani sunucular taa Crysis 3 Alpha'dan beri var. Her sunucuya bir veya bir kaç admin atanmış olabilir.
    Ya da şöyle bir şey olabilir. Sunucuda belli bir Ping'in üzerindeki oyuncuya otomatikmen Banlama yapılıyor olabilir. Mesela ben ARMAGEDDON sunucusundan aynen bu şekilde banlıyım(Hala devam ediyor mu biliyorum ama).

Anladım teşekkür ederim ilgin ve cevabın için.
    Dün cidden bi ara ping coşmuştu 999 bile görmüştü bu yüzden banlanma ihtimalim yüksek sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 8 Ocak 2014; 20:34:04 >

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.