Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benimde başlayalı 10 gün falan oldu hep felineyi kullandıgım için onda baya eklenti açıldı şimdi diğerleri alınca daha zor adam vuruyorum o yüzden de felinede takılı kaldım:) Neyse haftasonu ve akşamları girerseniz bana da haber verin oynayalım. Burdakiler çok yardımcı oldu teşekkürler hepsine.
  • Battlefield 2042 server'ında bugün yardırdım 45'den 48 levele fırladım sadece bugünAma sonra RTR diye bir adama geldi abi bastıra bastıra söylüyorum adam yaylım ateşi ile Scar+lazer kullanıyo kimse atmıyor sonunda bikaç kişi destekledi attık adamı yine geldi bir daha attık daha sonra bir baktım beni de server yöneticisi attı sunucuya girmemi yasakladı.Battlefield server'ında ikinci kez oluyor bu ilgisizlik.Adam bildiğin 40 metreden lazer ile nişan almadan öldürüyo sonra ''are you idiot'' yazıyor sonra biz suçlu oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemotionn -- 22 Aralık 2013; 19:46:16 >
  • Bluemotionn kullanıcısına yanıt
    RTR dediğin çocuk hileci değil crysis 2 den tanıyorum çokta iyi bir oyuncuda değil, Battlefield 2042 serveri ona ait yani admin RTR kardeşim sanırım ilk atınca şans vermiş size sonrada basmış tekmeyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: derka82

RTR dediğin çocuk hileci değil crysis 2 den tanıyorum çokta iyi bir oyuncuda değil, Battlefield 2042 serveri ona ait yani admin RTR kardeşim sanırım ilk atınca şans vermiş size sonrada basmış tekmeyi :D

Kendi serverinda yasaklari cignemis desenize biz de yapardik. Rhino kullananlari atardik ama biz kullanirdim. Ehehe :) paran mi var derdin var arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sunucuda scar+laser kullanılabilir diyo kardeşim yanlış okumamak lazım :)
  • quote:

O sunucuda scar+laser kullanılabilir diyo kardeşim yanlış okumamak lazım :)

Harbi mi :) i am sorry

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben hileci diye bir şey demedim.Ömer abi gibi server'da scar+laser Rapid fire yasak diye okumuş bulundum o yüzden atmaya çalıştım.Kusurum varsa affola

Ki o serverda '' No rapid fire if scar+laser using'' yazmakta fakat kendisi bu kurala uymamakta.Ölüm tekrarı'nda eğer bir sorun varsa kendisinden özür dilerimt adama , fakat nişan almadan laser ile öldürüyor benim tepkim buna ve sonra da hayır gibi cevaplar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemotionn -- 24 Aralık 2013; 16:08:56 >
    Sen beni yanlış anlamışsın abicim tanıyorum derken, arkadaşım demedim bilakis pek sevmeyiz birbirmizi c2 den beri :D mesela c2 de de vardı onun bf2022 diye sunucusu beni banlamıştı sonra ben onu banladım :D sonra bana yasağı kaldırdım dedi iyi ozaman bende kaldırdım dedim yani böyle garip sürtüşmelerimiz oluyo :D ateş hızı ile scar + laser yasak diye algılıyorum onu, çünki RTR150 crysis 2 de de 3 de de scarı lasersiz kullanmaz :D o bana dsg+r noob derdi ben ona scar laser noob derdim bu şekilde geçinip gidiyoruz yoksa pek umurumda değil, sadece o sunucunun admini o adam bunu söylüyorum.
  • derka82 D kullanıcısına yanıt
    İngilizcemin kusuruna bakma o zaman abi rapid fire'ı yaylım ateşi diye aklımda kalmış benim o yüzden o kadar atar yaptım
    önemli değil gönüller bir olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluemotionn

İngilizcemin kusuruna bakma o zaman abi rapid fire'ı yaylım ateşi diye aklımda kalmış benim o yüzden o kadar atar yaptım

Merhabalar,

Bu konuda kime katılsam bilemedim ama kendi görüşümü de belirtmek istedim. Evet söylediğiniz gibi sunucuda Rapid Fire(Seri Ateş ya da Hızlı Ateş her neyse) ile beraber Scarı Lazerle kullanmak yasak ki sunucu sahibi RTR kardeşin de buna uymaması ilginç gelmedi açıkçası. Çünkü kendisiyle o sunucuda o kadar çok oynadım ki ben de o da sürekli bu silah kombinasyonunu kullanırız, şaşmaz. Yani Battlefield 2022 sunucusunda aslında kural felan yok. O kurallar gerçekten süs olsun diye oraya yazılmış. Bazı PashazadeTR arkadaşımız gibi alıngan arkadaşlar (alınmayın gocunurum yoksa) sunucu kurallarına pek katı özen gösteriyor. İnan o sunucuda Rhino da Pole (direk) de serbest. Taa ki senin gibi birisi gelene kadar.:))

Aslında bu oyuna zamanında 96 TL para vermişken ve silah çeşitliliği bu kadar bolken, en çok kullanılmaya alıştırılmış ve en çok yasağı da yemiş olan "FY71M+Laser+Rapid Fire" silah kombinasyonu iğrenç derecede katliam yapmakta. Rapid Fire'ı eksiltmeksizin Laser yerine o ilk açılan kırmızı noktalı nişangahı kullanarak Weapon Pro ile mükemmel bir şey oluyor. Şu an kadar kullanmamışsanız bir deneyin derim. Ben her ne kadar Scar+Laser'den vazgeçemesem de bu kombinasyonu FY71M ve X-Mike ile yapmaya bayılırım. Feline kadar da hızlı gidilebiliyor bu silahla, Namlu Ağız baskısını kırmızı noktalı nişangahla ya da diğer isabet namlu ucu eklentisi (adını hatırlayamadım) Laser'le kullanınca dahi hızlı ve seri hareketli oynanabiliyor.

Crysis 3'te FY71M'e yasak koymayı unutmuşlar:)) derka82 sen bilirsin Crysis 2'de her sunucuda bu silahın yasağı vardı. Hali hazırda şimdi yokken kullanmak lazım.

Neyse ne diyecektim ne dedim bilmiyorum ama yazmış bulundum.

Herkese iyi akşamlar dilerim. Son bir haftadan fazladır oyunda olamasam da en kısa zamanda birlikte oynarız inşallah. Aslında bir turnuva ayarlasak da fena olmaz ama nerdeee o eski oyuncular......
    Hadi kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 24 Aralık 2013; 17:26:30 >

• Beyler elimde 2 tane hile yaptığı kesin adam var(kanıtım yok ama) bunları nerden ve nasıl şikayet edebilirim ?
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Kanıtın (Çekilmiş videon) olmadıkça kimse şikayet edersen et hiç bir işe yaramaz. Ama forumda bu işlerle ilgilenen, "videosunu çekin ben banlatayım" demiş bulunan burak4242TR adında bir arkadaş var. Ona söylersen bişeyler olabilir...

Arkadaşın profili. Son mesajını 1 ay önce yazmış :)

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=678198

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 24 Aralık 2013; 17:51:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

Kanıtın (Çekilmiş videon) olmadıkça kimse şikayet edersen et hiç bir işe yaramaz. Ama forumda bu işlerle ilgilenen, "videosunu çekin ben banlatayım" demiş bulunan burak4242TR adında bir arkadaş var. Ona söylersen bişeyler olabilir...

Çok saçma değilmi ben adamı şikayet bile edemiyecekmiyim (hile yaptığı kesin bide) yani crytek bu adamı kontrol edip hile varsa banlayacaklar bu kadarcık şeyi yapamıyolarmı sanki
    Aslında kendileri tespit edip banlamaları lazım hilecileri bile biz buluyoruz ama kanıt vermek zorundayız saçmalığa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 24 Aralık 2013; 19:50:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

Çok saçma değilmi ben adamı şikayet bile edemiyecekmiyim (hile yaptığı kesin bide) yani crytek bu adamı kontrol edip hile varsa banlayacaklar bu kadarcık şeyi yapamıyolarmı sanki
    Aslında kendileri tespit edip banlamaları lazım hilecileri bile biz buluyoruz ama kanıt vermek zorundayız saçmalığa bak

Crysis 3'te yine her zamanki gibi hiç bir hile koruması vs bulunmuyor, hele Origin'de hiç. Adamlarda dandirikten hile programıyla (Cheat Engine) oyunu her türlü kontrol edebiliyorlar. Hal böyle olunca ve Crytek'te buna çözüm bulamayınca...??? Bu söylediğin adamı kontrol etme şansları var mı bilemiyorum ama ne olduğunu bilemediğim ve crysis3s.com sayfasında yarım saatte-bir saatte bir görünen Cermit-L diye bir oyuncu var ve aslında böyle bir oyuncu yok. Sanırım MasterRambo adlı oyuncu (iAm'den) Crytek'ten olması da gerek ama ona nasıl ulaşırsın bilemem. Sen yine de crysis avrupa forumuna bir yazmayı dene.

• Arkadaş bıktım hilecilerden bugün 2 tane daha gördüm ve giderek artıyor yav ve en kötüsü benim ok yüzünden takıldığım serverlarda takılıyor şerefsizler banlanmıyor bide itoğlu itler.
  • O kadar zaman geçti hala orjinal oyunlarda hile yapmaya nasıl çözüm bulamazlar anlamıyorum.
  • Yav şu DLC'yi nakit alabileceğim yer varmı yada kontör karşılığı falan ?
  • Ya aslında kontörle alabileceğin bir yer yok ama senin için bir arkadaşımla konuştum kontörle verebilirim sana istersen(onun telefonuna tl yüklenecek o da bana nakit olarak iletecek)...

Sen de istersen özelden mesaj atarsin. Yoksa forumda böyle aramayla kimseyi bulamazsın benim bulamadığım.
  • Su siralar speed hack e cok rastlar oldum. Sizde de durum ayni midir beyler. Mesela fattal in elindeki silah ile birlikte o kadar hizli hareket etme imkansiz. Yanyana ayni silahla o benden cok daha hizli. Adam saglam oyuncu. Ama hizi cok fazla.

Bir de sunu soyleyecem. Bence bu fov ayari sadece goruntuyu degistirmjyor. Ayni zamanda hizi da sanki belli bi oranda arttiriyor gibi. Ben de birilerine gore daha hizli gidiyorum gibime geliyor bazen. Hele de oyunun ilk baslarinda ayni silah eklenti ile kosmaya baslayinca ben hep
    En onde gidiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.