Şimdi Ara

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
3
Favori
18.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu güncel, unuttuğum varsa "beni unuttun" yazsın.
  • sonun da slı'ı aktif ettim
    ayarlar
    1920x1080
    SMAA MGPU 2X
    V-SYNC NO
    VERY HIGH

2X GTX580 SLI

55-85 fps civarı kısa bir test yaptım diğer bölgeler de farklı olabilir ama ilk izlenimim slı'ı dibine kadar kullandı gpu kullanımı 2 gpu da genel de %99 oranında idi.
  • Gene güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xender_Cage

quote:

Orijinalden alıntı: drserk

670sli mevcut ve galiba beta olduğundan sli profilleri aktif değil yani en azından kontrol panelde ''nvidia önerilen'' yapmama rağmen tek gpu çalışıyor. diğer alternatif profilleri seçtiğimde de gpu kullanımı bu sefer her iki gpu için %50 oldu. 1440p oynuyorum normalde ve tek gpu'da 9-15 arası fps..sli aktif etmeye çalıştım ve maksimum 20fps civarı oldu..

Dostum en son beta driveri yukle bastan.Daha sonra nvidia inspector programini bul yukle. Programi ac orda kucuk iki tane anahtar isareti var ona bas acilan yerde sol ustten crysis 3 u bul. Onu actiginda ustte crysis3.exe goruceksin onyn yaninda add application yaziyo yanilmiyosam onu bul crysis betanin yuklu oldugu klasorden beta exeyi sec sonra assagidan apply a bas. Iki islemciyide 100 de 100 kullandigini goruceksin iyi oyunlar

dediklerinizi harfiyen yaptım çözüm olmadı maalesef..sadece tek gpu kullanılıyor. nvidia kontrol paneli de kontrol ettim. sli aktif görülüyor

• arkadaşlar oyunu full ayarlarda onamak için nasıl bir sistem gereklidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

1100mhz 7950 30fpslere düşüyorsa oyundan şüphe ederim.

suphe et zaten..oyunun optımıze sorunu ılerı duzeyde..grafıkler desen konsol portu..sozde dalga gecer gıbı pc ye ozel yapıyoruz dıyorlardı..sımdı bu betadır falan dıye kımse sazan gıbı atlamasın tam surumun bundan cok cok az farkı olacak..

bf3 de vsync açık %100 gpu kullanımı gormedim daha. 60 fps yi max %80 gpu kullanımı ile veren kart şimdi 30 fpslere düşüyor. olucak iş değil.

aynı haltı crysıs 2 ılede yapmıslardı..zaten aynı motoru kullanarak crysıs 3 u yaptılar..bunda tek farkı dırek dx11 olarak cıkardılar..ahh ahh crysıs dırek pc ye cıktıgında su anda bıle hala ustun sayılan grafıklerle gelmıstı..su ıcıne ettıgımın konsol olayına gırmeselerdı kımbılır nasıl grafıklerle karsılasacaktık..adamlar once konsola gore yapıyorlar..sonrada dırek pc ye port edıp cıkarıyorlar..tonla sorunlarıda cabası..

vet driekt pc ye port ettiler değil mi ? evet evet doğru doğru tüm bu gördüğün grafiklerin aynısnı ps3 te görebliyorsun demekki ondan böyle sinirlisin ve oyunu PC ye değil PS3 e alacaksın ? .. o zaman sen PC de crysis oyna

daha oncedende dedıgım gıbı oyle bır fanı olmussunkı ne desek bos..ben ne demısım sen ne demıssın..alakaya maydonoz..

HATERS GONNA HATE

---

Suit Reboot yaptım keşke daha önce yapsaymışım o kadar XP almıştım reboottan önce reboot edince tüm silahlar açılıyor ama baştan 10 olmam lazım yine neyse 3 saatte olunur , oyuna doyamadım

@_Pulse_: min 660Ti ya da GTX 670.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Ocak 2013; 22:59:39 >

• ekran kartlarından anlamam yardım pls ATI RADEON HD 4800 direct 11 i desteklermi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

arkadaşlar oyunu full ayarlarda onamak için nasıl bir sistem gereklidir?

1080p çözünürlük için konuşursak, en az i5 3570k ve gtx 680 lazım(tabi ikiside oc olucak)
    ama daha belli olmaz beta aşamasında, driverlar falan çıkınca biraz daha oynanabilir olur heralde
  • o 7770 Sonuçları gerçekmi yav
  • Oyunu nerden indircez GT540M ile denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

arkadaşlar oyunu full ayarlarda onamak için nasıl bir sistem gereklidir?

1080p çözünürlük için konuşursak, en az i5 3570k ve gtx 680 lazım(tabi ikiside oc olucak)
    ama daha belli olmaz beta aşamasında, driverlar falan çıkınca biraz daha oynanabilir olur heralde

anladım teşekkürler
  • 2-3 ayar kurcalayıp 60 fps de oynadım biraz.
    ama oyun yine ağır.
    motion blur kapalı ama yine bi bulanıklık var.
    mouse vsync açıkmış gibi yavaş.
    black ops 2 ye girdim bunun üstüne.oh dedim.
    sırf akıcılıktan yırtıyor bo 2
    millet alışmış düzenine , o yüzden bu kadar çok satıyor herhalde
  • Özellik köklemece yapalım. Herkes, vramin alabildiği tüm özellikleri açsın. Vramini en çok dolduran kazanacak, ben 2GB vrami 1992 MB doldurabildim ve 7-8 fps aldım.
  • Ps3 de goruntuler leş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 el ben de oynadım az evvel, güzel geldi bana...
  • Crysis 3 Beta-Test: [Update]
    16 Grafikkarten im Benchmark mit Catalyst 13.2 Beta 3 und Geforce 313.96
    http://www.pcgameshardware.de/Crysis-3-PC-235317/Tests/Crysis-3-Beta-Test-Erste-Benchmarks-1046328/
  • Adam akıllı test şansım oldu (90 dakikalık test) i7 3770K(4.0 Ghz) Asus GTX 480 850/1700/2000(Zalman Soğutucu ) , 310.70 ;

Her şey Ultra Motion blur da dahil (high) SMAA 4X , 1920x1080p ;

Min: 57 fps

Max: 85 fps

Average: 63 fps

Sonuçlar güzelllllll , Beta driverla performans daha da artacaktır

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 31 Ocak 2013; 1:08:41 >

• geliyom bekleyin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. kez suit reboot yaptım dahada silahlar açıldı kaçıncı reboot ta hepsi açılıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.