Bildirim
Crysis 3 efektleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet cevaplar? _____________________________ -
TXAA 2X FTW! _____________________________
CORE i9 10900K | MSI Z490-A PRO | GIGABYTE RTX 4080 SUPER | CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 4300MHz CL17 | SABRENT NVMe 1TB
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
TXAA 2X FTW!
o seçenek yok_____________________________ -
http://www.tweakguides.com/Crysis3_6.html
bu siteye göre en iyi grafik msaa 8x._____________________________ -
msaa crysis 3 te çöp gibi gözüküyor ayrıca performansa etkisi çoook fazla. isterse 2x titan olsun akılı insan msaa açmaz. _____________________________
CORE i9 10900K | MSI Z490-A PRO | GIGABYTE RTX 4080 SUPER | CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 4300MHz CL17 | SABRENT NVMe 1TB
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
bilmiyorum en fazla performansa etki yapan msaa. efekt olarak da en iyisi o geldi gibi ama oynanış bakımından msaa hiç iyi değil ben oynayamadım _____________________________ -
efekt olarak tam aksine en iyisi TXAA.. txaa neden üretildi hiç okudun mu geforce.com da ? sinematik güzellik yaşatması adına yaratılan bir AA teknolojisi. _____________________________
-
quote:
efekt olarak tam aksine en iyisi TXAA.. txaa neden üretildi hiç okudun mu geforce.com da ? sinematik güzellik yaşatması adına yaratılan bir AA teknolojisi.
hım ben bunu bilmiyordum._____________________________ -
2 gb 256 bit sapphire ekran kartım var crysis 3 en iyi grafik ayarlarım nasıl olmalı sanki kasıyor gibi geliyor ama kasmıyor aslında _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sametozelci
2 gb 256 bit sapphire ekran kartım var crysis 3 en iyi grafik ayarlarım nasıl olmalı sanki kasıyor gibi geliyor ama kasmıyor aslında
bazı efektlerle rahat oynayamazsın msaa ve vsync değişik gelir o yüzden onları seçme._____________________________ -
Benim ayarlarda niye TXAA yok? _____________________________ -
Maalesef bir bilgim yok ama arastırıp ö . m atacagım _____________________________ Sana Muhtaçiz YA MUHAMMED <3 -
quote:
Orijinalden alıntı: NoVıpOk?
Maalesef bir bilgim yok ama arastırıp ö . m atacagım
sen nerden çıktın sen de kimsin_____________________________ -
nvidia ya özel o. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8
quote:
Orijinalden alıntı: NoVıpOk?
Maalesef bir bilgim yok ama arastırıp ö . m atacagım
sen nerden çıktın sen de kimsin
Yardımdamı etmayağ ?_____________________________ Sana Muhtaçiz YA MUHAMMED <3 -
quote:
nvidia ya özel o.
olm bende nvidia ekran kartı var zaten gtx780m._____________________________ -
soruyu ben X-FI'ye sormuştum madem istiyorsun araştır o zaman napayım
_____________________________ -
MSAA'yı sevmeyen tek ben miyim? Performans sorunu çıkarmasa bile FXAA tercih ediyorum, daha güzel duruyor
_____________________________ -
http://forum.donanimhaber.com/m_80440616/f_//tm.htm#80440616 arkadaslar bı yardım edermısınız crysıs le ılgılı sorunum var _____________________________
Benzer içerikler
- gta türk
- gta online para hilesi
- god of war chains of olympus psp türkçe yama
- gran turismo 6
- gta vice city 100 save
- call of duty warzone mobile
- gta 6 playstation 5
- god of war ragnarök sistem gereksinimleri
- en iyi futbol oyunları
- gta 6 haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt