Şimdi Ara

crysis 3 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    crysis 3 oyunun açarken directx 11'li ekran kartı istiyor (hata veriyor). ekran kartım da NVIDIA GT 420M, nvidia'nın sitesinden baktım, direct 11 destekliyor. dxwebsetup'dan dx'i güncelledim, nvidia'nın sitesinden son driverı indirdim, (laptop - ACER ASPIRE 5742G) optimusu engellemek için nvidia inspector kullandım her şeyi düzgünce ayarladım ama yine DX11 hatası veriyor.
    bu hatayı giderebilmek için paket, program tarzı bir şey var mı ? benim bilgisayarımda hata vermesi imkansız çünkü aynı kurulum dosyasından benimkinden biraz daha düşük bilgisayara yükleme yapmıştım, takır takır çalışmıştı ? lütfen yardım edin.

• İşletim sisteminiz win7 ve üstüyse o hatayı almanız ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 7 home basic 32 bit .
  • Merhaba.

Dx11 kurmayı denedinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowd1est

merhabalar
    crysis 3 oyunun açarken directx 11'li ekran kartı istiyor (hata veriyor). ekran kartım da NVIDIA GT 420M, nvidia'nın sitesinden baktım, direct 11 destekliyor. dxwebsetup'dan dx'i güncelledim, nvidia'nın sitesinden son driverı indirdim, (laptop - ACER ASPIRE 5742G) optimusu engellemek için nvidia inspector kullandım her şeyi düzgünce ayarladım ama yine DX11 hatası veriyor.
    bu hatayı giderebilmek için paket, program tarzı bir şey var mı ? benim bilgisayarımda hata vermesi imkansız çünkü aynı kurulum dosyasından benimkinden biraz daha düşük bilgisayara yükleme yapmıştım, takır takır çalışmıştı ? lütfen yardım edin.

peki şöyle bir sorun olabilirmi? ekran kartını değilde intel vga yı kullanıyor olabilirimi yani ekran kartınız devre dışı gibi bir durum söz konusu olabilirmi?

• directx web installer'dan en son sürümü kurdum, directx 11'in ekran kartı güncellemeleriyle geldiğini sanıyordum :S (ekran kartı güncel bu arada)

nvidia inspector - nvidia paneli - sağ klik menüsünden nvidia ile çalıştırma hepsini yaptım ama yine aynı.
  • Oyun orjinal mi yoksa netten mi indirdiniz ? Ona göre bir tavsiyede bulunacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands 2 Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    FORZA 4 İNDİRDİM AÇILMIYOR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer oyun orijinal ise oyunda bir hata olabilir. bu arada ekran kartı nedir?(bunu da unutmayın dx hiçbir zaman yükseltilmez. güncellenemez. yorumlarda var.)
  • oyun orijinal değil maalesef.
    bende ilk olarak oyunda hata var diye düşünmüştüm ama arkadaşımın bilgisayarında hatasız çalışıyor.
    ekran kartı NVIDIA GeForce GT 420M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowd1est -- 2 Mart 2013; 0:47:08 >
  • Hocam windowsu güncelleyip yeniden başlattıktan sonra tekrar denesen oyuna girmeyi ? Dx11 sorunu çıkartan oyunlarda win güncellenince sorun ortadan kalkıyo genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLayer_BoXeR -- 2 Mart 2013; 2:18:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowd1est

merhabalar

Pc ni yuksek performansa almayi unutmussun. Guc secenek ayarindan da ektan kartini yuksek seceneklerine al...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güç seçeneğini yüksek performansa almıştım ama aynı .
    güncellemeyi deniyorum inşallah düzelir.
  • simgenin üzerine sağtuş, grafik işlemciyşe çalıştır, yüksek performanslı nvidia işlemcisi
  • hep öyle çalıştırıyorum ama nafile :D
    güncelleme yaptım sorun devam ediyor.
    keşke intel ekran kartını kapatma gibi bir seçeneğimiz olsaydı.
  • arkadaslar bende acamıyordum oyunu ama buldum. durum soyle: ilk once baslata basıp aramaya dxdiag yazın. cıkan ekranda ekran sekmesine gecin ve orda DDI surumu 11 yazıyor ise oyun kesin acılır 10 veya daha dusukse oyunu unutun. netten oyunu indirin crack fixide indirin. oyunu kurmadan once bilgisayarınıza format atın veya geri bir tarihe alarak format atın veya windowsu bilgisayarınıza birsekilde tekrar kurun. sonra oyunu kurun (antivirus kapalı olacak) crackı yapın ardından crack fixi de uygulayın ve oyunu acın. simge acılıyor ve kayboluyor ve kara ekran acılıp oyun yukleniyor. turkce oynamak icinde system.cfg dosyasını ise installer/game/i10/tr_trk adlı dosyanın icinden kopyalayıp oyunun kurulu oldugu crysis klasorunun içine yapıstırın.. iyi oyunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.