Şimdi Ara

FIFA 14 Orijinal Oyun Açılmıyor! [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu playstore'dan satın aldım. Daha sonra playstore'un kendi indirme yöneticisi ile indirdim. İnen dosyalardan setup dediğimde origin bulamadı oyunun yerini. Bende 'origin games' klasörüne attım oyunu. Download dedim ufak tefek bir şeyler indirdi ve kurdu oyunu. Ancak çalıştır dediğimde, Messi'nin olduğu ekran geliyor ve oyundan atıyor. Ne yapmam lazım?

Yaptıklarım;
    1- Belgelerimi C'ye taşımak,
    2- Uyumluluk, yönetici olarak başlatma,
    3- Ekran kartını ve FIFA 14 içerisinde gelen yazılımları yeniden yüklemek,
    4- Config ayarlarındaki 1,xxx olan kısımları internette gördüğüm her şekilde değiştirmek,
    5- NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu yüksek grafik işlemci ile oynamayı seçmek,
    6- Origin'i kaldırıp yeniden kurmak,
    7- Kayıt defteri kayıtlarını Ccleaner programından temizlemek,
    8- Mediaplayer'ı baştan kurmak
    9- Oyunu en düşük ayarlarda başlatmak,
    10- Belgelerimdeki 'replay0' dosyasını salt okunur yapmak...

PES'ten FIFA'ya geçtim ama maalesef oynamıyorum. Dünden beri uğraşıyorum... Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 4 Ekim 2013; 23:07:24 >

• 13 te ben de oyunu klasore atip download yaptigimda messi ekraninda kaliyordu. Oyunu silip 0 dan originden indirince duzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wolf_555

13 te ben de oyunu klasore atip download yaptigimda messi ekraninda kaliyordu. Oyunu silip 0 dan originden indirince duzeliyor.

Dün onu da deneyecektim ama bilgisayarı açık bıraktım ama kendiliğinden bekleme moduna almış Win8. Sinirlendim iptal ettim. Hız da 3mbit zaten. Uğraş dur şimdi. İnşallah düzelir.
    belgelerimde türkçe dosya olmasın,ekran kartı driver güncelle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ojinal için oyun söylüyorum aynısı bana oldu yapılıcak tek yol var fifayı siliceksin... belgelerim deki fifa 14 klasörünü de silmeyi unutmayın.. pc ye restart atıp kurulumu yapıcaksınız.. sorun düzeliyor
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.