Şimdi Ara

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
1
Favori
26.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecelgelir58

inuy kardes bu linklerde bi sorun yokdemi senin yazdığın yazıyı sonradan gördüm 4.partı indirmistim simdi 5.ciyi indiriyorum bu partlarda sorun cıkaz deyilmi? saolasın bu arada

Sorun yok arkadaşım, Her hangi bir download manager'ı (IDM veya FlashGet gibi) ile kullanarak indirirsen hem hızlı hemde daha sağlıklı olur senin için.
  • ben normal internetin indirme seyinden indiriotum bi sorun cıkarmı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelgelir58

ben normal internetin indirme seyinden indiriotum bi sorun cıkarmı yani

Sanmıyorum, ben sadece daha hızlı indirmeniz için Download Manager'ı kullanın diyorum, öyle yapıyorsanız da sıkıntı olmaz.
  • saol kardes su oyunu allahın izniyle bi halletsek mpde oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

Orijinalden alıntı: cide37

object.pak hatası veriyor. ttnet ten indirdim. ilk kurulumda dosyayı bulmadığından oyunu yükliyemiyorum. ne yapmam gerekli ?

Dosyaları nereye indirdin ki?

ttnetin mail olarak gönderdiği dosya programından tek link indirdim. şimdi pak hataları için olan yazıyı okudum ilk başta anlamamıştım 1.binde hata verdi onu burdan indirip diğeriyle değiştiricem inş. aynı hatayı yine vermez. diğer .bin leri aynı bıraksam sorun olurmu yoksa onlarıdamı indirmem lazım 1 tanesi 3 saat sürüyor.
  • quote:

quote:

quote:

object.pak hatası veriyor. ttnet ten indirdim. ilk kurulumda dosyayı bulmadığından oyunu yükliyemiyorum. ne yapmam gerekli ?

ttnetin mail olarak gönderdiği dosya programından tek link indirdim. şimdi pak hataları için olan yazıyı okudum ilk başta anlamamıştım 1.binde hata verdi onu burdan indirip diğeriyle değiştiricem inş. aynı hatayı yine vermez. diğer .bin leri aynı bıraksam sorun olurmu yoksa onlarıdamı indirmem lazım 1 tanesi 3 saat sürüyor.

1. Bin'deki gibi hata vermezse yeniden indirmene gerek yok diğerlerini, ama denemen lazım, insin bakalım 1. bin ondan sonra halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 26 Mart 2011; 14:19:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1. Bin'deki gibi hata vermezse yeniden indirmene gerek yok diğerlerini, ama denemen lazım, insin bakalım 1. bin ondan sonra halledersin.

teşekkürler yardımların için. takıldığım yerde tekrar yazarım :) yanlız bu pak hatasını dün ben bir şekilde hallettim gidip başka crysisi cd sinden aldım o dosyayı kurdum ama bu seferde adamlar gözükmedi daha denizaltnda kaldım :) tekrar aynı keyle aktif edebilirim dimi. oyunu sildim çünkü sonra şimdi tekrar bin hatası vermezse yüklicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cide37 -- 26 Mart 2011; 14:25:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler yardımların için. takıldığım yerde tekrar yazarım :) yanlız bu pak hatasını dün ben bir şekilde hallettim gidip başka crysisi cd sinden aldım o dosyayı kurdum ama bu seferde adamlar gözükmedi daha denizaltnda kaldım :) tekrar aynı keyle aktif edebilirim dimi. oyunu sildim çünkü sonra şimdi tekrar bin hatası vermezse yüklicem.

Tabi tabi, tekrar edebilirsin hatta istediğin kadar.
    Sorun olmaz ikisinde de.

• ortalama 5mb/sn ile indirdim sorunsuzca download menejer programı kullandım. inşallah bu kez grafik ayarlarını yapabilirim yoksa 60 lira boşa gidecek (en azından benim açımdan)
  • s.a beyler ttnetten aldığımız kodu steamde kaydettiremezmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahocem

s.a beyler ttnetten aldığımız kodu steamde kaydettiremezmiyiz?

Olabilir belki, dene istersen.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi tabi, tekrar edebilirsin hatta istediğin kadar.
    Sorun olmaz ikisinde de.

bu seferde animations.pak bozulmuş diyo... burdaki 1.bin indirmiştim halbuki. bütün hepsinimi indirmem lazım hata vermemesi için ?

• quote:

bu seferde animations.pak bozulmuş diyo... burdaki 1.bin indirmiştim halbuki. bütün hepsinimi indirmem lazım hata vermemesi için ?

Şöyle yap, ilkten 1. bin'i ve exe'yi farklı klasöre koy, ve çalıştır baktın hata vermedi ve 2.cd'yi yani 2. bin'i istedi, onuda aynı klasöre koy ve kurulama devam et, eğer hata verirse, sıkıntı 2. bin'dedir.
    Böyle deneye deneye sorunu bulabilirsin. Diye söylemiştim, böyle dene sorunlu olan bin dosyasını bul, sadece onu indir boşa vakit kaybetme.
  • quote:

quote:

Şöyle yap, ilkten 1. bin'i ve exe'yi farklı klasöre koy, ve çalıştır baktın hata vermedi ve 2.cd'yi yani 2. bin'i istedi, onuda aynı klasöre koy ve kurulama devam et, eğer hata verirse, sıkıntı 2. bin'dedir.
    Böyle deneye deneye sorunu bulabilirsin. Diye söylemiştim, böyle dene sorunlu olan bin dosyasını bul, sadece onu indir boşa vakit kaybetme.

ya 1.bin i burdan indirdim bu sefer teker teker dediğini yaparken bu 1.bin de gamedata.pak hatası verdi bu seferde. valla ttnet ten aldığıma bin pişman oldum. gidip alıcam dvd 60 tl de başımın gözümün sadakası olsun dicem artık. delirmek üzereyim walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cide37 -- 26 Mart 2011; 17:34:08 >

• COK SAĞOL inuY kardes oyunu açtım oynuyorumda multiplayerde hic kimse yok sizde varmı yoksa bendemi bi sorun war?
  • inuY kardes sen multi oynamıssın bende kimse yok nasıl yapıcamı sölermisin?
  • 2 sorum olacak ;

1.si satın alınan oyunun key'i torrent sitelerinden indirilmiş oyuna uygulanabilirmi, crack yapılmamış haline?

2.si bu key ile crysis'i steam'e ekleyebilirmiyiz?
  • arkadaşlar bu oyunu gittigidiyor üzerinden 29 TL ye satanlar var. bunlar nasıl bu kadar ucuz oluyor. güvenebilir miyiz bu şahıslara.
  • arkadsım eklemıs oldugun dıl dosyasını ındırdım defaultlang dosyası yoktu kendım olusturdum ıcerıgını edıtleyıp kaydettım oyun turkce ama ara vıdeolarda bazı yerler mesela oyun sonundakı vıdeolar fılan yabancı hatta bazı yerlerde turkce ses gelmıor sadece altyazı var bu sorunu nasıl halledebılırız ?
  • Bende şöyle bir sorun var oyun içinde bazen çok nadir siyah karelenmeler oluyor oyun içindeki karekterlerin hemen yanında bilgisi olan yada başka başına gelen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubambi -- 26 Mart 2011; 21:26:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.