Şimdi Ara

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
1
Favori
26.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 Nisan 2011 CRYTEK hile açıklaması:
    Bugün ilk güvenlik güncellemesini çıkardık.
    Eğer yeni hile yapıp, kullanmaya devam ederlerse kalıcı olarak oyundan banlanacaklardır.
    Sisteminizde hile tespit edildiğinde, oyundan atılacaksınız her seferinde.
    Anti-Hile sistemini güncellemeye devam edeceğiz.

Not: Bu konunun tüm içeriği ve düzeni tamamen bana aittir, ve hergün düzenli olarak güncellemekteyim.
    Lütfen başka bir siteye alıntı yaparken sitenin ve konunun linkini vermeyi unutmayın! Emeğe saygı gösterin.

http://forum.donanimhaber.com
    http://forum.donanimhaber.com/m_47715608/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Arkadaşlar bir çok kişi TTNet'den satın aldı, ve olay biraz karışık halde.
    Bu konuda oyunu nasıl aktif edeceğinizi ve Limited Edition key'ini nereye yazacağınızı göstereceğim.

İlkten oyunu yavaş indirenler için oyunun download linklerini veriyorum;
    (Not: Linkler yasaldır, TTNet'in verdiği linklerdir.)

Crysis 2'yi indirme linkleri

http://ttnet.cdn.nexway.com/range.html/direct/27764dd6-53d1-11e0-ad9c-005056af664d/produits/Crysis2_ed_efigst.exe
    http://ttnet.cdn.nexway.com/range.html/direct/27764dd6-53d1-11e0-ad9c-005056af664d/produits/Crysis2_ed_efigst-1.bin
    http://ttnet.cdn.nexway.com/range.html/direct/27764dd6-53d1-11e0-ad9c-005056af664d/produits/Crysis2_ed_efigst-2.bin
    http://ttnet.cdn.nexway.com/range.html/direct/27764dd6-53d1-11e0-ad9c-005056af664d/produits/Crysis2_ed_efigst-3.bin
    http://ttnet.cdn.nexway.com/range.html/direct/27764dd6-53d1-11e0-ad9c-005056af664d/produits/Crysis2_ed_efigst-4.bin
    http://ttnet.cdn.nexway.com/range.html/direct/27764dd6-53d1-11e0-ad9c-005056af664d/produits/Crysis2_ed_efigst-5.bin

Yamalar ->

NOT: Oyunu yeni kuranlar, ilkten v1.1 yamasını, daha sonra v.1.2 yamasını sırayla kurmaları gerekmektedir.

Crysis 2 v1.1 Yama Linki
    http://static.cdn.ea.com/crytek/u/f/crysis2/Crysis_2_final_1.1g2_Patch.exe

Crysis 2 v1.2 Yama Linki Bunu yüklemeden oyuna girme
    http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/eagames/crysis/patches/Crysis_2_final_1.2h2_Patch.exe

Crysis 2 v1.2 Düzeltilen hatalar;
    quote:

List of changes
    • Further improved anti-cheat measures
    • Fix for spurious characters appearing when initiating text chat
    • Fix for Chatlog doesn't disappear after kill cam
    • Fixed occasional login issues
    • Changed VOIP defaults
    • Fixed some UI aspect issues on multiple monitors
    • Added option for crouch toggle in MP & SP
    • Fixed a bug where players lost Nano Catalyst points after restarting the game
    • Filter settings in server browser are now retained
    • Default player count required to start a game from the lobby lowered to 4
    • Fixed issue related to “Deleting Reference Counted Object Twice” error that appeared for some users with strict router/firewall settings
    • Fixed issue of not being able to melee after dying
    • Fixed issue where some video cards were being stated as unsupported

Oyunu indirip kurduktan sonra oyunun kuruluğu olduğu yere geliyoruz

C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2\bin32 klasörünün içinde;
    "activation.exe" adlı dosyayı açıyoruz, ileri diyoruz ve key'i yazıp aktif ediyoruz.

Daha sonra Limited Edition key aktivasyonu içinwww.mycrysis.com sitesine girip üye oluyoruz.
    Vehttp://www.mycrysis.com/redeemcode/ linkine girip Limited Edition key'ini aktive ediyoruz.

EADM'yi açıyoruz üye oluyoruz, daha sonra login oluyoruz.
    Nick'inizin yanındaki butonu tıklıyorsunuz.
    "Reedem Game Code"u tıklıyoruz, ilk verilen key'ide buraya yazıp aktif ediyoruz.

Oyun yüklü olduğu için "Ready to Play" seçeneği çıkıyor ve oyuna giriyoruz.

SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER.

Sorun 1:
    Multiplayer’a giriyorum ama Server listesi boş gösteriyor?

Çözüm:

İlk önce Crysis 2 hangi versiyon olduğunu kontrol et,
    Eğer güncel patch yüklü değilse (normalde oyunu baslattigin zaman ve eger yeni patch gelmisse otomatik güncelleme bilgisi geliyor)
    Mutlaka güncellemen gerekiyor.
    Hangi patch versiyonu kurulu olduğunu bilmek istiyorsan Multiplayer’e gir
    Ve sol üst kösede versiyonu göreceksin, şu anki güncel versyon 1.2.0.0
    Eğer senin versiyon daha düşük ise, o zaman server listen hep boş kalır.
    Crysis 2 v1.1 Yama Linki
    http://static.cdn.ea.com/crytek/u/f/crysis2/Crysis_2_final_1.1g2_Patch.exe

Crysis 2 v1.2 Yama Linki
    http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/eagames/crysis/patches/Crysis_2_final_1.2h2_Patch.exe

Sorun 2:
    "Seri kod kullanımda" diye mesaj alıyorum!

Çözüm:
    Kodu küçük harf ile yaz, yani ABCD-EFGH yanlış, dogrusu şöyle: abcd-efgh vs…

Sorun 3:

Her Multiplayer’a girdigimde tekrar tekrar kodu istiyor, nasıl düzeltebilirim?

Çözüm:
    1. Crysis 2'yi başlat
    2. Multiplayer bölümüne gir ve kodu yaz
    3. Tek Oyuncu bölümüne tıkla
    4. Tekrar Multiplayer bölümüne gir ve tekrar kodu yaz, sorun düzelecektir.

Sorun 4:

Crysis 2′yi başlattığım zaman otomatik güncellemiyor?

Çözüm:
    Crysis 2'yi Launcher ile başlat.
    Launcher bu dosyanın içinde: "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2\bin32"
    Ve ismi: "Crysis2Launcher.exe"
    Launcher ile başlatırsan oyunu o zaman otomatik güncelleme bilgisi gelecek.

Sorun 5:
    Server’a giriyorum ve ardından Server beni oyundan atıyor veya “Ana makine ile baglanti kurulamadi” diye bir hata oluşuyor:

Çözüm:
    Bu konu hakkında EA ve Crytek bir patch çıkaracaklar.
    Şimdilik “Ranked” ve Ping’i az veya düşük olan serverlere girmeye çalışın.
    Ranked Server’lerin rütbe işareti (logo) var sol tarafta.

Sorun 6:
    Oyunu yüklerken ".PAK" ".EXE" ".DLL" veya benzeri dosya hataları alıyorum hataları alıyorum, acaba hangi yükleme dosyası bozuk ve nasıl düzeltebilirim?

Çözüm:
    İlk yapman gereken "Crysis2_ed_efigst.exe"yi farklı bir klasörün içine atmak
    Ve "Crysis2_ed_efigst-1.bin" dosyasını da aynı klasöre at.
    Yüklemeyi çalıştır, eğer herhangi bir ".PAK" veya benzeri ".EXE" ".DLL" hatası vermezse "Crysis2_ed_efigst-1.bin" dosyasında sorun yok demektir.
    Yükleme sırasında senden sırayla BIN dosyalarını isteyecek.
    "Crysis2_ed_efigst-2.bin" dosyasını da aynı klasöre at ve yüklemeye devam et.
    Eğer her hangi bir ".PAK" ".EXE" ".DLL" hata verirse demek ki sorun "Crysis2_ed_efigst-2.bin" dosyasındadır.
    O dosyayı terkar indirmek gerekir.

Sorun 7:
    Kurulumu tamamladım ama oyuna girmek istediğimde “Desteklenmeyen bir ekran kartı algılandı! Devam etmek beklenmedik sonuçlara ve çökmelere yol açabilir. Donanım gereklilikleri için lütfen rehberinize başvurun.” uyarısını alıyorum.

Çözüm:
    Sisteminiz, Crysis 2′yi çalıştırabilecek yeterlilikte değil. Tek çare donanım değiştirmek.

Sorun 8:
    Lobby’de oyunun başlamasını beklediğimiz hâlde, oyun bizi lobby’de bekletiyor ve haritayı açmıyor.

Çözüm:
    Kesin çözüm olduğundan halâ emin olmadığım, ama 10-15 kere deneyip olumlu sonuç aldığım çözümü yazıyorum. Eğer ping yerinde 0 yazıyorsa lobby’de öylece bekliyor. Ping bölümünde 0′dan farklı bir sayı değeri yazan serverlara bağlanın.(mesela 94)

Sorun 9:
    Bağlantı hataları alıyorum.

Çözüm:
    Anti-virüs programınızın firewall’ının Crysis 2′yi engellemediğine emin olun.
    Eğer eminseniz aşağıdaki portları açın.
    Çoğu zaman oyuna bağlanabilmeniz için sadece 64100 portunu açmanız yeterli gelebilir.

quote:

Available hbmaster3 crysis2.available.gamespy.com UDP Any 27900
    NN natserver1 natneg1.gamespy.com UDP game 27901
    NN natserver2 natneg2.gamespy.com UDP game 27901
    NN nat neg Game client UDP game game*(other game)
    QR2 hbmaster3 crysis2.master.gamespy.com UDP game 27900
    QR2 Incoming queries Game client UDP game Any
    CDKey keymaster key.gamespy.com UDP game 29910
    SAKE Profile settings/stats crysis2.sake.gamespy.com TCP Any Any (def:80)
    Chat Any IRC server peerchat.gamespy.com TCP 6667
    GP gpmanager gpcm.gamespy.com TCP Any 29900
    GP searchmanager gpsp.gamespy.com TCP Any 29901
    SB gmaster3 crysis2.ms5.gamespy.com TCP Any 28910
    SB Server queries game servers UDP Any game*(target server)
    RSS RSS Feed lb.crysis2.ea.com TCP 80 80

Sorun 10:
    Crysis 2'nin Çoklu Grafik İşlemci desteği ekranda çılgın gibi titreme yapıyor?

Çözüm:
    CFX veya SLI özelliğini kullanmamak bu sorunu çözmektedir. Crytek sorunun bir yamayla tamamen çözülmesi üzerinden çalışmaktadır.

Sorun 11:
    Çok oyunculu istatistiklerim işlenmiyor veya sıfırlanıyor?

Çözüm:
    Crytek bu konudaki sorunun farkındadır ve mühendisleri şu anda bu sorunun üzerinde çalışmaktadır. Sorun en kısa sürede çözülecektir.

Sorun 12:
    ATI Crossfire bağlantım var, oyunda sürekli bir parlaklık söz konusu, ne yapmam lazım?

Çözüm:
    Bunun için geçiçi çözümler üretilmiştir.
    İlk olarak yapmanız gereken;
    "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2\bin32" içine girip "Crysis2.exe"nin ismini,
    "rift.exe" ya da "bioshock.exe" olarak değiştirdiğiniz de sorun geçiçi olarak düzelecektir.

Manuel olarak grafik ayarlamak isteyenlere özel program eklenmiştir;

İlk önce programımızı masaüstüne indiriyoruz; v1.7'si çıkmıştır
    http://download265.mediafire.com/yeoc757ig80g/bj65ya2w0e84e3b/Crysis2AdvancedGraphicsOptions1_7.rar

quote:

Changes (Version 1.7)
    *added Max FPS
    *added Draw Near FoV
    *FoV's will now take in decimals
    *removed 4th level as it was confusing
    *removed FSAA because it had no real effect
    *changed names of all levels to match Crysis 2 default names to also remove confusion
    *fixed some minor bugs

Rar'daki Crysis2AdvancedGraphicsOptions.exe'yi çalıştırıyoruz.
    Daha sonra "Please select the root folder for your Crysis 2 installation" uyarısını göreceğiz,
    Tamam'a basıp oyunu yüklü olduğu yeri seçiyoruz;
    Örn: "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2"
    Seçtikten sonra programımız kullanılmaya hazır hale geliyor
    İstediğiniz ayarları yaptıktan sonra "Apply" tuşuna basıyoruz.

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ]

TÜRKÇE DİL PAKETİ BURADA

İlk olarak "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2\gamecrysis2\Localized" isimli klasörün içine giriyoruz.
    "Turkish.pak" adlı dosyanın olup olmadığına bakıyoruz.
    Eğer yoksa şu linkten indiriyoruz;
    http://hotfile.com/dl/113408771/4ac9d68/Turkish.pak.html
    "Turkish.pak" dosyasını "Localized" klasörün içine atıyoruz .

Bu programı indirip açıyoruz, sonra seçeneklerden "Turkish"i seçiyoruz "Change"i tıklayıp kapatıyoruz.
    http://download1203.mediafire.com/mdaxw3xauawg/rg3cmc1u0w8b7m9/Crysis.2.Language.Changer.rar

"C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2" klasörüne gelip "system.cfg" adlı dosyayı not defteri ile açıyoruz.
    Ve resimde gördüğünüz gibi "g_language = Turkish" olarak yazıyoruz.

Singleplayer videosu yarın eklenecektir.

Kurulum sonrası kayıt ettiğim örnek olarak Mutliplayer oynanış videosu

Başka sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 5 Nisan 2011; 17:27:15 >

• Dostum ben KEY i ttnet den değil gg den aldım aldığımda adam başkasına da satamasın diye direk olarak EA download manager dan aktif ettim... şimdi senin verdiğin linkleri indiriyorum... aktivasyon da bi sorun olur mu zira EA download da henuz bi ses yok... neyse cvp varsa bekliyorum
  • teşekkürler dostum keyim var fakat bu oyun türkçe dil desteği içeriyormu daha türkiyede satışa sunulmadı daha birkaç saat var yurt dışı tabanlı olmasın..
  • Arkadaşım verdiğin linkler yasal olabilir ancak senin bunu herkesle paylaşıma açman pek yasal değil. Yasal olsaydı TTnet Linkleri herkese mail yoluyla ulaştırmak yerine kendi sitesinde paylaşıma açar sadece CD-Keyleri mail veya telefon yolu ile ulaştırırdı.

Başka ifade ile söyleyim sana . Mesela kimi video vardır internette yada dosya ve onları netten izleyebilir yada edine bilirsin fakat bunları başkaları ile paylaşmaya kalktığın an o iş yasa dışı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Mart 2011; 10:37:30 >
  • Elinde CD-KEY olanlarda burdan indirebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşım verdiğin linkler yasal olabilir ancak senin bunu herkesle paylaşıma açman pek yasal değil. Yasal olsaydı TTnet Linkleri herkese mail yoluyla ulaştırmak yerine kendi sitesinde paylaşıma açar sadece CD-Keyleri mail veya telefon yolu ile ulaştırırdı.

Başka ifade ile söyleyim sana . Mesela kimi video vardır internette yada dosya ve onları netten izleyebilir yada edine bilirsin fakat bunları başkaları ile paylaşmaya kalktığın an o iş yasa dışı olur.

ben dün gece ttnet in verdiği downloader ile indirme yaptım sabaha bitmiş.. ulan sunu kurayım dedim.. bozuk veya hatalı indirme yapmış ya da eksik arrtık ne yaptı bilmiyorum bi işe yaramadı en baştan idm ile rahaaat rahaaaaattt indiriyorum...

ttnet kendi sitesi üstünde beklemek istemiyorsanız alın size link demiş....

• Bu tür mail yoluyla yasal olarak olarak paylaşılan kimi dosya ve döküman herkese açık şekilde paylaşılınca geçmişde başı belaya giren insanlar olduğunu gördüğümden bilgi vermek amacı ile o yorumu yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osooso148

Dostum ben KEY i ttnet den değil gg den aldım aldığımda adam başkasına da satamasın diye direk olarak EA download manager dan aktif ettim... şimdi senin verdiğin linkleri indiriyorum... aktivasyon da bi sorun olur mu zira EA download da henuz bi ses yok... neyse cvp varsa bekliyorum

Hiç bir sorun olmaz, sen konuda anlattığım gibi yap.

quote:

Orijinalden alıntı: mchtomen

teşekkürler dostum keyim var fakat bu oyun türkçe dil desteği içeriyormu daha türkiyede satışa sunulmadı daha birkaç saat var yurt dışı tabanlı olmasın..

Türkçe desteklidir, bende buradan indirdim hatta oynuyorum şu an.

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşım verdiğin linkler yasal olabilir ancak senin bunu herkesle paylaşıma açman pek yasal değil. Yasal olsaydı TTnet Linkleri herkese mail yoluyla ulaştırmak yerine kendi sitesinde paylaşıma açar sadece CD-Keyleri mail veya telefon yolu ile ulaştırırdı.

Hayır arkadaşım yasadışı falan değil, hatta kendi sitesinde yayınladı download manager'ı.
    Oyun daha çıkmadan ve beklemeden indirmek isteyenler için download manager linki vardı.
    Bende sadece Download Manager'ın bağlandığı linkleri aldım.
    Değişen bir şey yok.
    Hatta inanmıyorsan da bakabilirsin;

http://crysis.ttnetoyun.com.tr/indir
    "Size gelen maili beklemeden hemen indirmeye başlamak için ise, buradaki linke tıklayabilirsiniz."

diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 24 Mart 2011; 10:57:38 >

• yasal arkadaşlar zaten yasal olmasa birşekilde link koymaz oraya zaten aktifleştireceksin keyini gireceksin sonuçta 1.70 Mbps ile çekiyorum hard diskin ışığı hiç sönmüyo vallahi :D :D
  • arkadaşlar TTNET ile satn almıştım, ancak ADSL hesabı babamın üzerine olduğu için TTNET TEK ŞİFRE merkezinde de onun e-postası var...

Gel gör ki e-posta adresi de MYNET: xxxxx@mynet.com

Halen daha kontrol ediyorum, gelen giden yok (CD-Key daha gelmemiş?)

Yardm edin ne yapılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

arkadaşlar TTNET ile satn almıştım, ancak ADSL hesabı babamın üzerine olduğu için TTNET TEK ŞİFRE merkezinde de onun e-postası var...

Gel gör ki e-posta adresi de MYNET: xxxxx@mynet.com

Halen daha kontrol ediyorum, gelen giden yok (CD-Key daha gelmemiş?)

Yardm edin ne yapılabilir?

CD Keyimi kaybedersem ne yapacağım ?

Eğer 3Pay kanallarından birisini kullanmışsanız 3Pay’den destek@mikro-odeme.com ya da 0532 755 88 55 no’lu telefonu arayarak, Online İşlem Merkezi’ni kullanmışsanız 444 0 375’no lu telefonu arayarak yardım alabilirsiniz.

http://crysis.ttnetoyun.com.tr/faq'dan alıntıdır...

umarım yardımcı olabilmişimdir

• Herşeyi yaptım ama oyun TÜRKÇE degil sanırsam ? Englizce,Fransızca,İspanyolca falan var limited edition da...nasıl Türkçe olucak ?Japancanın altındakini seçtim bu arada...
    Edit:Oyuna girdim ve sorun düzeldi.Oyun Harika :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 24 Mart 2011; 11:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Herşeyi yaptım ama oyun TÜRKÇE degil sanırsam ? Englizce,Fransızca,İspanyolca falan var limited edition da...nasıl Türkçe olucak ?Japancanın altındakini seçtim bu arada...

C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2\gamecrysis2\Localized klasörünün içinde "Turkish.pak" var mı??
    Bi bak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 24 Mart 2011; 11:55:41 >
  • kredi kartı ile key nereden alabilirim?
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Limited Edition'da Türkçe dil seçeneği yok doğru mudur?
    Peki TTnet'ten indirdiğimiz hem normal sürüm hem de limited edition'ı aktif ediyoruz. Oyun Türkçe mi oluyor?

Son olarak acaba D&R siparişimi iptal edip TTnet'ten indirsem mi çok canım istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 24 Mart 2011; 12:19:13 >
  • indirmeni tavsiye ederim :) download hızı sabit hızlı bir şekilde iniyor

ayrıca ttnet sana 2 key yolluyor biri normali diğeri de LE .

limited editionda türkçe destek yok diye biliyorum ama normalin üstüne aktif edersen olabilir neden olmasın deneyince yazarım tekrar %90 dayım... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jok3rsitan

indirmeni tavsiye ederim :) download hızı sabit hızlı bir şekilde iniyor

ayrıca ttnet sana 2 key yolluyor biri normali diğeri de LE .

limited editionda türkçe destek yok diye biliyorum ama normalin üstüne aktif edersen olabilir neden olmasın deneyince yazarım tekrar %90 dayım... :)

O zaman iptal ediyorum D&R siparişimi, Limited edition daha iyi :)
  • tabiki arkadaşım hem ekstradan itemlere sahip oluyorsun hologram artı bir kaç item daha var hatırlamıyorum ... ttneti gram sevmem ama güzel kampanya yapmış :) hakkını vericeksin
  • TtNET in şu an satıp satmadığını iyi kontrol edin siaprişinizi iptal etmeden önce. Ayrıca limited edition sadece ön siparişe özel de olabilir, dikkat etmek lazım. (Ön siparişin kapandığını göz önüne alırsak)
  • evet arkadaş haklı olabilir ön sparişe özel de olabilir LE umarım iptal etmemişsindir :)

kontrol edersen daha sağlıklı olur senin için
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.