Şimdi Ara

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
1
Favori
26.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

hangisinin sorunlu yada bozuk oldugunu nasil anlayabilirim bir yolu var mı acaba?

Şöyle yap, ilkten 1. bin'i ve exe'yi farklı klasöre koy, ve çalıştır baktın hata vermedi ve 2.cd'yi yani 2. bin'i istedi, onuda aynı klasöre koy ve kurulama devam et, eğer hata verirse, sıkıntı 2. bin'dedir.
    Böyle deneye deneye sorunu bulabilirsin.

Sağolasın bilgi için. Senin dediğin gibi yapıyorum. 5.BIN dosyası bozuk heralde onu tekrar indirip deneyeyim. Çünkü yüklerken sırayla istiyor BIN dosyalarını. Benim dosyada en sonki dosya yani 5.BIN dosyası. Yinede sağol bilgi için yoksa tekrar hepsini indirecektim.

Önemli değil, başka bir sorun olursa yazabilirsin.

• Videos.pak ddiye hata veriyor yoksay diyorum sırayla bütün dosyalarda hata veriyor mübarek. Kafayı yedim resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuty34

Videos.pak ddiye hata veriyor yoksay diyorum sırayla bütün dosyalarda hata veriyor mübarek. Kafayı yedim resmen

Eğer hepsinde hata veriyorsa, hepsinde sıkıntı vardır. @Sercan Ç. arkadaşımızın 5. bin'i hata vermiş mesela.
    Bu indirmenin tam olarak tamamlanmasından yada sistemin bozuk veya eksik kaydetmesinden dolayıdır.
    Hepsi bozuksa eğer tekrar indirmek zorundasın.
  • quote:

quote:

Videos.pak ddiye hata veriyor yoksay diyorum sırayla bütün dosyalarda hata veriyor mübarek. Kafayı yedim resmen

Eğer hepsinde hata veriyorsa, hepsinde sıkıntı vardır. @Sercan Ç. arkadaşımızın 5. bin'i hata vermiş mesela.
    Bu indirmenin tam olarak tamamlanmasından yada sistemin bozuk veya eksik kaydetmesinden dolayıdır.

Biliyorum ya. Yani zaten şu downloaderin ipiyle kuyuya inilmeyeceğini baştan beridir biliyodum. Orbit nasıl orbitle indirsem mi ?

• quote:

quote:

quote:

Biliyorum ya. Yani zaten şu downloaderin ipiyle kuyuya inilmeyeceğini baştan beridir biliyodum. Orbit nasıl orbitle indirsem mi ?

Ben Internet Download Manager ile indirdim, hemde en hızlı şekilde indiriyor, sıkıntı yaşamadım hiç.
    Yada istersen FlashGet kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 26 Mart 2011; 8:25:45 >

• Kardeş 3. dosyada arıza çıktı hemen indiriyorum ellerin dert görmesin 1-2 de sorun yok 3'de var 3'den devam etmediği için 4'ü bilemiyorum deneyim görecem
  • quote:

Kardeş 3. dosyada arıza çıktı hemen indiriyorum ellerin dert görmesin 1-2 de sorun yok 3'de var 3'den devam etmediği için 4'ü bilemiyorum deneyim görecem

Önemli değil, başka bir sıkıntı olursa söylersin, yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla.
  • Sorun halloldu şuanda yüklüyor sorun çıkarsa burdayım yine
  • Güncellemeleri kendisi otomatik çekmiyor mu acaba?
  • quote:

Sende ki hatanın aynısı benim kuzenimde de var biz gidip D&R'den aldık aynı hatayı verdi ve yüklenmiyor ama sorunun ne olduğunu anlamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA060 -- 26 Mart 2011; 10:19:37 >
  • bu ttnet in allah bin belasını versin..insanı parasıyla kepaze etmek budur işte..akşam 6 saat mesai yaptım sırf bu objects.pak..videos.pak dosyaları için..arkadaşlar yardımlarınız için tşk ederim...başta inuy olmak üzere..
  • Kardes bende crysis 2 oyununu ttnetten aldım oyunu indirdim kurmaya başlıyorum sonlara doğru spanish.pak tan hata alıyorum yoksay diyorum turkish.pak tan hata geliyor oyun tamamı kurulana kadar hep hata burdaki partlardan benim sorunumun oldugu partı yenilesem olurmu acaba bide hangi partta benim sorunum solermısınız.
  • usta tam emin değilim ama 3.dosyada olabilir dil paketleri..ama dediğin gibi devamlı okuma hatası veriyorsa burdaki linklerden hepsini bir daha indir derim ben..ben öyle yaptım çalıştı..
  • allahımya adamlara bak türk oyununa yapmayın böyle bari ya oyunu bozuk veriyolar:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelgelir58

Kardes bende crysis 2 oyununu ttnetten aldım oyunu indirdim kurmaya başlıyorum sonlara doğru spanish.pak tan hata alıyorum yoksay diyorum turkish.pak tan hata geliyor oyun tamamı kurulana kadar hep hata burdaki partlardan benim sorunumun oldugu partı yenilesem olurmu acaba bide hangi partta benim sorunum solermısınız.

spanish.pak için 5.BIN dosyasını yeniden indirmen gerekli.

@İnuy dostum sağolasın. Senin dediğin gibi yaptım. Oyun yüklendi. Bende de russian.pak hata vermişti. Tek tek baktım. Russian.pak 5.BIN idi. Yeniden indirdim. Sorun düzeldi. Şimdi tek bir hatam var. Seri kodu kullanımda diyor.
  • kardes saolda ben baştan indirmeye baslamıstım oyunu tamamen sorun yoktur bundan ins.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

@İnuy dostum sağolasın. Senin dediğin gibi yaptım. Oyun yüklendi. Bende de russian.pak hata vermişti. Tek tek baktım. Russian.pak 5.BIN idi. Yeniden indirdim. Sorun düzeldi. Şimdi tek bir hatam var. Seri kodu kullanımda diyor.

O seri kodu hatasını bende almıştım, ama konunun başında "SERİ KOD KULLANIMDA" hatası alanlar bu yazıyı okusun. anlattığım gibi yaparsan sıkıntı kalmaz, ben öyle yaptım düzeldi.

quote:

Orijinalden alıntı: ecelgelir58

Kardes bende crysis 2 oyununu ttnetten aldım oyunu indirdim kurmaya başlıyorum sonlara doğru spanish.pak tan hata alıyorum yoksay diyorum turkish.pak tan hata geliyor oyun tamamı kurulana kadar hep hata burdaki partlardan benim sorunumun oldugu partı yenilesem olurmu acaba bide hangi partta benim sorunum solermısınız.

Arkadaşım konunun en başında .PAK hatalarının nasıl düzelileceğini gösterdim, oku öyle dene istersen, sorun düzelir merak etme.

quote:

Orijinalden alıntı: Zenapyus

bu ttnet in allah bin belasını versin..insanı parasıyla kepaze etmek budur işte..akşam 6 saat mesai yaptım sırf bu objects.pak..videos.pak dosyaları için..arkadaşlar yardımlarınız için tşk ederim...başta inuy olmak üzere..

Sen de üsteki arkaşa dediğim gibi yap.
    Kırmızı yazıyla yazdığım "Yüklerken .PAK veya benzeri hata alanlar bunu uygulayabilirler." altındaki alıntıyı okuyun, sorunu düzeltirsiniz elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 26 Mart 2011; 12:54:24 >

• object.pak hatası veriyor. ttnet ten indirdim. ilk kurulumda dosyayı bulmadığından oyunu yükliyemiyorum. ne yapmam gerekli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cide37

object.pak hatası veriyor. ttnet ten indirdim. ilk kurulumda dosyayı bulmadığından oyunu yükliyemiyorum. ne yapmam gerekli ?

Dosyaları nereye indirdin ki?
  • inuy kardes bu linklerde bi sorun yokdemi senin yazdığın yazıyı sonradan gördüm 4.partı indirmistim simdi 5.ciyi indiriyorum bu partlarda sorun cıkaz deyilmi? saolasın bu arada
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.