Şimdi Ara

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
1
Favori
26.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frécoß

]Yok oyun kapanmıyor. Orda kelimeyi yanlış kullanmışım. Yani oyun internetten düşüyor , multiden çıkıyor. Kaspersky ya da güvenlik duvarı ile alakalı bi durum olduğunu düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ecelgelir58

ya bide oyundayken mause cok titrio kendi kendine oyunda ekran titrio mause yzunden nasıl duzeltırım

Arkadaşlar, sayfanın başında SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER diye bir yazı ekledim.
    Orada bir kaç açıklama yaptım, sizin sorunlarınızın çözümü ise büyük bir ihtimal yeni yama ile düzelecektir.
    Beklemek zorundasınız malesef.

• Bakıyorum konu uçmuş Sabit konu olmalı bence
  • Ben Limited edition olarak almışım, keyi girdim onayladı ama multiplayer'a girince herhangi bir bonus göremiyorum ?

ne yapmam gerek arkadaşlar ?
  • LE key şansa mı geliyor? Bana sadece bir key geldi.
  • inuY kardes su uptatenin ne zaman çıkacagından haberin varmı yoksa belli deyilmi oynuyoz aadamları vuruoz oyundan atıp levelimiz gidiyor of of
    oyundan atıyor derken single playeri kastedmedim multiyi kayteddim bu arada sunucuya giriyorum oynuyorum vuruyorum sonra bağlantı kesidi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelgelir58 -- 28 Mart 2011; 1:37:28 >
  • Oyun güzel olmuş. Yüklemede sorun yaşayanlar , iki-üç kere deneyin yüklemeyi. Bende 3. de oldu, sorunsuz oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelgelir58

inuY kardes su uptatenin ne zaman çıkacagından haberin varmı yoksa belli deyilmi oynuyoz aadamları vuruoz oyundan atıp levelimiz gidiyor of of
    oyundan atıyor derken single playeri kastedmedim multiyi kayteddim bu arada sunucuya giriyorum oynuyorum vuruyorum sonra bağlantı kesidi diyor

Belli değil arkadaşım, benimde haberim yok tarih olarak, ama yakın zamanda çıkar elbet.

quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

LE key şansa mı geliyor? Bana sadece bir key geldi.

Şansa değil, oyunun çıkış tarihinden önce alanlara özel kampayandır.

quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Ben Limited edition olarak almışım, keyi girdim onayladı ama multiplayer'a girince herhangi bir bonus göremiyorum ?

Kullanıcı adı aynı mı mycrysis.com'dakiyle oyuna girdiğin ID?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 28 Mart 2011; 9:05:24 >

• Hesabimi degistirdim artik oynayabiliyorum cok sukur ama limited edition promo kodunu onceki hesapla actigimdan oturu bonuslar orda kaldi hic oynamadigim halde... Ne kaybettim simdi ben o bonuslarda neler var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLex20*

Hesabimi degistirdim artik oynayabiliyorum cok sukur ama limited edition promo kodunu onceki hesapla actigimdan oturu bonuslar orda kaldi hic oynamadigim halde... Ne kaybettim simdi ben o bonuslarda neler var acaba ?

Bonus XP: Oyuncular çokluoyuncu savaşlarına, 5 hazır sınıfa da erişim sağlamaya yetecek kadar tecrübe puanına sahip olarak girecekler.
    · SCAR Hologram Decoy: Bu özel SCAR eklentisi ile oyuncular hologram görüntüleri ile düşmanlarını şaşırtabilecekler.
    · SCAR Weapon Skin: Bu dijital kamuflaj kabuğu sayesinde oyuncular oyundaki en popüler saldırı tüfeklerinden birini kişiselleştirebilecekler.
    · Platinum Dog Tag: Bu özel, eşi olmayan künye Crysis 2 çokluoyuncu modunda toplanabilecek 250'nin üzerindeki künyeden farklı olarak sizi savaş alanındaki diğer oyuncular ayıracak.

Bunları kaybettin sadece.

• Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Ben Limited edition olarak almışım, keyi girdim onayladı ama multiplayer'a girince herhangi bir bonus göremiyorum ?

Kullanıcı adı aynı mı mycrysis.com'dakiyle oyuna girdiğin ID?

Aynen öyle, EA download manager'da limited edition olarak görüyor.Ama multiye girince lvl 1 ve herhangi bir ekipman açılmamış...
  • Aslinda mycrysis`in hatasi account alip direk ona actim promo kodunu, ama bilirsin belki mycrysis bazi hesaplari acmiyor hata veriyor. O hesabimda da aynen oyle oldu ve bende hesabi silip baska bir mail adresiyle yeni bir account aldim. Dogal olarakda promo kodu obur hesapta bos yere heba oldu... Yapilacak birsey varmidir ?
  • quote:

Aslinda mycrysis`in hatasi account alip direk ona actim promo kodunu, ama bilirsin belki mycrysis bazi hesaplari acmiyor hata veriyor. O hesabimda da aynen oyle oldu ve bende hesabi silip baska bir mail adresiyle yeni bir account aldim. Dogal olarakda promo kodu obur hesapta bos yere heba oldu... Yapilacak birsey varmidir ?

O key bir kere kullanıldı mı, başka bir hesapta kullanamazsın malesef.

quote:

Aynen öyle, EA download manager'da limited edition olarak görüyor.Ama multiye girince lvl 1 ve herhangi bir ekipman açılmamış...

Çoklu Oyuncu'da MyCrysis'i tıkla, resimde gördüğün gibi "Hediye Kodu Gir"i tıkla Evet yap, bir de öyle dene istersen, açıkcası sorunun ne olduğunu anlamış değilim.

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ]

• quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

Aslinda mycrysis`in hatasi account alip direk ona actim promo kodunu, ama bilirsin belki mycrysis bazi hesaplari acmiyor hata veriyor. O hesabimda da aynen oyle oldu ve bende hesabi silip baska bir mail adresiyle yeni bir account aldim. Dogal olarakda promo kodu obur hesapta bos yere heba oldu... Yapilacak birsey varmidir ?

O key bir kere kullanıldı mı, başka bir hesapta kullanamazsın malesef.

quote:

Çoklu Oyuncu'da MyCrysis'i tıkla, resimde gördüğün gibi "Hediye Kodu Gir"i tıkla Evet yap, bir de öyle dene istersen, açıkcası sorunun ne olduğunu anlamış değilim.

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ]

Evet bunların hepsini yaptım.Kodu kullanmışsın diyor.Sadece bir tane hesabım var ama hala aktif değil....
    Crysis 2 nin forumlarına bakınca o dertten muzdarip bir kaç kişi daha var.. Neyse bekleyip görücez..

• mycrysis cok feci cuvalladi, promo code ve hesap hatalari herkezin basini agritti...
  • quote:

Evet bunların hepsini yaptım.Kodu kullanmışsın diyor.Sadece bir tane hesabım var ama hala aktif değil....
    Crysis 2 nin forumlarına bakınca o dertten muzdarip bir kaç kişi daha var.. Neyse bekleyip görücez..

MyCrysis'de yaşanan sorunlar var tabi ki, bir kaç yabancı forumda da gördüm, kimileri kullanıcı bile oluşturamıyor, zamanla rayına girecek bir durum. Beklemek lazım.
  • Anlamadığım nokta,Neden böyle kod karışıklığı yaptılar...

-Kendine güzelce bir account aç
    -Sonra sayfadan seriali gir.
    -Oyunu aç login ol
    bitti....

Yok kodu oyuna gir, çık LE serialini siteye gir... Geri gel login ol... Multi Keyini gir....

Öhey....
  • quote:

Anlamadığım nokta,Neden böyle kod karışıklığı yaptılar...

-Kendine güzelce bir account aç
    -Sonra sayfadan seriali gir.
    -Oyunu aç login ol
    bitti....

Yok kodu oyuna gir, çık LE serialini siteye gir... Geri gel login ol... Multi Keyini gir....

Öhey....

Belki de güvenlik konusunda açık vermemek için böyle bir duruma başvurdular ama demek ki sistem tam oturmamış durumda.
    Yakında sorunsuz bir şekilde oynanabilecektir, bekliyoruz herkes gibi.
  • Bana bir tane key yolladılar hocam? Limited Edition keyi bulunmamakta? Normal aktive keyi var sadece?
  • Hatta buyrun SS;

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

Bana bir tane key yolladılar hocam? Limited Edition keyi bulunmamakta? Normal aktive keyi var sadece?

Çünkü oyun çıkış tarihi veya çıkış tarihinden sonra satın almışsın.
    Çıkmadan önce satın alanlara Limited Edition key'i veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.