Şimdi Ara

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
1
Favori
26.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1881-193∞
  • ya biri cevap versin multiye giriyorum hic server yok nasıl yapıcam off biri lütfen yardım etsin
  • Oyunu kurup update edin.Sonra oyuna Crysis2Launcher.exe ile girip içinden mycrysis'a üye olun size verilen keyi girin.Ben böyle yaptım.Linkleri yollayan arkadaşa çok teşekkürler.Ben Jdownloader ile indirdim.Hiçbir sorun olmadı.Direk multiye daldım :) Acemilik ama single bitireyim önce :)

1881-193∞
  • Tüh Limited Edition key gelmedi...

1881-193∞
  • Oyunu yüklerken yarısında hata verdi. Bir part hatalımı indi acaba?

Orijinalden alıntı: ecelgelir58

ya multi için oyunu ilk sayfadakiylemi update edicez

Evet arkadaşım, v1.1'i indirip kur.

Orijinalden alıntı: dubambi

Bende şöyle bir sorun var oyun içinde bazen çok nadir siyah karelenmeler oluyor oyun içindeki karekterlerin hemen yanında bilgisi olan yada başka başına gelen varmı ?

Bir resim koy bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: Destny

arkadsım eklemıs oldugun dıl dosyasını ındırdım defaultlang dosyası yoktu kendım olusturdum ıcerıgını edıtleyıp kaydettım oyun turkce ama ara vıdeolarda bazı yerler mesela oyun sonundakı vıdeolar fılan yabancı hatta bazı yerlerde turkce ses gelmıor sadece altyazı var bu sorunu nasıl halledebılırız ?

Arkadaşım bende her hangi bir sorun yok, belkide vardır bilmem. Bir çözüm bulamadım onun için şimdilik

quote:

Orijinalden alıntı: losthell

2 sorum olacak ;

1.si satın alınan oyunun key'i torrent sitelerinden indirilmiş oyuna uygulanabilirmi, crack yapılmamış haline?

2.si bu key ile crysis'i steam'e ekleyebilirmiyiz?

1. Uygulanabilir.
    2. Denemedim, ama mantıken olabilir.

• Ya bi ana makine ile bağlantı kurulamadı diyo , alt+tab yapıyorum hem internet gidiyo hem oyundan düşüyorum. Anlayamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 27 Mart 2011; 15:35:47 >

1881-193∞
  • inuY kardes saol multiye girdimde simdide görünmezken üstümde ismim yazıyor hemen vurorlar of

inuY kardes saol multiye girdimde simdide görünmezken üstümde ismim yazıyor hemen vurorlar of

O oyunla alakalı bir durum, yani oyunun özelliği, eğer görünmezken adama çok yakınsan ismin gözükür.

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Ya bi ana makine ile bağlantı kurulamadı diyo , alt+tab yapıyorum hem internet gidiyo hem oyundan düşüyorum. Anlayamadım...

İşletim sisteminle ve internetinle ilgili bir sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 27 Mart 2011; 18:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

inuY kardes saol multiye girdimde simdide görünmezken üstümde ismim yazıyor hemen vurorlar of

O oyunla alakalı bir durum, yani oyunun özelliği, eğer görünmezken adama çok yakınsan ismin gözükür.

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Ya bi ana makine ile bağlantı kurulamadı diyo , alt+tab yapıyorum hem internet gidiyo hem oyundan düşüyorum. Anlayamadım...

İşletim sisteminle ve internetinle ilgili bir sorun olabilir.

Windows 7 Ultimate 32 bit ve internette kopma vb gibi bir sorun yok. Zaten internetin gitmesi sadece crysis teyken oluyor.

1881-193∞

• Windows 7 Ultimate 32 bit ve internette kopma vb gibi bir sorun yok. Zaten internetin gitmesi sadece crysis teyken oluyor.

Oyunla alakalı olabilecek sorun değil ki bu durum ama.
    Oyunun kapanması belki oyunla alaka olabilir, ama internet gitmesi olanaksız.

Windows 7 Ultimate 32 bit ve internette kopma vb gibi bir sorun yok. Zaten internetin gitmesi sadece crysis teyken oluyor.

Oyunla alakalı olabilecek sorun değil ki bu durum ama.
    Oyunun kapanması belki oyunla alaka olabilir, ama internet gitmesi olanaksız.

Yok oyun kapanmıyor. Orda kelimeyi yanlış kullanmışım. Yani oyun internetten düşüyor , multiden çıkıyor. Kaspersky ya da güvenlik duvarı ile alakalı bi durum olduğunu düşünüyorum.

1881-193∞
  • ya bide oyundayken mause cok titrio kendi kendine oyunda ekran titrio mause yzunden nasıl duzeltırım
    "Vergi gelmeden almak lazım. Ne vergisi gelir bilmiyorum ama geleceğini garanti edebilirim." ünlü filozof samsunum55
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.