Şimdi Ara

Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
29.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum çok sağol hakkaten tadını çıkarmak için ne yapsam diyordum 10 numara paylaşım bu
  • 1.6 versiyonu çıktı

http://www.multiupload.com/PYFU73EHF3

Buna göre yeni grafik ayar seçeneği olan Extreme gelmiş. Ayrıca ekstra seçenekleri de koymuşlar.
  • Deneyipte performans açısından farkedebilecek düzeyde bir optimizasyon yakalayan oldu mu?Ben farkı kombinasyonlar denedim fakat aldığım FPS değişmedi.
  • Oyun 1. veya 2. oyun kadar güzel gelmedi açıkçası bana. Bu yüzden pek grafikte aramadım oyunda malesef. özellikle ilk oyundaki tutorial tarzı bölümü geçipte karşımızıa ilk güneşim çıktığı bölüm kadar zevk veren bir bölüm yoktu 2. oyunda
  • şu ufak tefek sorunları giderilmiş online sorunları çözülmüş olduğunda ve dx11 yaması gelmiş olduğunda bende key alıp dalacağım oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 27 Mart 2011; 22:44:13 >
  • Teşekkür ederim.
  • 1.2 le 1.6 nın ne farkı var
  • Bu oyun ıcın ormanda gecen bır mod yapılmalı.Crysis 1 ıle kıyaslamak ısıyorum ormanı
  • Bu program tırt ya hiçbir etkisi yok Az önce tüm ayarları extreme yaptım AA'yı da 4x seçtim çok daha akıcı oldu oyun grafiklerde de bir değişme olmadı. Sadece Blur kapatma özelliği çalışıyor o da önemli bir özellik dönüşlerde kasıyor hissini azaltıyo
  • bende 1,3 versiyonu var denedim tüm ayarları çalışıyor ama direk burdan girmek gerekiyor oyuna
  • ayarları "extreme"de ve "full hd" oynamak için en az 2 tane gtx580 lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpclient

ayarları "extreme"de ve "full hd" oynamak için en az 2 tane gtx580 lazım

2 tane 6870 veya 6950 yeter diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpclient

ayarları "extreme"de ve "full hd" oynamak için en az 2 tane gtx580 lazım

Hocam 8800GT 512MB - E7300 2.66Ghz - 3.5GB Ram ve Win7 32Bit ile 1920*1080(full hd) ve ekstrem ayarlarında ortalama 17fps alıyorum yani benim düşüncem GTX280,GTX295,GTX460,GTX470 gibi kartlarla oyunu full hd ve ekstrem ayarlarda oynamak mümkün..
  • Eve gidince mutlaka indiricem
  • Mesajım bulunsun eve gidince bakıcam.
  • tavsiyem kullanmayınız. DX11 geldikten sonra bunu dahada güzelleştirecek olan configler kullanrısınzı yakın gelecekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

tavsiyem kullanmayınız. DX11 geldikten sonra bunu dahada güzelleştirecek olan configler kullanrısınzı yakın gelecekte.

İnşallah öyle olur ben de dx11 oynamak istiyorum.
  • Yabancı forumlarda dx12 oynayanlar var, türkçe versiyonda çalışmıyomuş
  • Eğer benim gibi sadece FOV oranını değiştirmek isteyen olursa bu programa gerek duymadan oyunun kurulu olduğu klasördeki system.cfg dosyasına aşağıdaki kodları ekleyip fov ayarını da diledikleri gibi değiştirerek kullanabilir.

cl_fov=65
    pl_movement.power_sprint_targetFov=65

bu komutları konsoldan girmek de işe yarıyor ama açıp kapatınca normale dönüyor.
  • autoexec.cfg dosyasını göremedim..ve bu programı kullandıgımda iilk oyuna girdiğinizde ayarlar etkin oluyor fakat oyun esnasında yenıden yükleme yaptıgınız da(öldüğünüzde) bu sefer oyun içerisinde ki orjınal ayarlar etkin oluyor..vs vs..

patch beklemek en iyisi sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.