Şimdi Ara

Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
29.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu crysis 2 klasörü dediğiniz program filestes'taki klasör mu yoksa oyun save dosyalarının saklandığı crysis 2 klasörü mü?
  • söylenenleri yapmama rağmen hiç bir fark göremedim. sağlam bir yamaya pek benzemiyor. ayrıca bu kadar da dar grafik ayarı sunulmazki oyuncuya. 3 seçenek.......
  • Bende kesinlikle işe yaramadı.Hepsini medium yaptım aa ve af yi tamamen kapattim ve acayip bir kalitesizliğin yanı sıra fps 30 un üstüne çıkmadı.Gamer'a aldım daha kaliteliydi ve fps arada 60'a bile çıkıyordu.Zaten o normalde alıştığım fps idi.
  • bu ne yahu her gün yeni versiyon çıkıyor.

bu arada bana oyunda görüntü biraz bulanık gibi geliyor en yüksek ayarlarda dahi.
  • ya şu programı kullanmayın çok amatörce... gidin custom cfg lerde bulun yazın system.cfg yada autoexec.cfg diye öyle oynayın.
  • Ben bunu kullanıyım dıye orjinal cfg'yı kaybettım. Bana orjınalını atabilecek varmı. Kararlı(en son ayarın adı iste) ayarda kayıtlı olan.
  • Bu ayarlar mevcut oyun ayarlarından daha iyi performans veriyor mu?
  • Paneldeki sistem ile 1920 1080de hardcore ayarlarda çok rahat oynuyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 30 Mart 2011; 11:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı)

Evet yukarıdaki ayarları özelleştirerek kendinize uygun kalite/performans ayarını yapabilirsiniz.

Yapılması gerekenler:

1-) Dosyayı istediğiniz klasöre çıkarın.
    2-) Crysis 2 klasöründeki autoexec.cfg dosyasını başka bir yere yedekleyin ve o klasörden silin. Eğer dosya yoksa bu adımı geçin.
    3-) Varsa eğer autoexec.cfg etki eden tüm kısayolları silin.
    4-) Crysis2AdvancedGraphicsOptions.exe dosyasına çift tıklayın, ana klasörü seçmeniz istenecek
    oyunun kurulu olduğu yeri seçin.
    5-) En uygun ayarlarınızı yapın. Apply dediğinizde autoexec.cfg dosyası oluşturulacaktır.
    6-) Ayarları yaptıktan sonra tekrar bu programa girmeniz gerekmez normal kısayoldan da girebilirsiniz. İyi oyunlar.

1.7 Versiyonu Çıktı:

http://www.multiupload.com/XHG0FWGE4V

cok tşkler ,sadece bir ricam var sağ tarafdaki araylar ne işe yarıyor ve altındakı acıklaya bilirmi en azından ne yaptığımızı anlayalım
    tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAKA -- 30 Mart 2011; 16:32:42 >

• bence çok güzel bi program. performansı fazla etkilemese de hdr efektlerinin kapatılması benim için yeterli. hdr, post process, bloom tarzı efektlerden nefret ediyorum. ayrıca bir bilgi vereyim size, yakınınızda patlama olduğunda ekran kararıyorsa motion bluru 1 konumuna getirin.

edit: 1 değil 2 konumuna getirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat2019 -- 30 Mart 2011; 18:41:40 >
  • Steam'den ban hammer'ı yemeyiz değil mi?
  • hdr ve bloom efekti very high ayarlarda tam olarak kaçta? (bu tool u kullanmadan) hdr açıp kullanmak istiyorum.
  • 1.7 versiyondaki özelliklerle oyundaki özellikler aynı. Diğerlerinde yinede low medium falan da vardı.
    @Bu arada ben çözünürlüğü yükselttiğim zaman akıcılık gidiyor. 800*600 de oynuyorum. 1024*768 yapayım diyorum yine olmuyor. Akıcılık gidiyor. High ve very high ayarlarda 800*600 ile gayet akıcı oynuyorum. Low(eski versiyonlarda vardı bu ayar) ayara getireyim diyorum 1280*800 çözünürlük yapayım diyorum yine aynı illaki 800*600 olmalı. Anlamadım gitti. Bu ACBde de böyle illaki 800*600 olmalı akıcı olması için. Yeni nvidia sürücü çıkmış birde onu deneyim ne olacak. Bir akıl verin arkadaşlar.
  • Single da iyi güzel de , multiye girdiğimde gene eski ayarlara dönüyor.Neden kaynaklı bu acaba ?
  • bende bunu arıyodum süper oldu :)
  • Arkadaşım oyunu indirdim,girdim ama oyunda hiç kasma yok iken Adam yürümüyo,ayaklarının kımıldadığını görüyorum ama ilerlemiyo sanki 15 aylık cocuk gibi emekliye emekliye gıdım gıdım ilerliyo,Adamın arkadaşları "hadi ilerle ilerle" diyip el kol hareketlerinde bi anormallik yani yavaşlık söz konusu bile değil,nasıl bir sorun anlamadım
  • Arkadaşlar bendede pek akıcı değil görüntü ayarların aynısını yaptım yani pekte bi bilgim yok. Ekran kartı AMD Radeon HD 6900 seri. 1 gb
  • arkadaslar oyun sorunsuz sekilde akıcı şekilde oynuyorum fakat öldükten sonra oyun yüklemesinde oyun donuyor.
  • arkadaşlar bu ultra confing 1.7 ayar yapıp start dediğimde hata veriyor
  • bişe soracam

bu hardcore ayardan daha iyimi ayar yapıyor yoksa en fazla o kadar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.