Şimdi Ara

Crysis 2 DX11 Ultra Upgrade Sonuçlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
23.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1080p en en yüksek ayarlarda 3 updatede yapılmış olarak dx11de söylüyorum imzamdaki sistemle.

1) multiplayerda tesell. bişey yok! duvarlar dümdüz.. singleda var herlade tüm özellikler ama bilmiyorum orda bakmadım daha teyit edecek olan varsa söylesin.
    2) gpu kullanımı berbat olmuş %60 ve 25 fps veriyor.. optimize berbat driver patch lazım böylelkikle 30-40 fps rahat bulması laızm gtx 460lar olmaz böyle çünkü

izlenimelrim bunlar
  • hadi bakalım şimdi gtx480 ve i5 760 ın gerçek gücünü göreceğim
  • Birazdan off çok kasıyor optimizasyon berbat diyenler gelir..
  • İmzamdaki sistem ile deneyeceğim birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Birazdan off çok kasıyor optimizasyon berbat diyenler gelir..

evet öyle. daha önce %99 olan gpu usageim birden %60lara düştü ve 25 fpsye çakıldı .. bunun tek bir sorumlusu var oda optimizasyon.

edit: beyler az fps/düşük gpu kullanımı alanlar. vsynci açıp kapasınlar yada Is VSync enabled, as i've also heard forcing Triple Buffering can help solve low framerate/GPU Usage. bunu uygulasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 27 Haziran 2011; 23:45:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İmzamdaki sistem ile deneyeceğim birazdan.

sonucu bekliyorum goldpunch , bende dx 11 patch sonrası crossfire ( 5850 CF )devre dışı kaldı .. sende durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 27 Haziran 2011; 23:48:53 >
  • GTX 460 ultra 1080p 33fps stabil

bu da ilk benchmark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 28 Haziran 2011; 15:56:16 >

• Bu benchmarkı nereden açtınız acaba ?
  • MSI 6850 Cyclone Power Edition 1000/4800 hızındaki kartımla 25-35 fsp arası hız aldım daha önce 50-60 civarı gidiyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu benchmarkı nereden açtınız acaba ?

sonucu bekliyorum goldpunch , bende dx 11 patch sonrası crossfire devre dışı kaldı .. sende durum nedir ?
  • @herkes:

düşük kullanım sorunu low gpu usage olan herkes vsync i kapasın ( turn vsync off )ve FPS yi kilitlesin ben şahsen 30a kilitledim en düşük akıcılık sınırı 30 FPS daha aşağısına kilitlemeyin.
  • Arkadaşlar yeni patch crysis 2 dizinini görmemişti, uninstall yapıp tekrar yükledim.

Crysis 2 yi kaldırırken kodu deaktif yapmadığım için oyunu açamıyorum. Keyin kullanma hakkınız bitmiştir uyarısı alıyorum.
  • bu üçü hangi sıra ile yükleniyor? ayrıca @X-FI arkadaşın fps ye sabitleyin dediğini nerden yapıyoruz?
  • DX 11 yaması için ilkini yüklesek yeterlimi yoksa görüntü kalitesinden ödün vermemek için üçünüde yüklememiz mi gerekiyor? Ayrıca oyunu şimdi çalıştırmayı denedim ve kendisi update yapıyor acaba bu yaptığı update üçünü de kapsıyor mu?
  • konyu açan arkadaş yüklemeler nasıl yapılacak,hangi sıra ile yapılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

konyu açan arkadaş yüklemeler nasıl yapılacak,hangi sıra ile yapılacak?

hocam ilk 1.9 u yüklemek zorundasınız diğer ikisinin bir sırası yok
  • crytek ekran kartı sattırma komitesi gine devreye girmiş ve mükemmel bir pack hazırlamışlar..

hadi hep bereber gidip gtx590/gtx580 alalım..
  • gereksiz bence...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.