Yüzbaşı
12 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 76 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar kulaklığım eskidiği için yeni bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Çok aşırı özelliklere ihtiyacım yok ama bu fiyat seviyesinde olabilecek en iyisini arıyorum.Yani kablosuz al flan demeyin ihtiyaç duymuyorum :D Amazon'dan alacağım. 3 tane kulaklık arasında siz hangisini seçerdiniz ? Aslında ben seçimimi yaptım ama sizinde fikirlerinizi değerlendirmek istiyorum.

1.Logitech G35 - 80 dolar
2. Turtle Beach Ear Force Recon 320 - 70 dolar
3.Plantronics Gamecom 780 - 60 dolar
Merhaba arkadaşlar.

GTA 5'i bilgisayarda oynayanlar için bir liste yapalım diyorum. Böylece Online'da herkes daha kolay bir şekilde birbirini bulabilir.Social Club isimlerinizi adınız-soyadınızla birlikte bana iletirseniz Alttaki listeye isimlerinizi eklerim.

Grand Theft Auto 5 Oynayanlar

Gökay Aktan - gokayaktan
Enes Küçükpehlivan - chosen0nee
GiyotinBaba
erol_008
anilionn
Merhaba, 3 yıldır Canon 1100D kullanıyorum.Fotoğraf kalitesi beni yeterince tatmin ediyor bu yüzden üst modele geçmeyeceğim ama bu ufak DSLR bile bazen taşınması çok zor bir hal alabiliyor. Bu yüzden evden dışarı çıkarken ya da gezilerde yanımda kolayca taşıyabileceğim bir makine arıyorum. İki seçenek arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

1. Aynasız makine alıp 1100D'nin video eksikliği ve taşıma zorluğunda kurtulmak. (Eos M yada Samsung NX3000 vs...). Tabi böylece aynı tarz fotoğraf çekebilen iki farklı makine olmuş olacak elimde.
2. Zaten DSLR makinen var profesyonel çekimleri onunla çek(öyle günlerde bi zahmet taşı). Günlük kullanacağın cihaz da GoPro HERO 4 Silver olsun.Hem gezilerde hemde günlük hayatta eğelenceli kareler yakala. DSLR dışında yeni tadlar tat. Ayrıca geniş açı fotoğrafları çok severim gidip bir Tamron 11-16 almaya kalksam o da gopro fiyatı.

Biliyorum elmayla armutu karşılaştırıyorum ama bilemedim.Siz hangisini alırdınız merak ettim soriyim dedim =)
Merhaba arkadaşlar forumda The Crew kulüpleri mevcut fakat Facebook'ta bu tarz bir grup göremediğim için böyle bir kulüp kurdum. Herkesi bekleriz.

https://www.facebook.com/groups/thecrewoynayanlarkulubu/
Merhaba arkadaşlar bu aralar Seat Ibıza almayı düşünüyorum.2. el ve 0 olarak pek çok araba araştırdım. Şu an en çok aklıma yatan araç bu oldu.45.500 tl kampanyalı fiyatı.1.2tsi 105bg ve Style donanım.

Öncelikle 1.2TSI 105bg motoru kullananlar motorun uzun vaadedeki durumu ve servisi hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim.Ayrıca araçla ilgili söyleyebileceğiniz başka birşey varsa yorumları bekliyorum.DSG konusuna gelirsek baştan söyliyim evet arıza yapıyormuş ama hem 2013 sonrasında düzeltildiği söyleniyor hem de bu kadar çok satan bir şanzıman olmasına rağmen arıza yapanların oranı düşük kalıyo (satış rakamlarına kıyasla)
merhaba arkadaşlar basit ev işlerinde kullanmak için bazı el aletleri alacağım.Öncelikle Matkap hangi marka alınmalı? nelere dikkat etmeliyim? Çok üst düzey birşey aramıyorum ama lazım olduğunda da gücü az gelmesini yada çabuk bozulmasını istemem.Aynı şekilde şarjlı tornavida da bakacağım galiba bunlarda pile dikkat etmek gerekiyormuş ama bazılarının fiyatı çok yüksek bazılarıda çok düşük. hangisini almam doğru olur. Bu konulara baya uzak birisiyim de yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşıma önümüzdeki 5 yıl güncellemeye gerek duymayacak bir sistem toplamaya çalışıyoruz. Ama bir konuda anlaşamadık.O, işlemciyi yükseltip ekran kartını düşürmek istiyor çünkü ileride işlemcinin yetmemesi gibi bir durumla karşılaşmak istemiyor.Bende benim önerdiğim işlemcinin zaten uzun süre yeteceğini ve yeni oyunların artık daha çok ekran kartı kullandığını söylüyorum. Oyun ağırlıklı bir sistem olacak ve uzun bir süre güncellenmeyecek şekilde aşağıdakilerden hangisini seçersiniz? Asıl olarak işlemci, anakart ve ekran kartına yoğunlaşırsak seviniriz. Diğer bileşenler için öneriniz varsa önerilere açığız

Bu bileşenler Cooler Master HAF X'e toplanacak. Kasa şu an boş yatıyor

1. Sistem (benim önerdiğim)

İşlemci: İntel Core i5 4690K
Anakart: MSİ Z97 Gaming 5
Ekran Kartı:Powercolor R9 290 TurboDuo (stoklarda olursa MSI GTX970 GAMING alınacak)
RAM: Gskill 8x2GB 1600MHz CL9
PSU: Corsair CS750W modüler
Soğutucu: Corsair H100i
Harddisk: WD 1TB Black

TOPLAM: 3729TL

2. Sistem (arkadaşımın istediği)

İşlemci: İntel Core i7 4790K
Anakart: MSİ Z97 Gaming 7
Ekran Kartı:Powercolor R9 285 TurboDuo
RAM: Gskill 8x2GB 1600MHz CL9
PSU: Corsair CS750W modüler
Soğutucu: Corsair H100i
Harddisk: WD 1TB Black

TOPLAM: 3756TL
Merhaba arkadaşlar. Bir anakartın uzun süre çalışabilmesi için hangi özelliklere sahip olması gerekir. Arkadaşa anakart alıcaz ama mesela 2 hafta aralıksız çalışabilmesi lazım. Bi nevi server gibi.Mesela bende MSI Gaming 5 var bu anakart böyle bir çalışma sonucunda sorun çıkarır mı ? OC ve Oyun anakartı olduğı için dayanıklı olacağını düşünüyorum ama yinede soriyim dedim.
Arkadaşlar Corsair Graphite 600T kasama modifiye yapmayı düşünüyorum eğer şu CNC Plexi kesim işinide halledebilirsem Proje bölümünde detaylı açıklama yapacağım ama İstanbul Anadolu yakasında CNC Plexi kesimi yapan yer var mı? Ben AutoCAD'de tasarlayıp vericem onlar CNC'ye aktarıp kesicek. Özellikle CNC istememin sebebi tam olarak doğru kesim olmasını istiyorum üzerine pek çok delik açılacak elle tam olarak doğru yapmak fazlasıyla zor olur.
Merhaba Corsair H80i soğutma kiti aldım ve tüm kontrolleri yapmak için Corsair Link yazılımını kurdum ama yazılım soğutma kitimi kontrol etmiyor ve led rengini değiştirmiyor.Soğutucuyu tanımıyor yani.Bunun çözümü nedir ?

İnternette bulduğum kayıt defteri düzenleme yöntemini ve tüm Corsair Link versiyonlarını denedim.Anakarttaki tüm USB slotlarını ayrı ayrı denedim sonuç yine aynı.Şu an fan kontrolcüden ayarlıyorum ama varmıdır bunun bi çözümü. Galiba Windows 8.1'de böyle bir sorun varmış.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
Samsung NX3000 + Zenit 12XP + 16-50mm f/3,5-5,6 Power Zoom ED OIS + Helios 44mm f/2
Carraro Track 712 + Samsung Galaxy Note4/Note3/Note1-Xiaomi Mi Mix + Lenovo Z500
Intel 4690K + MSI Z97 Gaming 5 + MSI GTX970 Gaming 4G + Corsair H80i + Corsair 4x4GB Vengeance Pro 1866mhz + Corsair Graphite 600T White + Corsair Gaming Series 600w + Corsair GS 128GB SSD + WD 1TB Black + WD 2TB Green HDD + Logitech G510 + Logitech G300 + Logitech F710 + AOC i2757FM (27inç)
2014 Seat Ibiza Style 1.2TSI - DSG
Hakkımda:
Samsung NX3000 - Zenit 12XP - 16-50mm f/3,5-5,6 Power Zoom ED OIS - Helios 44mm f/2
Carraro Track 712 Samsung Galaxy Note4/Note3/Note1 Lenovo Z500
Intel 4690K MSI Z97 Gaming 5 MSI GTX970 Gaming 4G Corsair H80i Corsair 4x4GB Vengeance Pro 1866mhz Corsair Graphite 600T White Corsair Gaming Series 600w Corsair GS 128GB SSD WD 1TB Black WD 2TB Green HDD Logitech G510 Logitech G300 Logitech F710 AOC i2757FM (27inç)
2014 Seat Ibiza Style 1.2TSI - DSG
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Seat
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
gokayaltf4
TV
TV
Ses Sistemi
Creative
Tablet
Samsung Galaxy Note
Notebook
Lenovo
GPS, Navigasyon
Garmin
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Dünyadan Futbol
Galatasaray
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
MSI
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 998
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 18.243 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 118 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.