Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
252.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patch tam bir balon , eskiden arada bir nano katolizor u tam topluyordum şuan hiç toplayamıyorum
  • 1.2 patch ile korsan olarak multiye girilememekte heralde. orj alanlar rahatlamıştır heralde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

bir patch hiç bir işe yaramaz mı yaw? 2 saat oynadım 7 ayrı serverda 5 tane aimbot hilecisi denk geldi,üstelik kicklenme banlanma falanda olmadı.Bir daha 2-3 ay beklerim Crytek oyunu almak için ya da almam.
    Hileci oyundan çıkmasın/çıkarılamasın, biz çıkalım mecbur,birde server arayalım,ne ala ne ala.Oyla kicklenme koyun madem beceremiyorsunuz siz, biz hallederiz.

Oyunda en azından punkbuster olsa oda yok.
  • arkdaşlar bu hileleri nerenden bulabilriiz..bizde yapalım..zatenbir xp toplayamadım..devamlı kopuyor ve baştan kazanmak zorunda kalıyrum..crytek counter tarzı bir efsdane olamya çalıştı bu yuzden bilerek hile için açık kapılar bıraktı..kim ne derse desin..bana crytek savunan zırvalıklarda yapılmasın oyun bilerek hileye karşı açık bırakıldı..nasılsa cryte 3 oyun dunyasında oyunu çıkardı ve zarar yapmayacapını biliyordu..

bazan ev arkadaşlarıyla half-life atardık oyun çıkalı ne kadar sure oldu ama half-life crossfire haritasındaki eğlenceyi hiçbir oyundan alamadım ve göremedim..hala eğlenceli hala dinamik geliyor..umarım sierra firması half-life ve counter strrike oyunlarını yeni dokularıyla tekrar sunar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 6 Nisan 2011; 2:04:19 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=SjNB-zMsaNk

Kırmızı ve yeşil gözlükle bakın. Bu şekilde 3D gözüküyor. Çoğu Kırmızı ve Yeşil gözlükden daha başarılı.

National Geographic belgesel seti vermişti Hurriyet onda 2-3 adet 3d belgesel var. Beraberinde gözlük gelmişdi onla baktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

hacklere bi çözüm gelmemiş adam 1 km uzaktan dürbünle gizlilik modunda bulabiliyo beni halen

Nano Vision ile bakıyorsa seni görmesi normal. Görünmez kişileri bu şekilde görebilirsin.

Ayrıca Vizör perki var. Sniper dürbünü ile bakınca düşmanları işaretliyor. Hatta o düşmanın hareketlerini görebiliyosun duvarın arkasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 6 Nisan 2011; 8:39:41 >
  • Aimbot gördüm dün daha çözülmemiş hack sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

1.2 patch ile korsan olarak multiye girilememekte heralde. orj alanlar rahatlamıştır heralde :D

aynen öyle oldu dün gece oynadım multi 1 haftalık aradan sonra(!)
  • yine seri kodu hatalı demeye başladı

edit: tireli ve büyük harf olarak tekrar girdim düzeldi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 6 Nisan 2011; 19:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

patch tam bir balon , eskiden arada bir nano katolizor u tam topluyordum şuan hiç toplayamıyorum

singlede bu nano katolizörler ne işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

singlede bu nano katolizörler ne işe yarıyor

Toplanan nano katalizör puanları nanosuit in özelliklerini geliştirmeye yarıyor. Multideki geliştirmelerin single a uyarlanmış hali gibi yani. Oyundayken 'H' ye bastığınızda hem ne kadar katalizör puanınızın biriktiğini, hem de açabileceğiniz özellikleri görürsünüz.
  • Düne Kadar Korsan Olarak Online Oynayabiliyordum Şimdi İse Yanlış Serial Diyor Ne Yanlışı 1 Haftadır Aynı Serialle Oynuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARA*

Düne Kadar Korsan Olarak Online Oynayabiliyordum Şimdi İse Yanlış Serial Diyor Ne Yanlışı 1 Haftadır Aynı Serialle Oynuyordum

ula bide utanmadan pişkin pişkin yazıyorsun onuda bırak avatar eklemişsin pc klubu diye bide üye olmuşsun ! sizin gibilerini şikayet etmekten bıktım be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Düne Kadar Korsan Olarak Online Oynayabiliyordum Şimdi İse Yanlış Serial Diyor Ne Yanlışı 1 Haftadır Aynı Serialle Oynuyordum

ula bide utanmadan pişkin pişkin yazıyorsun onuda bırak avatar eklemişsin pc klubu diye bide üye olmuşsun ! sizin gibilerini şikayet etmekten bıktım be.

Dostum doğru söylüyorsun da, CryTek oyununu savunamazken biz niye savunalım ki? Ben de orijinal aldım ama ağız tadiyla oynayamadim hataları ve hilecileri yüzünden. Bıraktım artık savunmayı. Çünkü yapımcısı bile oyunun arkasında değil.

• arkadaşlar oyundan atması hala devam ediyor ve xp ler sıfırlanıytoru bu sorun sizde devam ediyor mu..?
  • @wheaterman:
    firma çözüm getirmiş olması lazım 1.2 ile ki adam giremiyor oyuna sallama keyi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Nisan 2011; 17:09:30 >
  • Şu en son çıkan patch'i yükledikten sonra oyundayken elimde silahla ilerlerken silahın arkadan gelen bir siyah görüntüsü daha cıkıyor cok bulanık oldu neden böyle oldu anlıyamadım yaaa biri yardım edebilir mi ?
  • Arkadaşlar bugün iş çıkışı gidip almayı düşünüyorum oyunu ama kararsızım.ne diyorsunuz sizce 80tl vermeye değer mi ?
  • quote:

harbi ayıp.
  • patchden sonra ping başladı bende nedendir acep :S ve galiba hile kullananlar sadece korsancılar değil onlar giremiyor ama bir kaç hileci ile karşılaştım gene de.
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.