Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
252.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanxtr

PATCH 1.1İ YÜKLERKEN BU HATA VERİYO ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Crack'li oyun yüklemişsin,orjinal crysis 1.0 exe dosyasını at bin32 içine sonra tekrar 1.1 patch yap tekrar crackle.
  • Ya buraları hiç takip edemedim, mesajları genel olarak değerlendirirsek beğenildi mi oyun ? Oyungezer forumlarına şöyle bir bakış attım da pek de beğenilmemiş gibi duruyor, siz beğendiniz mi peki, aldığı puanları hak ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lejon

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz181

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Oyunun sonuna

Prophet çıktı yıktı geçti ortalığı diyenler var.Tekrar hatırlatma yapayım sonda çıkan Prophet değil Alcatraz yine, sadece kimliğini kaybetmiş kendisini Prophet sanıyor

peki bu altacraz yavuz seçkin falan mı ki kardeşim Prophet'in sesini birebir yapıyor

Benim orada anladığım olay "Alcatraz zaten ölü, giysi onu ayakta tutuyor, Ghould bizi gördüğünde de bunu ima etmeye çalışmıştı zaten. Oyunun sonunda da giysi vücutla tamamen bütünleşti ve Prophet kontrolü ele aldı."

Nono Suit Prophet'in DNA + anılarını içerdiği için Alcatraz'ın kısmi ölü bedeni ve Prophet'in DNA'sı birleştiği için Prophet dediğiniz gibi bedeni ele geçiriyor.Hatırlayın Prophet'in dediğini "Ben Kirlendim...." yani vücutta kirlenmişken bulabildiği yaşam belirtisi olan ilk vücuda kendini aktarıyor gibi bi durum diyebilirsiniz.Yani Prophet ölmüyor,kendini naklediyor başka bir bedene.Çünkü DNA + Anılar giyside barınıyor.

Haksız mıyım?

evet haklısın çok mantıklı

Evet işte ben de onu demiştim.

Seviyorum hikayeli ve araştırmamızı gerektiricek oyunları yahu

Hikayesi biraz tuhaf olmuş keşke prophet ölseydi nano suit bize kalsaydı adam resmen bizi kullanmış bu hikayeye göre ve büyük ihtimallede bize ihanet edicek ilerki expansion larda......

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapper Koray

Ya buraları hiç takip edemedim, mesajları genel olarak değerlendirirsek beğenildi mi oyun ? Oyungezer forumlarına şöyle bir bakış attım da pek de beğenilmemiş gibi duruyor, siz beğendiniz mi peki, aldığı puanları hak ediyor mu ?

Beğenilcek yerleri var beğenilmeyecek yerleride var.Ben beğendim ama daha iyi olabilirdi kurgusu falan.Geneli iyi...Konsol Üssü denen ucube bi yer var ordaki crysis 2 mp demo video incelemesini izleyip kepazeliği görmenizi öneririm.

@Maxıs

Zaten ilk oyundan beri Prophet başına buyruktu,kullanmış olması pek tabiki doğaldır.Yadırgamadım...Ama yineliyorum Psycho ve Nomad nerede? Prophet adaya kaçtıktan sonraki hikayede ne oldu? Prophet yeni suit'i ne zaman aldı? Adada Prophet başka neler keşvetti?

Bunları bilmek için bi ara senaryo daha lazım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeSeGeMedya -- 5 Nisan 2011; 14:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz181

hileci var gizlenmişim nano görüşü açmışım adam 500 metre ilerden ve beni görmesi mümkün değil ve duvarın arkasındayım duvarın üstünde otlar var kill cam den baktığımda adam direk nişan aldı ve indirdi hem aimbot hemde wh var yani bu hilecilerden kurtulmak zor ama serverlara giriş düzelmiş heralde şuan tek orun hileciler gibi bakalım neler olcak

Ben birini gördüm kafasında mavi topa benzer birşey var duvardan duvara geçiyordu acaba server adminimidir ?
    Takip ettim duvarın içinden geçiyor hep

hahahahuahhauuah hologram olmasın o

• digeri daha komik admin mi diye soran xDDDD
  • Yok artık ya adamlar dün çıkan patch i bugün illegal olanını yayınlamış....ilginç
  • Şu an AC:B ile ilgilendiğim için Crysis 2'yi sonra bitireceğim.Kusuruma bakmasın Cevatcığım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanxtr

PATCH 1.1İ YÜKLERKEN BU HATA VERİYO ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Crack'li oyun yüklemişsin,orjinal crysis 1.0 exe dosyasını at bin32 içine sonra tekrar 1.1 patch yap tekrar crackle.

yada TTNET ten almış olabilir

• hilecilerin olmadığına emin misiniz? oyuna başladım direk görünmez oldum köşeyi döndüm indirdi adam beni uzaktan nasıl gördü bilemedim
  • bu gizli geçit nerde arkadaşlar bir türlü bulamadım orayı 1 sattir kilisinin etrafında dönüp duruyorum
  • bu arada oyunun konusunu tartışanlar; Prophet alelade bir isim değil,anlamı peygamber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

bu arada oyunun konusunu tartışanlar; Prophet alelade bir isim değil,anlamı peygamber.

• quote:

bu arada oyunun konusunu tartışanlar; Prophet alelade bir isim değil,anlamı peygamber.

Iıııı, tamam? Biliyorduk zaten.
  • Arkadaşlar güç kesintisi bölümündeki sinyalci anamı ağlattı.Bir türlü ölmüyor zaten habire yaratık saldırıyor birsürü füze c4 attım işlemedi tam ölüyordu bir ara duman çıkmaya başladı bir füze atsam zıbaracak tam füzeyi atacakken bomba attı öldüm.Nasıl geçilecek burası ? Diğer sinyalciler falan hepsi öldü bir bu kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess
    bu gizli geçit nerde arkadaşlar bir türlü bulamadım orayı 1 sattir kilisinin etrafında dönüp duruyorum

o yolhizazındakigirişe gel sık tel örgüye açılıyor :)
  • quote:

aslen kendisi mehdidir..
  • 1.2 patch i yükledikten sonra ilk girdiğim serverda hackle karşılaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

aslen kendisi mehdidir..

o kadarını bilemem ama Prophet'i normal bir isim veya takma ad sananlar var,o yüzden yazdım. Yeni senaristin onun üzerine bu kadar düşmesi boşa değil.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

arkadaşlar bi sorunum var acil yardım???

üstüste 6-7 round oynadıktan sonra ateş ederken fps düşüyor. 80+ olan fps 40 lara düşüyor ve zevkin içine ediyor.

sistem imzamda mevcut. sıcaklıklar, oyun esnasında ekran kartı max. 75 cpu max. 60 derece. realtekin programından ses kalitesini de düşürdüm, ramların çalışma hızını 1333 düşürdüm, çözünürlüğü düşürdüm vs. vs. bir yerlerde darboğaz var.

ama halledemedim bir türlü.

pls help

arkadaşlar. bi önerisi olan var mı? steam de antivirus programı kaynaklı olabilir falan diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 5 Nisan 2011; 17:46:29 >

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.