Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fero01

etkileşim ve vuruş hissi nasıl?? Adamlar gene 50 mermide mi ölüyor

Oyun zorluk derecesi ayarlanamadığından hangi derecede oynuyoruz bilmiyorum ama daha kolay ölüyor düşmanlar.Vuruş hissi özellikle silah sesleri harika.Yani bazıları daha iilerini duymuştur belki ama benim duyduğum en iyi silah seslendirmesine sahip oyun.Aksiyon,atmosfer,müzikler hele ki yeni nano özellikler çok iyi.Ben ilk oyunu beğenmeyenlerdenim o yüzden çok beklentim yoktu fakat beklentilerimin üstünde bi hikaye moduna sahip.Zaten MP detaylarını hayli öğrenmiştik.
    Optimizasyon hiç de minimum sistem gereksinimlerinde yazılana göre kötü değil.Panelde ki sistem ile ADVANCE ayarlarda 45-55 FPS arası alıyorum.Açıkçası daha oynamamak orjinal sürümü beklemek için zor tutuyorum kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 13 Şubat 2011; 14:10:37 >

• ati ekran kartına sahip olduğum için oyunu malesef oynayamadım. Sadece deniz altındaki olayları gördüm ve oyunun güzel olduğu hissine zaten hemen kapıldım. Bu kadar sorunlu bi ooyunla uğraşılmaz zaten orjinalini beklicem. Bir şeyi merak ettim; 1. bölümün sonunda konusan nano giysili adam prophed sanırım. Bu oyunda hep prophet le mi oynuyoruz. Nomed, psycho yok mu?
  • Arkadaşlar oyunun bu beta sürümüün kontrol ayarlarında sorun var.

Ben W,S,A,D olan gön tuşlarını Yukarı ok,Alt ok,Sol ok ve Sağ ok yapmama rağmen oyunu hala W,S,A,D ile oynayabiliyorum. Yani yaptığım ayar yaptığım şekilde olmasına rağmen oyuna girince işlemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Yunus

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Oyun daha tamamlanmadan nete sızdırıldığı için bayağı bir hata var sanırım. En iyisi oyun tamamlandıktan sonra kırılan versiyonu indirmek olacak herhalde

Tabii bilmiyorum nasıl çalışır bu sistemde ; C2D 2.2 GHZ, 4 GB RAM, 1 GB DDR3 ATI 4650

En iyisi oyun tamamlandıktan sonra orjinali almak.

Yok kalsın saol ben almayayım, isteyen orjinalini alsın size teşekkürler, herşey sizin sayenizde

• Bazı ayarlar yardımıyla Multi kısmıda çalışıyormuş, deneyen var mı?

Crysis 2 (2011) [ANA KONU]

quote:

Copy these lines into a new text file named user.cfg and save it in your main Crysis 2 folder (not bin32):

Code:

net_initLobbyServiceToLan=1
    g_multiplayerdefault=1
    g_dummyPlayersFire=1
    g_dummyPlayersMove=1
    g_dedicatedClientInput_commitSuicide=1
    sys_no_crash_dialog=1
    net_profile_enable= 1
    net_profile_logging=1
    net_log=1

• Bu arada arkadaşlar üçüncü oyun da 3D olayı olacak deniyordu oysa Crysis 2 de 3D olayı var. Beta sürüm içersindeki bir ekranda 3D ayarı görülüyor. Bu oyunu 3D olarak oynayabilecek arkadaşlar çok şanslı bence.
  • E2160 3.5 ghz de %98-%100 arasında kulanıyor(80-85 derce sorun olurmu) işlemcimmi yetmiyormu? 1680x1050 hardcore ayarlarda 20-25 fps alıyorum :( ancak advencede 35-25 oluyor :(
    4 çekirdekli ve 8800 gt muadili olan birisi söyleyebilirmi işlemci kulanımı ne alemde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 13 Şubat 2011; 15:20:47 >
  • oyunu nezaman raflarda görürüz
  • oyuna girişte crytek logosunda takılan varmı
  • 30-35 liraya keyi satılırsa kesin alıcam gibime geliyor. Kutulu Türkiye fiyatı 45-50 olursa da alabilirim kutulusunu. Betayı oynayıpta beğenmeyen yok herhalde. Multisi de çok zevkli olucaktır.
  • Oyunu bitirdim güzel gerçekten şimdi orjinalini bekleme vakti

Bir kaç SS yayınlıyorum:

• DX11 yapınca tam ekran olmuyor ve oyuna başlarken loading ekranında donuyor. Bir türlü çözemedim o problemi. Dx9 da oynamak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl@ckbox

Oyunu bitirdim güzel gerçekten şimdi orjinalini bekleme vakti

Bir kaç SS yayınlıyorum:

hemen multiye başla

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Ben New York'a kadar geldim :)
    Betayı Türkçe yapmak için "GameCrysis2\Localized" klasörü içinde English.pak ve Turkish.pak var. English.pak ın ismini English_.pak yapın. Turkish.pak ıda English.pak olarak değiltirin. Türkçe olacaktır.

Oyun o kadar güzel ki orjinali çıkmasını bekliyorum. Şimdi oynamak istemiyorum :) Grafikler, Dublaj Yapay Zeka harika. Düşlanlar akıllı. Saklanıyolar ordan oraya atlıyolar felan. mal gibi durmuyolar karşımızda.
    Core i7 920 işlemci - 6GB ddr3 ram - 1792MB 448Bit nVidia GTX 275 ekran kartı. ile 1920x1080 full çözünürlükte akıcı ve rahat oynanabiliyor.

Arkadaş aynen dediğin gibi yapiyorum değiştirmeye izin vermiyo salt okunur filan olduğu için diyo salt okunurluığu kaldırıyorum onada izin vermiyo ne yapmam lazım

• Oyun bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl@ckbox

Oyunu bitirdim güzel gerçekten şimdi orjinalini bekleme vakti

Benimde bi kaç bölüm kaldı birazdan bitecek ,bu betada multi oynamanın bi anlamı yok ,nasılsa orjinal alıcaz şimdilik bu kadarı yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

DX11 yapınca tam ekran olmuyor ve oyuna başlarken loading ekranında donuyor. Bir türlü çözemedim o problemi. Dx9 da oynamak istemiyorum.

saki dx 11 de full ayarlarda oynayacanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

oyuna girişte crytek logosunda takılan varmı

Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

DX11 yapınca tam ekran olmuyor ve oyuna başlarken loading ekranında donuyor. Bir türlü çözemedim o problemi. Dx9 da oynamak istemiyorum.

saki dx 11 de full ayarlarda oynayacanda

hee ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

oyuna girişte crytek logosunda takılan varmı

Var.

biraz sonra anlatayım beklede.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.