Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: magrofon

2 gün önce 2900$ iken 2 günde 1000$ artarak 4000$ yaptı yine..

Eyy Çin!! sen kimsin yaaa?

Reis konuya artık birşeyler yazma boşver. Bazı nankörler bunu haketmiyor. Sende yazma artık birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTC 4070$.
    buradan tekrar düşüp 3000$'ın altına inebilir bir kaç güne kadar.YTD
  • Bende düşecek diye bekliyorum...

• TR fiyatı 14400 ü yakalarmı ? Altında satarsam zarar edeceğim :/
  • Kasımda tekrar hard fork olacak diyorlar doğru mu ? Yine mi bölünecek BTC?

100-120 TL'lik almayı düşünüyorum. Borsa'da tutarsam bitcoin cash gibi coin otomatik eklenir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

2 gün önce 2900$ iken 2 günde 1000$ artarak 4000$ yaptı yine..

Eyy Çin!! sen kimsin yaaa?

Reis konuya artık birşeyler yazma boşver. Bazı nankörler bunu haketmiyor. Sende yazma artık birşey.

reis sende yazma konuya daha fazla artık, boşver anaaa zaten yazamıyormuş çizdirmiş
  • çin bile bitcoine tesir edemedi fazla 150 milyar$ para değil aslında eğer doların tahtını tehdit etmeye başlarsa işte o zaman ayvayı yer bitcoin.

birde jp morgan gibi yatırım grupları lobi oluşturup devletlere baskı uygulayabilirler engellensin diye..
  • arkadaşlar merhaba;
    ASUS p106 mining 30 adet ekran kartı aldım nanopool havuzunda eth kazmaya başladık,okuduğum bazı yorumlarda dual kazım yapmanın avantajlarından bahsediyor.arkadaşım da enerji tasarrufu ve karlılık bakımından sadece eth kazmak daha mantıklı diyor.
    mining işiyle uğraşan arkadaşlardan görüş ve öneri bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banyoo

arkadaşlar merhaba;
    ASUS p106 mining 30 adet ekran kartı aldım nanopool havuzunda eth kazmaya başladık,okuduğum bazı yorumlarda dual kazım yapmanın avantajlarından bahsediyor.arkadaşım da enerji tasarrufu ve karlılık bakımından sadece eth kazmak daha mantıklı diyor.
    mining işiyle uğraşan arkadaşlardan görüş ve öneri bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler.

aylık kazanç ne kadar şuan? kaç para gömdün.
  • 47 000 tl ile 6 lı 5 rig kurduk.aylık ortalama 1000-1100 usd kazanç gösteriyor.
    kazancı artırmak için işlemciylede kazım yapalım diyorum.arkadaş elektrik maliyetimizi artırır aynı kazançlara gelecek gerek yok diyor.
    amacım bu işte getirisi iyi olursa rigleri 30-35 adet toplama çıkarabilirim.
    belki daha fazla ?????

tamamen getirisine bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banyoo

47 000 tl ile 6 lı 5 rig kurduk.aylık ortalama 1000-1100 usd kazanç gösteriyor.
    kazancı artırmak için işlemciylede kazım yapalım diyorum.arkadaş elektrik maliyetimizi artırır aynı kazançlara gelecek gerek yok diyor.
    amacım bu işte getirisi iyi olursa rigleri 30-35 adet toplama çıkarabilirim.
    belki daha fazla ?????

tamamen getirisine bağlı.

bendede 30 bin tl var trade yapıyorum gerçi şuan tersteyim 30 bin yok 24 bin var.
  • https://twitter.com/muammercatli/status/910880930734252038

daha önce 3200$ yapacak demişti tuttu dün 3500$ yapacak dedi 3850$ ikem tuttu

şimdi bir grafik attmış dediği çıkarsa btc patlayacak

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey

• full sattım zararına btcleri neolarıda sattım fena düşüş geliyor.. hem danıştığım arkadaş hem forumdakiler fln 3000$ altı geliyor diyor.. grafikte düşüşü gösteriyor..

satın arkadaşlar satın.. Hepsini SATIN!!
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Durum sakat. 3400 altına inerse birileri selasını okusun btc'nin. Ama epey bir buywall da var 3400lerde ordan bir anda yukseledebilir geri. Piyasa beartrap kokuyo gibi heran herşey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhiziracil

Durum sakat. 3400 altına inerse birileri selasını okusun btc'nin. Ama epey bir buywall da var 3400lerde ordan bir anda yukseledebilir geri. Piyasa beartrap kokuyo gibi heran herşey olabilir.

Milleti panik satış yapmaya yönlendirmeyin beyler. Bu işe kısa vadeli giren zaten pek kazanamaz. Düşüşler olacaktır. Her düşüşün bir yükselişi de olacaktır. Hele hele konu BTC ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Eylül 2017; 16:27:10 >
  • quote:

3000$ altı gelirse 2600$ e kadar bir düşüş olabilir oradan tekrar döner 3600$ yapar sonra artık ya artmaya devam eder yada 1800$ e kadar düşer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Milleti panik satış yapmaya yönlendirmeyin beyler. Bu işe kısa vadeli giren zaten pek kazanamaz. Düşüşler olacaktır. Her düşüşün bir yükselişi de olacaktır. Hele hele konu BTC ise.

satıp alttan toplayacağız zaten her düşüşün bir çıkışı var herşeyinde bir sonu var ama..
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Uzun vadede her türlü hodl zaten. Yalnız benim btcye girdiğim paranın %50si kısa vadede bana lazım olacak para geriye kalan %50yi 5 senede olsa hodl yaparım düşsede. İşte açgözlülük yaptım kısa vadede lazım olacak parayla gerçekten girmemek lazım. Uzun vadeliyi alıp köşeye koyup keyfine bakmak en temizi.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma eyleme 1800 ne kalbime iner öyle olursa
  • okuduğum tüm formlarda ' btc 3000 usd altına inecek ' havası esiyor. btc bitti gemi su almaya başladı batıyoruz.hatta ekim ayına altkoinlerden paranızı çekin diyen bile var. ortalık biraz toz duman olacak galiba.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.