Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3000 USD'nin altı görüldü an itibariyle beyler.
  • climanjero C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizi altın konusunda takip ediyorum. Coin konusunda da takip etmek gerekmiş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paribu ve poloda bitcoinim var ancak borsalara pek güvenmiyorum.Parayı hangi cüzdana yatırmamı tavsiye edersiniz?Copay ve blockchain cüzdanları nasıldır.Birde bu cüzdanlarında parayı alıp kaçması veya batması gibi bir durum olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

Paribu ve poloda bitcoinim var ancak borsalara pek güvenmiyorum.Parayı hangi cüzdana yatırmamı tavsiye edersiniz?Copay ve blockchain cüzdanları nasıldır.Birde bu cüzdanlarında parayı alıp kaçması veya batması gibi bir durum olabilir mi?

Bread cüzdanını kendim kullanıyorum gayet güzel öneririm.

Alıp kaçma felan olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin borsaları kapatıyor, diğer büyük ülkelerde benzer kararlar alırsa işte o zaman tam olarak felaket senaryosu ortaya çıkabilir.
  • Blockchain en basından beri vardı. Uzun süre kullandım problem yasamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banyoo

magrofon affına sığınırım ama NEO dan yaptığın 100 usd zararda demediğini bırakmadın arkadaşlara bir özür borcun var sanırım :)

4500 usd den aldığın btc 3000 usd olmuş...

neymiş ???? doğru bildiğimiz herşey yanlış çıkabiliyormuş.
    piyasada öngörülemez hareketler olabiliyor.
    fakat ağustos ayında okuduğum bir kaç yorum ve form da btc 5000 usd yi zorlayacağı sonrada aşağıya kırılma olacağı yazıyordu.hatta 2800 usd görebileceği muhtemel destek noktasının 3000 usd olduğu daha sonra 5000 usd noktasına kısa zamanda geleceği yazıyordu.söylenenler kalem kalem çıktı.
    bakalım 5000 usd yi tekrar ne zaman görecek.

bitcoin'in düşeceğini zaten söyledim ben daha 4900$ iken full çıktım alttan tekrar aldım 1000 tl kar yaptım o gün. 4900$ 4500 4000 3000 buralardan hep aşağı döndü yine döner demiştim. sonra çıkan haberlerden sonrada borsanın çok sert tepki vermesi sebebiyle risk almadım elimde tuttum. 14500 iken 3600 veya 3200 den v yapar dedim vs.. ama satmadım satsam 11000 den toplardım ama dedim ya risk almadım..böyle bir düşüş bekliyordum ben ama terar artacağınıda biliyordum.

misal 2 hafta önce bu olaylar olmadan millet söylüyordu 3200$ olacağını ama ben risk almadım sadece risk alan parayı götürdü..

https://twitter.com/muammercatli/status/903585111421136896

• Koinimde btcleri satmıştım 3000'e düştüğünde alttan alacam derken site offline oldu 2 saattir alamadım. Koinimden paramı kurtarayım bir dahada orayı kullanmam. Lanet olasıcalar
  • 3000 usd ile dibi gördükten sonra tekrar 3500 usd seviyeleri ile fırladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

3000 usd ile dibi gördükten sonra tekrar 3500 usd seviyeleri ile fırladı.

3650 suan pazartesiye kalmıcak herhalde bugun 4k yapacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhego

quote:

çinde hala 3000$ bu iş nasıl yürüyecek böyle fark 600$ oldu

• 3750$ oldu uçuyor ama bu çıkışında bir düzeltmesi olucaktır güzel yerden çıkmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

quote:

Kardeş sen cok yanlış yere gelmişsin önemli olan elindeki BTC nin 100 milyar 50 katrilyon USD olması degil. Tüm dünyada sadece 21 milyar adetcik var ve kimin elinde fazlası varsa o söz söyler. Son 3 5 gündür dijital para platformunda son derece büyük savaş verildi kim kazandı kim kaybetti isim veremem ama birileri yine pastadaki payını arttırdı. Adamlar gelmiş geçmiş en büyük keriz silkeleme operasyonunu basarıyla gerceklestirdi.

Son olarak twitterden bir alıntı yapayım durum daha iyi anlasılmıs olur

Almayı düşündüğünüz arabanın fiyatı düşse hoşunuza gitmezmiydi? #bitcoin Bazısı yandım, bittim der, bazısı fırsatı görür, alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhego -- 15 Eylül 2017; 21:1:54 >

• Koinimde LTC 185-195 TL arası değişiyor. 1-2 tane alsam ufak karlarla parayı büyütebilirim gibi geliyor. Kimlik bilgisi vermeden almak istiyorum ama imkansız maalesef. Kimlik bilgisi versem sıkıntı çıkar mı sizce? Pek güvenemiyorum ama
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş sen cok yanlış yere gelmişsin önemli olan elindeki BTC nin 100 milyar 50 katrilyon USD olması degil. Tüm dünyada sadece 21 milyar adetcik var ve kimin elinde fazlası varsa o söz söyler. Son 3 5 gündür dijital para platformunda son derece büyük savaş verildi kim kazandı kim kaybetti isim veremem ama birileri yine pastadaki payını arttırdı. Adamlar gelmiş geçmiş en büyük keriz silkeleme operasyonunu basarıyla gerceklestirdi.

Almayı düşündüğünüz arabanın fiyatı düşse hoşunuza gitmezmiydi? #bitcoin Bazısı yandım, bittim der, bazısı fırsatı görür, alır...

çinde halen bu kadar ucuza btc satılması büyük bir sorun. 1,5 milyar nüfuslu bir ülke sözkonusu kripto pazarının %60 ı bu adamların ellerinde diye biliyorum.

#bitcoin Bazısı yandım, bittim der, bazısı fırsatı görür, alır..

gerçekten mi? bak bilmiyorduk sayen hepimiz aydınlandık..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen ne kadar güzel bilgiler veriyorsun öyle. Gerçekten yazdığın şeyler hakkında hiçbirşey bilmiyorduk. Çok sağol ya.

Söze gelin şimdi:bitcoin Bazısı yandım, bittim der, bazısı fırsatı görür, alır...

Wowww ne kadar bilgilendirici ne kadar da aydınlatıcı bir söz yav.

İlk defa bir konuda @makrofon ile aynı düşüncedeyiz

• tepki alımlarıyla beraber 3000$ üstünden bayağı destek geldi.ancak 4000$'a yaklaştıktan sonra yönünü tekrar 3000'e doğru çevirebilir bence. YTD

• magrofon kullanıcısına yanıt
    Lan sus artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Villentretenmerth

Lan sus artık.

klavye başında artislik yapma sincap
  • 2 gün önce 2900$ iken 2 günde 1000$ artarak 4000$ yaptı yine..

Eyy Çin!! sen kimsin yaaa?
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.