Şimdi Ara

Cruze Sonraki 50K-55K Arası Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model 1.6 LT benzinli 30.000 km'deki aracımı dizele geçmek istediğimden takasa vermek istiyorum.

Bana navigasyon , içdış koruma 17" jantlar ile 2011 ağustos dönemimde 34.000 e mal olmuştu (sıfır alınmıştı).

Opel Astra 1.3 dizel HB
    Alfa Julietta 1.6 dizel

2012 den sonraki modellerini düşünmekteyim. Piyasada belirttiğim fiyat aralıklarında 40K-60K km arasında araçlar dolaşıyor.

Nasıl bir yol izmemeni önerirsiniz. Benim aracı tahmini kaça sayarlar? (serviste yaptırılmış normal tampon boyatma vb gibi durumlar var elbette, kazaya karışmamış bir araçtır.)

Şu aracıda bekleyebilirsiniz diyebilirsiniz mesela. Focus clio jetta gibi şirket aracı statüsünde olmayacak araçlarıda belirtirseniz düşünebilirim.

Teşekkür ederim şimdiden.

• bu araçlar için bence cruze satılmaz ben 1.4t insignia tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabasevdası -- 28 Nisan 2015; 11:39:04 >
  • 1.3 degilde 136lik astra guzel olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

bu araçlar için bence cruze satılmaz ben 1.4t insignia tavsiye ederim

artık sürekli iş yerine gidip geleceğim, o yüzden düşünmüştüm. Gidiş geliş 20-25km tutuyor.

1 aylık kullanım sonucu karma 9 lt ortalamam mevcut, 30.4km hız.

iş dışında normal kullanımda hepsi dahil içerisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

bu araçlar için bence cruze satılmaz ben 1.4t insignia tavsiye ederim

artık sürekli iş yerine gidip geleceğim, o yüzden düşünmüştüm. Gidiş geliş 20-25km tutuyor.

1 aylık kullanım sonucu karma 9 lt ortalamam mevcut, 30.4km hız.

iş dışında normal kullanımda hepsi dahil içerisinde.

1.4t lpg uyumlu lpg ön yargınız yoksa iyi bir tercih,illa dizel olacaksa astra bence
  • Hocam maksimum 60 bin bandinda dizel olan ve sirket araci statusunde olmayan 2 model aklima geliyor.

Hyundai i30 1.6 Crdi 128 Hp Elite
    Kia Cee'd 1.6 Crdi 128 Hp Concept Plus

Elie i30'un full donanimi,duz vites bulursaniz tadindan yenmez.

Concept Plus Cee'd'in orta donanimi.En full donanim olan Premium'da duz vites yok.Iki model zaten kardes,otomatik sanzimanlari ayni.Otomatikleri cok yakiyor,duz vites bulursaniz kacirmayin derim.

Ikinci el kayginiz varsa i30 daha iyi bi tercih olur,pazari daha yaygin.

Simdiden hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam maksimum 60 bin bandinda dizel olan ve sirket araci statusunde olmayan 2 model aklima geliyor.

Concept Plus Cee'd'in orta donanimi.En full donanim olan Premium'da duz vites yok.Iki model zaten kardes,otomatik sanzimanlari ayni.Otomatikleri cok yakiyor,duz vites bulursaniz kacirmayin derim.

Simdiden hayirli olsun

En iyi tercihi arkadaş yanıtlamış.hyundai i30 elite donanımını almaya bakın.gerçekten tadından yenmiyor.Araç her konuda 10 numara beş yıldız.kia ceed te tercihinizde olsun.ama i30 varken ceed almazdım işin açığı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdi

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam maksimum 60 bin bandinda dizel olan ve sirket araci statusunde olmayan 2 model aklima geliyor.

Simdiden hayirli olsun

En iyi tercihi arkadaş yanıtlamış.hyundai i30 elite donanımını almaya bakın.gerçekten tadından yenmiyor.Araç her konuda 10 numara beş yıldız.kia ceed te tercihinizde olsun.ama i30 varken ceed almazdım işin açığı.

Aynen oyle usta,ha i30 ha Cee'd.Cee'd tasarimi cok hosuma gidiyor ama iki modeli her acidan karsilastirdiginiz zaman i30 agir basar ama eski bir dizel Cee'd Premium sahibi olarak Cee'd 1.tercihim olur.Dizel i30 Elite donanimla,beyaz renkle ve bej koltuklarla tadindan yenmez.

• Cruzeun jantlarini satarsan pm at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen DS4 ede göz attım, dışarıda şuan canlı görme imkanım oldu, hoşuma gitti, seçenekler arasına ekleyebilirim. Kullanıp deneyen arkadaşlar ne gibi öneri sunabilirler.
  • Cruze'u takasa vermeyin, kendiniz satın.
  • Kalkışlarda hızlı olmak gibi bir takıntınız yoksa astra 1.3 cdti tavsiye ederim. Sizi yeterince memnun edecektir. Uzun yol yapıyormuşsunuz zaten. Bu araç sizin işinizi görecektir. Vergi+tüketim+2. el ayrı bir artı.
  • 1.3 dizel asil sehirdisinda cok rahat. Sehir icinde hem izdirap hem yakiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.