Şimdi Ara

,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 16 Haziran 2023; 16:44:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2 ay sonra sahibinden hatasız kusursuz olarak ilanda.

• Çok yakiyor piyasasi yok elde kalacak boyle giderse subap yakacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ağzını hayıra aç hocam, neden subap yaksın durup dururken ?

• CANDAN MÜHENDİSLİK GARAJyoutube
    Chevrolet Cruz 1.6'da BRC ile LPG 'yi Unut ; Cruz'da LPG' ile supap Riski Var mı ?
    https://www.youtube.com/watch?v=OlUJD7dtk-k&feature=youtu.be

• durup dururken değil lpg'den dolayı yakıyor.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 16 Haziran 2023; 16:45:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sen yine gez. lpg takıldıktan 100k km civarı sonra supaplar yanacak, değişecek. kaçarı yok yani bu durumun :D sizlik bir durum değil.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 16 Haziran 2023; 16:45:56 >
  • O da performansi dusurup yakiti arttiriyormus satip megane al hem az yakar hem ariza cikarmaz

• Benim cruze da su eksiltiyor. Regulatör değişti geçen ay hala su eksiltiyor. Neden kaynaklandığını bulursan burdan bana da söyleyiver sana zahmet. Bu arada ben de Landirenzo LPG var yağlamalı 45 bin de supaplar da sıkıntı oldu. Çelik Sübap takıldı 85 bin oldu sorunsuz kullanıyorum. Bu 0 araç fiyatlarıyla 2 yıl daha binerim 2013 de 0 aldığım cruza

• onlar da çıkarır da çok daha uzun süre gider

• Hadi bir şekilde cruze’a 8 kişi (yetişkin hemde) sığdırdın buna inandık. Hiç kimse o 113 hp 1,5 ton atmosferik arabaya +600 kiloyla yokuşta arabayı kaldırdığına ikna edemez.

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 16 Haziran 2023; 16:45:15 >
  • yıllar önce kartalla şahinle biz 6 büyük 2 küçük ankaradan izmire ayrı tarihte ayvalığa, çoruma giderdik hep zaten. hey gidi eski günler heyyy

• 68bg arabayla 7 genç çok gezdik. Kampüste de 10 kişi gitmişliğimiz var bagaj açık olarak. Tabi bundan 10 sene kadar önce..

• Valla bazen keşke bende ölsem kurtulsam diyorum morgta huzur var ebedi huzur. Emekli olana kadar çalışılacak ssk li iş bulamıyorum orada burada hayat geçmiyor. Millet evlendi hayatını kurdu ben hala aileye muhtaç nefes almaya çalışıyorum yoruldum hayattan insanlardan bende kafam dağılsın diye giriyorum buraya ama ölüm kurtuluş.

Palavra malavra boşver sen her gün 2 paket sigara içiyorum kanser olup ölmek için ama olmuyor.

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

1.5 78 hp aracımla 5 yetişkin 4 cocuk ve 1 bebek + bagaj 20 km yol yapmıştım. Yokuşlarda defalarca dur kalk yaptığım da olmuştu. Bayağı rahat sırtlayıp gidiyordu. Cruze 1.6 110 hp üzeri bir araç. Niye kalkmasın ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.