Şimdi Ara

,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 16 Haziran 2023; 17:28:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 3-5 kullanıp bırakacaksın f1 vitesi, hele ki dizel C5 gibi bir araçta.. en performanslı en hızlı vites atan araçlarda bile pist kullanımı harici elini süren yok.

F1 vitesli bir aracı kiralayın gezin, iki vites değiştirin direksiyondan bir süre sonra sıkılacaksınız zaten heves geçecek. bu sebeple araç değiştirilmez.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Katılıyorum 3-5 defa kullanmışımdır bende.D'den S'e bile 3-5 defa çekmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Ne güzel debriyajsız otomatik vites atıyor canın isterse kendin direksiyondan düşürüp yükseltiyorsun felan.Sizi bilmem ama ben manuel vites gibi kullanırım çokda keyifli olur diye düşünüyorum.Ralli arabalarını anımsatıyor bana f1 vitesler.Çok seviyorum ama yine de yarı otomatik şanzımanlar sıkıntılı dedikleri için uzak duruyorum.

• Hocam, 2008i alırken bende sizin gibi düşünüyordum. Lakin kullanmaya başlayınca pek öyle olmuyor, 5-10 defa anca kullanmışımdır

• Ickisine ilac atarsan takasa girebilirler.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Cruze+25bin çalışır temizinden üstüne de bir paket 30luk köy yumurtası hediyem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 26 Nisan 2023; 20:0:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 günlük hat iptali?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +holosko verirsen yarin c5 sende.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Ne c5 miş arkadaş sanki mercedes maybach alıyoruz, hem cruze düzde tokat manyağı yapar c5'i .Daha bu sabah bmw mercedes audi tokatladım da geldim.C5 Kim oluyor?

• Arkadaş biraz genç galiba heyecanlı da belli mercedes bmw tokatlıyor boş zamanında çok üstüne gitmeyin. Tamam kardeş f1 vites al sen ralli gibi sürersin e-5 te çok keyifli olur hakkaten biz hiç düşünemedik ne iyi akıl ettin ya.

• Ralli otomobillerini pist otomobillerini anımsatır. anımsatır ve biter. çünkü vites değişim hızı, tepkisi, arka arkaya düşürmeler çok yavaş. yüksek devirlere kadar düşürmek diye bir şey zaten yok. kolu çekiyorsun çoğunlukla hayır diyor şanzıman..

911 Gt3 Pdk gibi, Ferrari F1 gibi, M3 Dct gibi inanılmaz motor sesi ile, yıldırım gibi, her komutuna itaat eder halde geçmiyor vitesler. F1 vitesi kullanmak istemek için bir tatmin duygusu olması lazım.. C5in robotizesinde öyle bir şey yok.. çoğunluk kafası karışmasın diye yokuşta, trafikte falan kullanıyor arada o kadar.

Yani iyi olacağını düşünmek başka şey, işi pratiğe dökünce kullanmak başka şey.. bu yüzden kullanılmıyor, deneyimlediğimiz için söylüyoruz.

• Kağnı cruze'un bile tokatladığı araçta f1 vitesi ne yapacaksın ? Yokuşta gitsin diye vites düşürürsün anca

• csb

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Kağnı mı ? Tek rakibim türk hava yolları

• C5 cruze den yaklaşık 250 kilo daha ağır. Daha az yakacağını sanmıyorum. Herkesin dediği gibi de F1 vites fazla kullanılmıyor.

• Ne takası arabayi noterde satışını verdiginiz anda dolandirirlar adamı burasi Türkiye. Dolandirilmadan nasıl takas yapacaksınız merak ediyorum

• düzgün namuslu bitane galerici yok mu koca memleketde ? cruzu verip c5 ya da c4 alıcam yarı otomatik hem mazotlu daha iyi mazot pahalı ama tüple uğraşmaktan iyidir. hdi motorlar az tüketiyor zaten.

• Ne F1 vites ne de otomatik vites topuzundan manuel vites ayarı gerçek manuel vites hissi vermez.

• Düzgün namuslu diye beklentiniz varsa kesin dolandirilacaksin mlsf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.