Şimdi Ara

CRP değerinin yüksek olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pazartesi günü başlayan diş rahatsızlığım (diş eti iltihabı) boğazlarıma geçti ve inanılmaz şekilde şiddetli bi hastalık oldu, hastanede tahlil istendi ve normal değeri 0-8 mg/L olması gereken CRP 240. 10 tane Ampisid iğne kullanmaya başladım günde 2 kez ama bu yüksek değer beni korkutmaya başladı. Cuma günü tekrar kontrol var. Sizce durumun ciddiyeti nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• crp yüksekliği tek başına hiç bir anlam ifade etmez.Aktif veya geçirilmiş enfeksiyon varlığına işaret edebilir.Merak etme düşer
  • konu çok eski ama 2 gun önce,benım de bulantı, kusma, ateş,ishal, tıtreme, karnımda orta derecede agrı oldu.kan testınde crp 72 çıktı.eski testlerime baktım crp 0,5 civarı imiş.doktor antıbiyotık bulantı ve ishal için ilaçlar verdi.bu gun kısmen iyiyim ama crp meselesi benı endişendirdi.bakalım 6 gun sonra tekrar baktıracağım.insallah düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

konu çok eski ama 2 gun önce,benım de bulantı, kusma, ateş,ishal, tıtreme, karnımda orta derecede agrı oldu.kan testınde crp 72 çıktı.eski testlerime baktım crp 0,5 civarı imiş.doktor antıbiyotık bulantı ve ishal için ilaçlar verdi.bu gun kısmen iyiyim ama crp meselesi benı endişendirdi.bakalım 6 gun sonra tekrar baktıracağım.insallah düşer.

enfeksiyon var vucudunda
  • bilgiye teşekkurler
    ,şu an antıbıyotık alıyorum.cuma gunu hayırlısı ile yıne test yapılacak.bu degere hayret ettim.inşallah başka sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    suyun ph değeri kaç olmalı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.