Şimdi Ara

en yüksek yakıt değerleri kimde?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arabaların hep ne kadar az yaktıgından bahsettik şimdiye kadar şimdi de tam tersini tartışalım..bi depo benzini,mazotu en kısa mesafede kim bitirebilir?başınızdan geçen olaylar varsa anlatın bakalım hangi baba yiğit arabasına daha fazla benzin içirmiş..

(topic çok saçma olduysa kızmayın sadece merak ettim isterseniz silebilirim ama ilginç şeylerin çıkacagını düşünüorum)

• Teoride 200 km de depoyu bitirir benim araba:)

1. viteste 6000 devirde 25-30 lt/100 km falan görünüo yol bilgisayarında
    Yani eğer bu şekilde 2 saat gidersek depo biter

Gerçekte devirli kullanarak 14 lt ortalama gördüm max.
  • ilk ben başlıyım arkadaşım.olay gecen sene yazın oluyo.bir arkadaşın otelıne gıttık ve barda oturrduk araclarda otelın önünde neyse ıcerkene olay depoya alkol ılave konusuna döndü bende daha once bunu yapdıgımı ve hıc bır sey olmadıgını söyledim ama mıllet ınanmadı ve bır şişe absolut verdiler.cıkdık dişari depoyu acdım ve bır sıse absolutu boşaldım depoya mılletın agzı acık kaldi neyse depo da fulllemışdım bardan sonra otobana falan cıkarız dıye(arabam opel tıgra aracda 2 tane ecu var bırı normal ecu bırıde performans ecusü performansta kesınlıkle benzıne alıyorum)depoyu kapatım ve aracı bıraz salladım karışsın dıye absolut..sonrası malum arac gaz pedalına daha ıyı tepkı vermeya basladı ama tek sorun saf alkol karısdırınca benzın daha cabuk bıtıyo sankı 2 saat sonra yıne otelın önüne geldik ıbreye bakdıgımda depo yarım olmuşdu...arac kafayı buldu anlayacagınız...
  • bir depo benzinle (40lt) istanbul sehir ici yogun trafik devir 4500 den assagi indirmedim 350 km yaptım .....araba 1.6 clio otomatik
  • quote:

Orjinalden alıntı: berk984

Teoride 200 km de depoyu bitirir benim araba:)

ben o 14lt yi hafif yokus cıkarken bile rahatlıkla goruyorum offf offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

quote:

Orjinalden alıntı: berk984

Teoride 200 km de depoyu bitirir benim araba:)

ben o 14lt yi hafif yokus cıkarken bile rahatlıkla goruyorum offf offf

1.6 clio otomatik gerçekten bu kadar cokmu yakıyor?

• jeep 5.2 8v yaklaşık 800 yakıyo. Raninerisi olan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek yaptığım birşey değildir ama birkeresinde depoyu kazaleyin doldurmuştum,depoyu doldurunca kilometreyi sıfırladım. Ondan sonra bir hafta kadar kardeşim kullandıktan sonra arabaya binince ne göreyim benzin bitmek üzere depo dipte gösteriyordu(gösterge dibe indikten sonra 50km rahat gidiyor). kilometre 290 küsürdü (küsüratını hatırlamıyorum) depom 47litre benzin aldığına göre gerisini siz hesaplayın. Normalde de zaten şehir içinde kilometrede 30-35ykr yakıyor, uzun yolda da 520kilometre gördüm yazın.
    Arabam 91 reno toros
  • quote:

Orjinalden alıntı: burasineresi

Pek yaptığım birşey değildir ama birkeresinde depoyu kazaleyin doldurmuştum,depoyu doldurunca kilometreyi sıfırladım. Ondan sonra bir hafta kadar kardeşim kullandıktan sonra arabaya binince ne göreyim benzin bitmek üzere depo dipte gösteriyordu(gösterge dibe indikten sonra 50km rahat gidiyor). kilometre 290 küsürdü (küsüratını hatırlamıyorum) depom 47litre benzin aldığına göre gerisini siz hesaplayın. Normalde de zaten şehir içinde kilometrede 30-35ykr yakıyor, uzun yolda da 520kilometre gördüm yazın.
    Arabam 91 reno toros

torosa bak ne arabaymış mübarek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burasineresi

Pek yaptığım birşey değildir ama birkeresinde depoyu kazaleyin doldurmuştum,depoyu doldurunca kilometreyi sıfırladım. Ondan sonra bir hafta kadar kardeşim kullandıktan sonra arabaya binince ne göreyim benzin bitmek üzere depo dipte gösteriyordu(gösterge dibe indikten sonra 50km rahat gidiyor). kilometre 290 küsürdü (küsüratını hatırlamıyorum) depom 47litre benzin aldığına göre gerisini siz hesaplayın. Normalde de zaten şehir içinde kilometrede 30-35ykr yakıyor, uzun yolda da 520kilometre gördüm yazın.
    Arabam 91 reno toros

Benim ilk arabam da 76 model reno 12 idi.
    40 litre ile en çok 350-400 Km gidiyodu. Ne günlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayta85

jeep 5.2 8v yaklaşık 800 yakıyo. Raninerisi olan varmı

100km de 36 litre benzin....süper........
  • Tüp taksam 16-17ykr iner ama satacam diye uğraşmıyorum ama yeni arabayı alınca beni anca en az yakan araçlar başlığında bulabilirsiniz
  • en fazla 15 lt gördüm oda aşırı kullanımda oldukça ilginç bi araba volvo s40 t4 otobanda 160 ile giderken gaza fazla dokunmadığınızdan 8-9 lt yakar gösteriyor ama 160 ın üerine çıkmaya kalktığınızda araç coşuyor 24 lt gösteriyor ama hakkını verdiyinide itraf etmeliyim otomatik vites ile otobanda 328 ile kapışırken 245 km gördüm üzerine çıkamadık viraj geldi
  • palio el 1.4 km de 350 bin yakiyo

bunu satip az yakan bi araba alcam en az hangisi yakiyo sa onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: donnıedarco

palio el 1.4 km de 350 bin yakiyo

palio dan başka ne alırsan al daha az yakacağı kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 29 Mart 2006; 0:10:36 >

• Opel Zafira

BuyukCekmece deve bagirtan yokusu tirmanisi

4. vitesten 3. e atip redlinelarda gezmenin bedeli 41.3lt/100Km

Yazim yalnisi yoktur.
  • Araç Benzinli Volvo V70 2.4 OT: Otobanda her şey çok güzeldi, Amsterdam’da Cuma akşamı şehir trafiğinin içine düştük, anlık yakıt tüketimi 36lt’yi düşmüyor. Deponun yarısını bir saatte hediye ettik
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Orjinalden alıntı: donnıedarco

palio el 1.4 km de 350 bin yakiyo

palio dan başka ne alırsan al daha az yakacağı kesin

ya dostum tofaş alınırmı diyince üstüne çullanıyolar işte insanin,olay ortada hatta arkdasta palio 1.2 16v var honda CİVİC denen aaraba bile uçak kadar boyuyla daha az yakıyo

fiat=tofaş benim gözümde lekelenen imajını nasıl temizler bilmiyom

şimdi punto alayımmı diyince ,içimden bi ses tofaştan uzak dur,tofastan uzak dur diye sesler geliyo alalaala

tofaş yakında kabus gördürcek bana

punto da almam herhalde tofaş alınırmı????

• quote:

Orjinalden alıntı: ukrut

Araç Benzinli Volvo V70 2.4 OT: Otobanda her şey çok güzeldi, Amsterdam’da Cuma akşamı şehir trafiğinin içine düştük, anlık yakıt tüketimi 36lt’yi düşmüyor. Deponun yarısını bir saatte hediye ettik

oooobaaaaa tamda s60 filan almayı düüşünürken ne yaptın öyle ben böyle iyiyim demekki şükretmek lazım
  • Şehir içi kullanacaksan benzinli tavsiye etmem. Dizel olur tabii. Bu ara S60'daki kampanyanın nedeni seneye yenilenecek olması.

quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

quote:

Orjinalden alıntı: ukrut

Araç Benzinli Volvo V70 2.4 OT: Otobanda her şey çok güzeldi, Amsterdam’da Cuma akşamı şehir trafiğinin içine düştük, anlık yakıt tüketimi 36lt’yi düşmüyor. Deponun yarısını bir saatte hediye ettik

oooobaaaaa tamda s60 filan almayı düüşünürken ne yaptın öyle ben böyle iyiyim demekki şükretmek lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.