Şimdi Ara

Crossfire

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
17.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Crossfire i tanıtmaya çalışacağım.
    Crossfire
    Crossfire counter gibi bir oyundur.Oyuna girdiğiniz zaman oldukça basit bir şekilde üye oluyorsunuz ve aldığınız şifre ile oyuna girdiğiniz anda karakterinizin nick belirleme bölümü geliyor rütbenize göre serverlar var bu oldukça kolaylık burada ismini belirledikden sonra OMOH SAS ve SWAT olarak karakter tipleri var bu sadece görünümden başka bir işe yaramıyor fakat birini seçmek zorundasınız patchleri oldukça kolay yükleniyor tüm oyunlara olduğu gibi oyunun genel para biri GP ve parayla alınan ZP mevcut zp ile özel görünüm olarak eskiden sadece SPOP vardı bir bayan olarak gözüküyor şuanda yanlış hatırlamıyorsam GSG9 gibi bir isimle ZP ile satılan karakterler mevcut oyunda hack problemi yok, aldığınız silahlar bazı öze olanlar dışında sınırsız sizde kalıyor para biriktirmesi genel olarak zor fakat bazı rütbelerde oldukca iyi miktarlarda para geliyor ve oyuna başladığınızda silah almak zorunda değilsiniz dandik bir makinalı tüfek ve bir sniper var.Ve oyunda BlackLıst ve GlobalRısk var
    Şimdi gelelim oyunun bölümlerine;
    E.M(El imination):
    Bu bölümde yere silahlar düşüyor ve istediğinizi seçiyorsunuz kısa bir yol ile savaş başlıyor
    G.M(Ghost Mode):
    Bu bölümde bl olanlar hareketsiz kaldıkları zaman tamamen görünmez oluyor, gr ler de bunları bulup öldürmeye çalışıyor bl ler çaktırmadan gidip bomba kurabilirse sadece kullanabildikleri bıçak ile gr lerin imha etmelerini engellemeye çalışırlar
    T.D(TeamDeathmach):
    Klasik grup savaşı istediğiniz(aldığınız) slahı kullanbiliryorsunuz
    Son olarak S.D(Search&Destroy):
    Buda klasik bul ve yoket bl bomba kuruyor çeşitli haritalara gr de bomba imhayla uğraşıyor

TAMAMEN KENDİ EMEĞİMDIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 4 Eylül 2011; 17:59:56 >

• Güzel yazmışsında, böyle altı çizili mavi renkte yazmana gerek yok, bence böyle çok çirkin gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Güzel yazmışsında, böyle altı çizili mavi renkte yazmana gerek yok, bence böyle çok çirkin gözüküyor.

• en son kapanmisti yeniden acildi mi=?
  • Çok oldu
  • Resimlerle desteklersen daha iyi olur öneri sadece
  • Bu zp ile alınan silah oldukça güzeldi ak47 golden (zp ve gp kutularıile şansına kumar gibi hediye çıkıo kumar demiyelimde milli piyangoya benzetebiliriz)
     Crossfire

Bu fotoğraf lvl-rank olarak yüksek rütbelerden sfc bununla birlikte değişik staff sergenat gibi rütbelerde bulunmaktadır ranka göre server var servera giriş sıkıntı asla yok
     Crossfire

Şimdilik böyle daha buldukça eklerim

Sanırım bazı foto gözükmüo en kısa zamanda düzeltirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 28 Aralık 2009; 21:05:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    Nvidia SLI Problemi
    10 yıl önce açıldı
    XFX 6950 / MSI GTX 560ti twin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun içinden olan görüntüleri eklersen daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacRoBoY

en son kapanmisti yeniden acildi mi=?

El değiştirdi Z8Games aldı.http://crossfire.z8games.com

Birde kontörle ZP alabilirsiniz. Siteye giriş yapın, "Deposit"e tıklayın sonra "Earn Free Z8 Points" kısmına girin. Üstten "SuperRewards Survey"i seçin ve "Charge them to your phone"a tıklayın. Ordan ZONG veya Paymo'yu seçip (ZONG'u öneririm daha fazla seçenek var) ZP miktarını belirleyin ve "Get ZP" deyin. Gerisi zaten Türkçe...
    Telefonum yok diyosanız da dijitalbayi.com'dan ZP alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 30 Aralık 2009; 14:51:57 >

• up
  •  Crossfire

ZP İLE ALINAN AK47GOLD

Crossfire

• Bu oyunun indirmek istiyorum ama patch falan birşeyler yazıyor.Oyunun kendisinin boyutu nedir acaba?
  • Torrent listesine koydum sabah oynarım :D
  • Ben indirdim oynuyorum.Hoşuma gitti =)
  • Evet oyun güzel ben şöyle derim ilk başta saçma sapan yanlış bilgilerle bi adres al corporal falan yap sonra asıl adamını açarsın ben öyle yaptım ismini yazarsan boş zamanlarımda oynadağımda görüşebiliriz

Edit:İlk mesajına cevap yazamamışım k.bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 21 Ocak 2010; 11:37:39 >
  • Başladım oyuna.Aynen dediğin gibi şu an öğreniyorum.1 hafta falan daha öyle takılacağım.Sonra başka bir tane açarım.
  • Biraz arkadaş topladıkmıda bir grup açarız arkadasından bir klan güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Başladım oyuna.Aynen dediğin gibi şu an öğreniyorum.1 hafta falan daha öyle takılacağım.Sonra başka bir tane açarım.

Şöyle bir tavsiye daha edeyim mesela T.D olarak oyuna başla normal ana silahları iyice kullan paranı iyi kulan mesela ben uzmanlaştığımda T.D olarak Egypt haritasında uzmalaştım şuan hala oyunda benim o zaman seviyesi düşüktü bide new di o zaman onu aldım Egypt de 150 ortak kill in sadece 60 ı benimdi
    güzel bi silah bul kendine profesyonelleş karşında kimse duramaz zpler ucuz sayılır zaten daha ileriki seviyelerde çekersin biraz kral gibi oynarsın
  • DOSTUM AÇALIM Bİ CALN BİZDE YA BENDE OYNUYORUM WALLA CANTIR DAN NEFRET EDERDİM AMA BU OYUNA BAYILDIM... :D

DEDİGİN GİBİ Bİ CLAN KURALIM HATTA ADIDA DONANIMHABER OLSUN GÜZEL OLUR TÜM ARKADASLARI BURAYA BEKLİYORUZ....
  • Onun için biraz adam toplamak lazım arkaşlar imza yaparsa bilenler ekleriz üye sayısı çoğalır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.