Şimdi Ara

Crossfire (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
17.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SuN-PeaCewww.crosstr.net 'ten TR Temayı indir hacı süper olmuş gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 31 Ocak 2010; 17:19:02 >
  • Yedekleme yap mutlaka yoksa yeni bir uptadede yaptığın mapler açılmayabilir ben warrock diye bir oyunda yaptım marien bölümüne giremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

Yedekleme yap mutlaka yoksa yeni bir uptadede yaptığın mapler açılmayabilir ben warrock diye bir oyunda yaptım marien bölümüne giremedim

Yaptım zaten.
  • Emeğine sağlık .. Göz atacağım
  • Teşekkürler
  • İşte clan arkadaşlar.

Clan ismi : DARKSTONE ( Yazlızca türkleri ve profesyonel oyuncuları alıyorum.Clan ımda counter da TR de derece yapmış arkadaşlar var. Clan kurucusuyum.)

Siteden APPLY edin. açıklamaya DH FORUM CF TEAM yazın.Eklerim...

(TTNET te bakım çalışması nedeniyle son günlerde pinglerde sorun vardır. 230-350 arası)
    Saygılar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

Teşekkürler

DARKSTONE clanına HOŞGELDİN....

Bu aralar TTNET deki lag sorunu nedeniyle sabaha karşı 04:00 - 08:30 arası oyuna giriyorum.Diğer durumlarda günde 6 saat oynuyordum ;)

Sürekli clan maçı için online arkadaş arıyorum ama kimse olmuyor.Clanımda 3 kişi sürekli deli gibi oynuyoruz diğerleri ile denk gelirsek clan maçı yapıyoruz....

Arkadaşlar hepinizi DARKSTONE clanına bekliyorum.Yabancıların çekemediği biriyim hack sanıp oyundan atıyorlar :) onlara ders vermek istiyorsanız benimle gelin ....
  • Pingler düzeldi, oyuna mutasyon modu geldi.
  • Geldi ama bu seferde ölmek bilmiolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Geldi ama bu seferde ölmek bilmiolar...

Evet canları çok yüksek hep mutantlar kazanıyo. İnsanken biri beni mutant yaptığında üzülmüyorum aksine iyi oluyor fakat bu kdye yansımıyor...
  • ARkadaşlar CROSSFIRE konusu sabitlenmeli.Bu oyunda çok fazla türk var ve counter dan daha çok tutacak....

Bİrde TTNET bizi ağlatmasa iyi olacak.Rezil ettiler bizi yabancılar kahkahalarla gülüyorlar halimize....Şu an yine lag oluyor oyunda çıldırcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 11 Şubat 2010; 17:39:18 >
  • quote:

ARkadaşlar CROSSFIRE konusu sabitlenmeli.Bu oyunda çok fazla türk var ve counter dan daha çok tutacak....

Bİrde TTNET bizi ağlatmasa iyi olacak.Rezil ettiler bizi yabancılar kahkahalarla gülüyorlar halimize....Şu an yine lag oluyor oyunda çıldırcam..

Geçen gün 90 pingle oynayan Türk gördüm çıldıracaktım. Monitörü kırmamak için kendimi zor tuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WockeeZ

quote:

ARkadaşlar CROSSFIRE konusu sabitlenmeli.Bu oyunda çok fazla türk var ve counter dan daha çok tutacak....

Geçen gün 90 pingle oynayan Türk gördüm çıldıracaktım. Monitörü kırmamak için kendimi zor tuttum.

.
    oNU CYBER GHOST VPN ile yapıyorlar.Program 1GB kotalı.Üye oluyorsun yüklüyorsun.Sonra connect diyorsun sanal bir ağ bağdaştırıcısı yüklüyor birde bildiğin VPN işte :) .. Pİng baya düşüyor. yani normalde 180 olan ping dediğin gibi 90 lara düşüyor :)....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WockeeZ

quote:

.
    oNU CYBER GHOST VPN ile yapıyorlar.Program 1GB kotalı.Üye oluyorsun yüklüyorsun.Sonra connect diyorsun sanal bir ağ bağdaştırıcısı yüklüyor birde bildiğin VPN işte :) .. Pİng baya düşüyor. yani normalde 180 olan ping dediğin gibi 90 lara düşüyor :)....

Ücretsizse çok iyiymiş zaten oyun 3 saatte 100 mb yiyor bildiğim kadarıyla.

Ücretsiz saldırın.
    http://cyberghost.natado.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 12 Şubat 2010; 17:09:27 >

• Ücretsiz bir program.Fakat 1GB kotası var uzun süre kullanılır bence.Bİrde farklı mail adresleri ile kayıt olursan bittikçe yenilersin :)....
  • 1GB kota aylık değil sanırım? Yav bedava VPN araştırın arkadaşlar.
  • UltraVPN'yi buldum ücretsiz. Oyun iniyor şu anda birazdan denerim.

Ping 260'larda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 12 Şubat 2010; 18:20:48 >
  • Yeni resimler ben çektim
     Crossfire
    [simage][/simage]

Bi hata oldu sanırım eklemeyedim iamgeshackden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 14 Şubat 2010; 10:10:40 >
  • Warrock, rezalet bir oyun. Sürekli küfür, sürekli hackli bebeler ve yetmiyormuş gibi bolca iftira. Bugün bütün gece fps özürlülerinin, headshot yiyip beni oyundan atmak için yırtınmalarıyla uğraştım. Adam 1metre yakınımda duruyor sırtım dönük ve şarjörünü boşaltıyor (Nereye ateş ediyorsa!) dönüp headshot yapıyorum vay efendim hackmiş başlıyor küfür etmeye. Şimdi bu tek hücreliye insan bile denmez ama genede öyle diyeyim. Bu insanla muhattap olmazsan diğerlerini kışkırtıp seni oyundan attırmaya uğraşıyor. Oturup o yaratıkla uğraşıncada sen sinirleniyorsun. Oyunun keyfi kalmıyor.

Bu crossfireda da böyle kişiliksiz, seviyesiz, düşünce özürlü oyuncu kitlesi fazla mı? Küfürleşme durumları ne alemde? Adam gibi headshot'ını yiyip sus pus oturacak gençler lazım bana. Oynamayı beceremiyorsa haddini bilecek Yada fareyi kendi faresi gibi tutmayan, oturup adam gibi oyun oynayan becerikli elemanlar lazım ki adam akıllı oyun oynayalım. Yordular bir gecede sümüklü bebelerin bütün gece ego tatminiyle uğraştım.

Crossfireda durum nasıl?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.