Şimdi Ara

Nvidia SLI Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konu ile alakalı bir süredir araştırma yapıyorum ve herhangi bir sonuca ulaşamıyorum. Size de sormak istedim,
    bende 2 adet NVIDIA GeForce GTX 560 Ti var ve SLI yapmak istiyorum, bilgisayar ve NVIDIA Denetim Masası kartları görüyor fakat birbirleri arasında iletişim kurmuyor, normalde çıkması gereken SLI ve PhysX Yapılandırması benim menüde yok. Bunun sebebi nedir? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Bendeki denetim masası görünümü şu şekilde ;

Nvidia SLI Problemi

Olması gereken hali şu şekilde ;

Nvidia SLI Problemi

Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artex83 -- 16 Mart 2015; 12:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: artex83

Merhaba arkadaşlar, konu ile alakalı bir süredir araştırma yapıyorum ve herhangi bir sonuca ulaşamıyorum. Size de sormak istedim,
    bende 2 adet NVIDIA GeForce GTX 560 Ti var ve SLI yapmak istiyorum, bilgisayar ve NVIDIA Denetim Masası kartları görüyor fakat birbirleri arasında iletişim kurmuyor, normalde çıkması gereken SLI ve PhysX Yapılandırması benim menüde yok. Bunun sebebi nedir? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Bendeki denetim masası görünümü şu şekilde ;

Nvidia SLI Problemi

Olması gereken hali şu şekilde ;

Nvidia SLI Problemi

Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi günler.

Dostum sli bağlantı kablonda sıkıntı olmasın ?

• Bende o ihtimali düşündüm, yaptığım araştırmalar boyunca konu açmadım belki ondandır diye, yeni bir SLI kablosu aldım ve onunlada denetim yine köprü oluşmadı.
  • quote:

Bende o ihtimali düşündüm, yaptığım araştırmalar boyunca konu açmadım belki ondandır diye, yeni bir SLI kablosu aldım ve onunlada denetim yine köprü oluşmadı.

2 kartı da çıkar pcı-x'e takılan yerlerini silgiyle sil iyice.Ram'leri az silmedik
  • artex83 A kullanıcısına yanıt
    Sli köprüsünde sorun yok diyorsunuz da kartların ikisinin de 560ti olduğuna emin misiniz?Birisi düz 560 diğeri 560ti olabilir mi?
  • Hahaha güzel cevap fakat kartları görüyor, kartlar üzerinden 4 adet monitöre görüntü aktarıyorum zaten. Tek sıkıntı aradaki köprüde, inan çözemedim ve anlam veremiyorum. :)
  • quote:

Hahaha güzel cevap fakat kartları görüyor, kartlar üzerinden 4 adet monitöre görüntü aktarıyorum zaten. Tek sıkıntı aradaki köprüde, inan çözemedim ve anlam veremiyorum. :)

Dandirik bi hdd'e 0'dan kurulum yap öyle bi dene.Yine görmezse kartların sli köprü bölümünü kontrol eden çip var belki sorun olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Nvidia optimus sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Tabii ki eminim yahu, aldığım kartları biliyorum. :)

Nvidia SLI Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artex83 -- 16 Mart 2015; 13:05:26 >
  • Gerek driver olsun, gerek bazı programlar olsun çoğu şeyi denedim, kartlarımda eski değil ve herhangi bir problem de olduğunu düşünmüyorum kartlar üzerinde. Sistemde bir sıkıntı var gibi geliyor ama, bilmiyorum :)
  • quote:

Tabii ki eminim yahu, aldığım kartları biliyorum. :)

Nvidia SLI Problemi

o zaman tek secenek kalıyor sli koprusunde bır sorun var
  • quote:

Gerek driver olsun, gerek bazı programlar olsun çoğu şeyi denedim, kartlarımda eski değil ve herhangi bir problem de olduğunu düşünmüyorum kartlar üzerinde. Sistemde bir sıkıntı var gibi geliyor ama, bilmiyorum :)

Dostum sonuçta el yapımı değil makine üretimi.Bence hem köprüleri değiştir hem de kartları bi şekilde dene
  • Kartların yerini değiştir dene birde pci e slotları 8x+8x destekli değilse x16+x4 se çalışmayabiliyor. 8+8 destekleyenleri dene ve yerlerini değiştir. En başta bende de çalışmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 16 Mart 2015; 14:18:08 >
  • Anakart modelin nedir, SLI destekli 1 anakartmı ?
  • Anakart desteklemiyordur, modeli ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartlardaki tüm ekranlarının bağlantısını çıkarıp, tek bir monitör bağlayıp dener misin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.